Lethal Weapon [FOX]
-
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Good Wife
Lethal Weapon [FOX]
Scenarzystom za oceanem chyba kończą się oryginalne pomysły, albo jak inżynier Mamoń lubią piosenki które już słyszeli. Stacja Fox przymierza się do przeniesienia, w formie serialu na mały ekran, kinowego hitu z Melem Gibsonem i Dannym Gloverem - „Zabójcza broń”. Scenarzyści chcą zachować postaci, charaktery i ich wzajemne relacje znane z filmu kinowego, ale akcję przenieść do czasów współczesnych. To kolejna próba przerobienia filmu na format serialu po „Raporcie mniejszości”, „Uprowadzonej” czy „Na linii ognia”. "Raport mniejszości" już poległ. Czekamy na kolejny raport poległych.
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
Re: "Lethal weapon" jako serial
O nie.
Koniec złotego wieku telewizji coraz bliżej.
Koniec złotego wieku telewizji coraz bliżej.
Let Life Live.
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
IMCDb.org: Internet Movie Cars Database
-
Lubec
Wskaż do odpowiedzi - Moderator
-
Expert
- Grupa: (XviD asd)
- Kontakt:
Zdecydowani kończą im się pomysły. Przecież już był serialowy klon Zabójczej Broni.
Spoiler:
-
sindar
Wskaż do odpowiedzi - Administrator
-
Expert
- Ulubiony Serial: No właśnie? Który?
Cóż, to już przestaje być śmieszne, zapewne będą kolejne popłuczyny po filmach...
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Wznawiają stare seriale , remake'i seriale na podstawie filmów. Coraz mniej świeżości w telewizji. stingwood dobrze pisze koniec pewnej ery coraz bliżej. Zacznie się na potęgę odgrzewanie starych kotletów.
Ciekawe za jaki film wezmą się później? Ja celuje w Blues Brothers, The Truman Show, The Mask albo Dangerous Minds.
Ciekawe za jaki film wezmą się później? Ja celuje w Blues Brothers, The Truman Show, The Mask albo Dangerous Minds.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Ale chyba nie z Gibsonem i Gloverem?
Dany to już dziad przecież
Dany to już dziad przecież
When Dreams Come True...
-
Wskaż do odpowiedzi - większość oglądam
- Ulubiony Serial: Good Wife
Pojawiła się informacja o wersji serialowej "McGyvera". Czy to szaleństwo ma koniec ? Po fali filmów i seriali komiksowych nadchodzi nowy trend ?
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
-
Stingwood
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
- Ulubiony Serial: Six Feet Under
- Grupa: RebelSubTeam
-
Lubec
-
Expert
- Kontakt:
Wyjdzie tak samo jak z "Rush Hour", czyli cancel.
Nic nowego nie pokazali. Równie dobrze mogli by zmienić nazwę, bo jakoś nie czuję klimatu filmów.
Nic nowego nie pokazali. Równie dobrze mogli by zmienić nazwę, bo jakoś nie czuję klimatu filmów.
-
asd
-
Expert
Clayne Crawford jako Martin Riggs i Damon Wayans odgrywający postać Rogera Murtaugh'a??
Poza tym, że Crawford ma dłuższe włosy a Wayans jest czarny nie zauważyłem żadnych podobieństw do Gibsona i Glovera. Ten serial jest z góry skazany na porażkę.
Choć uwielbiam cały cykl Zabójczej Broni to tego serialu nie zamierzam oglądać.
Poza tym, że Crawford ma dłuższe włosy a Wayans jest czarny nie zauważyłem żadnych podobieństw do Gibsona i Glovera. Ten serial jest z góry skazany na porażkę.
Choć uwielbiam cały cykl Zabójczej Broni to tego serialu nie zamierzam oglądać.
When Dreams Come True...
-
asd
-
Expert
Lethal Weapon [FOX]
#
Serial telewizyjny na podstawie popularnych filmów "Zabójcza broń". Opowiada o przygodach dwójki policjantów - Roger Murtaugh to stanowczy mąż i głowa rodziny natomiast Martin Riggs to zwariowany ryzykant. Choć są diametralnie różni od siebie to jednak doskonale się dopasowują rozwiązując razem sprawy kryminalne.
Zabójcza Broń [FOX]
[2016]
Produkcja: USA,
Gatunek: Akcja,Kryminał‚
Obsada:
Damon Wayans ... Roger Murtaugh
Clayne Crawford ... Martin Riggs
Jordana Brewster ... Maureen Cahill
Keesha Sharp ... Trish Murtaugh
Kevin Rahm ... Brooks Averyhttps://www.youtube.com/watch?v=cXZdEmvcFdU
Pierwszy odcinek nawet mi się spodobał. Jestem fanem cyklu filmowego pod tym tytułem więc bardzo sceptycznie podszedłem do tego serialu. Czy więc nowi aktorzy sprostają wyzwaniu i wysoko postawionej poprzeczce przez Gibsona i Glovera?
Moim zdaniem jest nieźle choć niepotrzebnie nowi aktorzy starają się naśladować oryginały. Sceny jak np. wspólne tłumaczenie się przed komendantem czy rodzinny obiad u Rogera były niepotrzebnie "kopiowane" z oryginału. To razi w oczy bo nawet nie ma jak umiejscowić serialu w osi czasowej filmu. To po prostu całkiem inna produkcja i tak należy ją traktować.
Pierwszy odcinek jest bardzo dynamiczny i pełen widowiskowych pościgów samochodowych czy strzelanin - styl podobny do filmu przez co jest nieźle. To taki lekki kryminał w sam raz do obiadu - jeśli tylko nadal utrzyma takie tempo to będzie nieźle. Nie wróżę mu jednak jakiejś wielkiej kariery.
Czy więc warto oglądnąć? Moim zdaniem można niezobowiązująco rzucić okiem
Serial telewizyjny na podstawie popularnych filmów "Zabójcza broń". Opowiada o przygodach dwójki policjantów - Roger Murtaugh to stanowczy mąż i głowa rodziny natomiast Martin Riggs to zwariowany ryzykant. Choć są diametralnie różni od siebie to jednak doskonale się dopasowują rozwiązując razem sprawy kryminalne.
Zabójcza Broń [FOX]
[2016]
Produkcja: USA,
Gatunek: Akcja,Kryminał‚
Obsada:
Damon Wayans ... Roger Murtaugh
Clayne Crawford ... Martin Riggs
Jordana Brewster ... Maureen Cahill
Keesha Sharp ... Trish Murtaugh
Kevin Rahm ... Brooks Averyhttps://www.youtube.com/watch?v=cXZdEmvcFdU
Pierwszy odcinek nawet mi się spodobał. Jestem fanem cyklu filmowego pod tym tytułem więc bardzo sceptycznie podszedłem do tego serialu. Czy więc nowi aktorzy sprostają wyzwaniu i wysoko postawionej poprzeczce przez Gibsona i Glovera?
Moim zdaniem jest nieźle choć niepotrzebnie nowi aktorzy starają się naśladować oryginały. Sceny jak np. wspólne tłumaczenie się przed komendantem czy rodzinny obiad u Rogera były niepotrzebnie "kopiowane" z oryginału. To razi w oczy bo nawet nie ma jak umiejscowić serialu w osi czasowej filmu. To po prostu całkiem inna produkcja i tak należy ją traktować.
Pierwszy odcinek jest bardzo dynamiczny i pełen widowiskowych pościgów samochodowych czy strzelanin - styl podobny do filmu przez co jest nieźle. To taki lekki kryminał w sam raz do obiadu - jeśli tylko nadal utrzyma takie tempo to będzie nieźle. Nie wróżę mu jednak jakiejś wielkiej kariery.
Czy więc warto oglądnąć? Moim zdaniem można niezobowiązująco rzucić okiem
When Dreams Come True...
-
delta1908
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: The Shield
Re: Lethal Weapon [FOX]
Lwią część część budżetu, jak w przypadku prawie każdej tego rodzaju produkcji, zainwestowano w pilota, by przyciągnąć widza, a dalej będą popłuczyny i liczenie, że błyskotliwymi dialogami da się tegoż widza utrzymać. Kariery nie wróżę.
Do serii filmowej mam spory sentyment (widziałem niezliczoną ilość razy każdą z części), ale za serial nawet nie planuję się zabierać.
Do serii filmowej mam spory sentyment (widziałem niezliczoną ilość razy każdą z części), ale za serial nawet nie planuję się zabierać.
-
brexerb
Wskaż do odpowiedzi - spec
Re: Lethal Weapon [FOX]
A ja chętnie obejrzę pilota chociażby po to aby nie oceniać na podstawie trailera
Si Vis Pacem Parabellum
-
brexerb
Wskaż do odpowiedzi - spec
Oceń ten serial