Ja mam bardzo ambitne plany serialowe na wakacje, do końca lipca mam zupełny luz więc mogę zacząć serialowy maraton. Mam kupę danych na dysku, więc trzeba się za to zabrać.
Przede wszystkim muszę nadrobić zaległości z seriali, których ostatnich sezonów nie widziałem do końca czyli na pewno:
- Bones
- Chuck
- Monk
- CSI NY
Oraz rozpocząć parę seriali, które leżą na dysku nietknięte
na pewno będzie to(za te pozycje się już wziąłem):
- Tru Calling
- In Plain Sight
Mam również w planach oglądnięcie jednego z wielosezonowych seriali, których nie widziałem i będę wybierał między(jeden z nich mam zamiar obejrzeć):
- The Wire
- Rodzina Soprano
- 24
- Supernatural
I pewnie o czymś zapomniałem napisać, pewnie nie wszystko oglądnę. Ale chcę trochę nadgonić serialowo przez najbliższy miesiąc.
Ja mam bardzo ambitne plany serialowe na wakacje, do końca lipca mam zupełny luz więc mogę zacząć serialowy maraton. Mam kupę danych na dysku, więc trzeba się za to zabrać. Przede wszystkim muszę nadrobić zaległości z seriali, których ostatnich sezonów nie widziałem do końca czyli na pewno: - Bones - Chuck - Monk - CSI NY Oraz rozpocząć parę seriali, które leżą na dysku nietknięte na pewno będzie to(za te pozycje się już wziąłem): - Tru Calling - In Plain Sight Mam również w planach oglądnięcie jednego z wielosezonowych seriali, których nie widziałem i będę wybierał między(jeden z nich mam zamiar obejrzeć): - The Wire - Rodzina Soprano - 24 - Supernatural I pewnie o czymś zapomniałem napisać, pewnie nie wszystko oglądnę. Ale chcę trochę nadgonić serialowo przez najbliższy miesiąc.
Supernatural!! Spider!! Obejrzyj Supernatural :-D Poleciła mi ten serial "pewna" pani z tego forum I nie żałuje ani sekundy straconej przy tym serialu!!
Supernatural!! Spider!! Obejrzyj Supernatural :-D Poleciła mi ten serial "pewna" pani z tego forum :) I nie żałuje ani sekundy straconej przy tym serialu!! :)
primeval 3 sez
supernatural 4 sez
scrubs 8 sez
robin hood 3 sez
psych 3 sez
Burn Notice 3 sez
i może greys anatomy jak znajdę czas
lecące na bieżąco true blood, nurse jackie, Mental, Harpers Island, weeds
i na pewno jakieś nowości. A propo nowości nieźle zapowiadają się Psychoville, kinomania robi napisy i The.Philanthropist grupa hatak jest w trakcie tłumaczenia .
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2014, 19:31 przez sserialnik, łącznie zmieniany 1 raz.
primeval 3 sez supernatural 4 sez scrubs 8 sez robin hood 3 sez psych 3 sez Burn Notice 3 sez i może greys anatomy jak znajdę czas
lecące na bieżąco true blood, nurse jackie, Mental, Harpers Island, weeds i na pewno jakieś nowości. A propo nowości nieźle zapowiadają się Psychoville, kinomania robi napisy i The.Philanthropist grupa hatak jest w trakcie tłumaczenia .
Ja przez wakacje mam zamiar polecieć:
Rescue Me wszystkie sezony
Sopranos 5 i 6
SGA 3, 4, 5
Simpsonów może kilka sezonów
No i 24 sezony 6 i 7
Plan ambitny ale czy sie uda...
Ja przez wakacje mam zamiar polecieć: Rescue Me wszystkie sezony Sopranos 5 i 6 SGA 3, 4, 5 Simpsonów może kilka sezonów No i 24 sezony 6 i 7 Plan ambitny ale czy sie uda... :grin:
A ja to właściwie szukam odpowiedniego serialu, nic nie mogę znaleźć póki co.
Dexter, czekam na następny sezon.
Supernatural, to samo.
How i met your mother, też.
Traveler, szkoda że padło tak dawno temu.
Smallville, oglądałem, przestałem - Teraz nie ma z kąd nawet ściągnąć sezonów.
Zagubieni, be.
Weeds, be.
House'a, wszystkie odcinki wszystkich sezonów znam na pamięć
Z anime, te lepsze.
Death Note,
Honey and Clover (O dziwo, fajnie się ogląda. Naprawdę.)
Dragon Ball(oO!)
[Szkoda że HaC nie jest emitowane. Dosyć fajnie się oglądało tą kreskówe.]
Chuck'a może zacznę pobierać z rapida.
i spróbuję poszukać sezonów Monk'a.
A ja to właściwie szukam odpowiedniego serialu, nic nie mogę znaleźć póki co.
Dexter, czekam na następny sezon. Supernatural, to samo. How i met your mother, też. Traveler, szkoda że padło tak dawno temu. Smallville, oglądałem, przestałem - Teraz nie ma z kąd nawet ściągnąć sezonów. Zagubieni, be. Weeds, be. House'a, wszystkie odcinki wszystkich sezonów znam na pamięć :D
Z anime, te lepsze. Death Note, Honey and Clover (O dziwo, fajnie się ogląda. Naprawdę.) Dragon Ball(oO!) [Szkoda że HaC nie jest emitowane. Dosyć fajnie się oglądało tą kreskówe.]
Chuck'a może zacznę pobierać z rapida. i spróbuję poszukać sezonów Monk'a.
Ja proponuje Chucka właśnie, jak lubisz Saj faje to obowiązkowo Stargate Atlantis i Battlestar Galactica.
Może Criminal Minds? Jeden z lepszych jakie oglądam.
Ja proponuje Chucka właśnie, jak lubisz Saj faje to obowiązkowo Stargate Atlantis i Battlestar Galactica. Może Criminal Minds? Jeden z lepszych jakie oglądam.