Tu zadajemy pytania związane ogólnie z serialami, ich fabułą, obsadą twórcami itp.
Quiz polega na zadaniu dowolnego pytania i udzieleniu odpowiedzi dotyczącej jakiegoś serialu (np. tytułu, aktorek/aktorów, wytwórni filmowych, reżyserów, związków między serialami itp.).
Regulamin Quizów jest dostępny w tym miejscu: https://seriale-asd.eu/viewtopic.php?f=104&t=7115
Tu zadajemy pytania związane ogólnie z serialami, ich fabułą, obsadą twórcami itp. Quiz polega na zadaniu dowolnego pytania i udzieleniu odpowiedzi dotyczącej jakiegoś serialu (np. tytułu, aktorek/aktorów, wytwórni filmowych, reżyserów, związków między serialami itp.). Regulamin Quizów jest dostępny w tym miejscu: https://seriale-asd.eu/viewtopic.php?f=104&t=7115
Zgadza się Norvik1.
Natomiast jest 1 problem - powinieneś (powinnaś?) zalogować się do portalu (patrz regulamin).
Zrób to szybko i się odezwij w tym wątku - to będzie punkt.
Zgadza się Norvik1. Natomiast jest 1 problem - powinieneś (powinnaś?) zalogować się do portalu (patrz regulamin). Zrób to szybko i się odezwij w tym wątku - to będzie punkt. :)
Help, I have done it again I have been here many times before Hurt myself again today And the worst part there's no-one else to blame
Be my friend Hold me, wrap me up Unfold me I am small I'm needy Warm me up And breathe me....
tłumaczenie piosenki w spoilerze: [spoiler]Pomocy, znów to zrobiłam. Byłam tu już wcześniej wiele razy Dziś znowu zrobiłam sobie krzywdę. A najgorsze jest to, że nie mogę nikogo za to obwinić
Bądź moim przyjacielem. Miej mnie w swych objęciach. Otul mnie. I otwórz. Jestem niewielka. Jestem w potrzebie. Ogrzej mnie. I oddychaj mną.[/spoiler]
[spoiler][code] ********** PUNKTACJA: ********** 1 - Norvik 1 - joana 1 - delta **********[/code][/spoiler] Czyli jeśli dobrze ogarniam, mam zadać zagadkę na zasadzie skojarzeń, tak?
No to spróbujmy ;)
Porwanie syna-niesyna, "powstałego" po porwaniu matki.
Porwanie, syn-nie syn (bo kobitka mocniejsza od niejednego faceta), mi się kojarzy... the Honourable Woman.
A na serio. Pytanie nie musi być typowo skojarzeniowe. Po prostu wymagające czegoś więcej niż znajomość fabuły jakiegoś serialu.
Byle mieściło się w zakresie wiedzy około serialowej.
Porwanie, syn-nie syn (bo kobitka mocniejsza od niejednego faceta), mi się kojarzy... the Honourable Woman. :D A na serio. Pytanie nie musi być typowo skojarzeniowe. Po prostu wymagające czegoś więcej niż znajomość fabuły jakiegoś serialu. Byle mieściło się w zakresie wiedzy około serialowej.