Opis:
Detektyw Lilly Rush pracuje w Filadelfijskiej Policji, gdzie prowadzi nierozwiązane od lat sprawy kryminalne. W pracy tej nie tylko pomaga jej doświadczenie zawodowe, które nabyła wcześniej w wydziale zabójstw ale również umiejętne wykorzystywanie osiągnięć współczesnej nauki. Połączenie doświadczenia z zastosowaniem najnowszej techniki skutkuje ustaleniem sprawców zbrodni, co pozwala postawić ich w stan oskarżenia.
Produkcja: USA, Gatunek: Dramat,Kryminał Obsada:
Kathryn Morris ... Lilly Rush
John Finn ... John Stillman
Jeremy Ratchford ... Nick Vera
Thom Barry ... Will Jeffries
Danny Pino ... Scotty Valens
Tracie Thoms ... Kat Miller
Zmieniam tytułowy wpis na prowadzący do naszej bazy seriali.
[b]Opis:[/b] Detektyw Lilly Rush pracuje w Filadelfijskiej Policji, gdzie prowadzi nierozwiązane od lat sprawy kryminalne. W pracy tej nie tylko pomaga jej doświadczenie zawodowe, które nabyła wcześniej w wydziale zabójstw ale również umiejętne wykorzystywanie osiągnięć współczesnej nauki. Połączenie doświadczenia z zastosowaniem najnowszej techniki skutkuje ustaleniem sprawców zbrodni, co pozwala postawić ich w stan oskarżenia.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Dramat,Kryminał [b]Obsada:[/b] Kathryn Morris ... Lilly Rush John Finn ... John Stillman Jeremy Ratchford ... Nick Vera Thom Barry ... Will Jeffries Danny Pino ... Scotty Valens Tracie Thoms ... Kat Miller https://www.youtube.com/watch?v=addVfIY2pB4
O kurcze nie zauważyłem, że już jest pierwszy sezon. Dzięki wielkie. Nie potrzebnie dodałem do listy.
ps. ale widzę, że już usunięto
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Douglas Adams
boyar8 pisze:Świetny serial .Wielkie dzięki:)) .A będą następne sezony?
Do drugiego nie ma na razie kompletnych napisów.
Douglas Adams
anabi1 pisze:napisy napisami, a moze ktos mi pomoze mam sciagniety sezon 2 3 4 z kompletem napisow, tylko ze pojemnosc jest kazdego 7,7 gb, jak z tego zrobic asd??
Hmm, skoro tyle pobrałaś, to chyba nie jest tak źle Jeśli kiedyś ktoś z uploaderów wstawi całość, to dopiero wtedy będziesz mogła to ewentualnie zamienić na asd. W tej chwili nic zrobić nie możesz.
[quote="anabi1"]napisy napisami, a moze ktos mi pomoze mam sciagniety sezon 2 3 4 z kompletem napisow, tylko ze pojemnosc jest kazdego 7,7 gb, jak z tego zrobic asd??[/quote]
Hmm, skoro tyle pobrałaś, to chyba nie jest tak źle :) Jeśli kiedyś ktoś z uploaderów wstawi całość, to dopiero wtedy będziesz mogła to ewentualnie zamienić na asd. W tej chwili nic zrobić nie możesz.
W razie czego odsyłam do FAQ - http://tvshows.i365.pl/faq.php - by na przyszłość udało Ci się uniknąć tego typu pytań :)