Opis:
Bosch pracuje jako prywatny detektyw, pomaga mu prawniczka Honey "Chandler". W tym samym czasie jego córka Maddie rozpoczyna służbę w LAPD.
Produkcja: USA,
Gatunek: Dramat,Kryminał‚
Obsada:
Titus Welliver ... Harry Bosch
Mimi Rogers ... Honey “money” Chandler
Madison Lintz ... Maddie Bosch
Stephen A. Chang ... Maurice ‘mo’ Bassi
Denise G. Sanchez ... Reina Vasquez
David Moses ... Marty
Phil Morris ... John Creighton
Steven Flynn ... David Sloan
Alex Loynaz ... Matthew Ramirez
Michael Rose ... Carl Rogers
Zmieniam tytułowy wpis na prowadzący do naszej bazy seriali.
[b]Opis:[/b] Bosch pracuje jako prywatny detektyw, pomaga mu prawniczka Honey "Chandler". W tym samym czasie jego córka Maddie rozpoczyna służbę w LAPD.
[b]Produkcja:[/b] USA,
[b]Gatunek:[/b] Dramat,Kryminał‚
[b]Obsada:[/b] Titus Welliver ... Harry Bosch Mimi Rogers ... Honey “money” Chandler Madison Lintz ... Maddie Bosch Stephen A. Chang ... Maurice ‘mo’ Bassi Denise G. Sanchez ... Reina Vasquez David Moses ... Marty Phil Morris ... John Creighton Steven Flynn ... David Sloan Alex Loynaz ... Matthew Ramirez Michael Rose ... Carl Rogers https://www.youtube.com/watch?v=RxHjLPDVSko
6 maja premiera spin-offu Boscha.
Nie wiedziałem że prace nad tym są już na takim etapie.
Bardzo mnie to cieszy.
Bosch zaczyna nowy etap w życiu.
Zostaje prywatnym detektywem.
Ciekawe czy będzie premiera na pl amazonie?
Bo na razie cisza.
6 maja premiera spin-offu Boscha. Nie wiedziałem że prace nad tym są już na takim etapie. Bardzo mnie to cieszy. Bosch zaczyna nowy etap w życiu. Zostaje prywatnym detektywem.
Ciekawe czy będzie premiera na pl amazonie? Bo na razie cisza.
Skalpel pisze: 24 kwietnia 2022, 16:16
na TT było info od jednego z usrów, ze ma być tam gdzie nie ma imdbTV ale to nie był oficjalny komunikat Prime :/ też czekam
[quote=Skalpel post_id=120836 time=1650809781 user_id=152772] na TT było info od jednego z usrów, ze ma być tam gdzie nie ma imdbTV ale to nie był oficjalny komunikat Prime :/ też czekam [/quote]
Męczę, męczę i nie mogę zmęczyć.
Nuda niestety straszna. Dotarłem do 6 odcinka.
Mało Boscha w Boschu. Więcej Maddie i Chandler.
Czy córka Harrego była zawsze taka drętwa? Bo w tym sezonie, mam wrażenie, przechodzi sama siebie.
Do tego jej wątek nic nie wnosi do serialu.
Sama historia nudna. Dzieje się wielkie nic prawie.
Słabo to wyszło.
Poprawie sobie humor kolejną częścią w postaci drukowanej.
Męczę, męczę i nie mogę zmęczyć. Nuda niestety straszna. Dotarłem do 6 odcinka. Mało Boscha w Boschu. Więcej Maddie i Chandler. Czy córka Harrego była zawsze taka drętwa? Bo w tym sezonie, mam wrażenie, przechodzi sama siebie. Do tego jej wątek nic nie wnosi do serialu. Sama historia nudna. Dzieje się wielkie nic prawie. Słabo to wyszło. Poprawie sobie humor kolejną częścią w postaci drukowanej.
Tak jego córka w serialu zawsze była "drewniana" obejrzałem i czekam na kolejny sezon. Niestety też zauważyłem przepaść między produkcjami. Mam nadzieję, ze w kolejnym sezonie będzie ciekawsza sprawa
Tak jego córka w serialu zawsze była "drewniana" :] obejrzałem i czekam na kolejny sezon. Niestety też zauważyłem przepaść między produkcjami. Mam nadzieję, ze w kolejnym sezonie będzie ciekawsza sprawa :)
Wymagana była przerwa aby skoczyć ale przydała się.
2 połowę oglądało mi się już znacznie lepiej.
Wg mnie za duże nagromadzenie spraw jak na jeden sezon. Boscha cenię za "powolność akcji" i realizm. No i Los Angeles.
A tutaj mamy wątek spadku, paliwowy i mocno rozbudowany wątek "drewnianej" córki.
Nie kupuje tych dwóch ostatnich ale niezmiennie pozostaje fanem i czekam na kolejny.
Wymagana była przerwa aby skoczyć ale przydała się. 2 połowę oglądało mi się już znacznie lepiej. Wg mnie za duże nagromadzenie spraw jak na jeden sezon. Boscha cenię za "powolność akcji" i realizm. No i Los Angeles. A tutaj mamy wątek spadku, paliwowy i mocno rozbudowany wątek "drewnianej" córki. Nie kupuje tych dwóch ostatnich ale niezmiennie pozostaje fanem i czekam na kolejny.
20 października premiera pierwszych 4 odcinków.
Ciekawe kiedy wpadnie u nas?
Mimo średniego pierwszego sezonu cieszę się.
Jeden z niewielu seriali na który czekam.
20 października premiera pierwszych 4 odcinków. Ciekawe kiedy wpadnie u nas? Mimo średniego pierwszego sezonu cieszę się. Jeden z niewielu seriali na który czekam.
Bosch takie jak nie Bosch.
Od początku akcja i napięcie.
Pierwsze dwa odcinki to akcja związana z drewnianą córką. Ale na szczęście jest mocno "ukryta'
Muzyka z czołówki Dziedzictwa już nie ma takiego klimatu jak z Boscha.
Niestety.
Bosch takie jak nie Bosch. Od początku akcja i napięcie. Pierwsze dwa odcinki to akcja związana z drewnianą córką. Ale na szczęście jest mocno "ukryta' :wink:
Muzyka z czołówki Dziedzictwa już nie ma takiego klimatu jak z Boscha. Niestety.
Powstanie kolejny spin-off "Boscha". Amazon zamówił 10-odcinkowy sezon niezatytułowanego jeszcze serialu o nowej postaci Renée Ballard, szefowej departamentu policji Los Angeles, zajmującego się nierozwiązanymi sprawami sprzed lat. Kiedy detektywka, badająca te sprawy z wielką empatią i determinacją, wpada na trop większej zagadki, niż jej się początkowo wydawało, prosi o pomoc samego Harry'ego Boscha. Na razie nie wiadomo, kto zagra główną rolę. Znamy za to nazwiska showrunnerów: zostali nimi Michael Alaimo ("The Closer") i Kendall Sherwood ("Major Crimes"). Jednocześnie w Amazonie powstaje serial Jerrym Edgarze, byłym partnerze Boscha. [Deadline]
[quote]Powstanie kolejny spin-off "Boscha". Amazon zamówił 10-odcinkowy sezon niezatytułowanego jeszcze serialu o nowej postaci Renée Ballard, szefowej departamentu policji Los Angeles, zajmującego się nierozwiązanymi sprawami sprzed lat. Kiedy detektywka, badająca te sprawy z wielką empatią i determinacją, wpada na trop większej zagadki, niż jej się początkowo wydawało, prosi o pomoc samego Harry'ego Boscha. Na razie nie wiadomo, kto zagra główną rolę. Znamy za to nazwiska showrunnerów: zostali nimi Michael Alaimo ("The Closer") i Kendall Sherwood ("Major Crimes"). Jednocześnie w Amazonie powstaje serial Jerrym Edgarze, byłym partnerze Boscha. [Deadline][/quote]