File List
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
Niby tak. Tyle że do tej pory - przy całej świadomości "legalności inaczej" działalności - staraliśmy się unikać takich ewidentnych elementów. Seriale nadal nie są priorytetem dla nikogo w ściganiu - nawet dla samych producentów - coraz więcej pojawia się za darmo w sieci, a niektórzy - jak ci od "Włatców móh" nawet się cieszą z popularności serialu w sieci. Wydaje mi się jednak, że im mniej nielegalności na stronie czy forum, tym lepiej. Ale być może przesadzam 

-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
Wskaż do odpowiedzi
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
W żargonie młodzieżowym jestem już "wapniakiem". Jednak jako "wapniak" nigdy nigdzie na forum nie zapytałem się skąd co ściągnąć, gdzie jest jaki serial itd. W tej sytuacji uważam, że tym bardziej młodzież powinna samodzielnie zdobywać "dobra" udostępnione w internecie. Wszystkie zapytania gdzie można znaleźć torka do serialu (XviD asd) takiego a takiego bierze się z niecierpliwości w poszukiwaniu oraz głęboko zaawansowanego lenistwa a co za tym idzie wygodnictwa.
Zapewne większość z nas co jakiś czas dostaje takie zapytania na PW. Szczytem lenistwa, bezczelności lub nie wiem jak to nazwać była adresowana wiadomość do mnie abym gościowi przesłał wiadomość jak wstawię jakiś serial bo on rzadko przebywa na stronie i nie będzie o tym wiedział :oops:
. Zatem decyzja należy do Ciebie @asd, co do mojej to się można domyśleć
. Oczywiście nie uwzględniłem jeszcze faktu zwiększonego zainteresowania stroną przez różne wrogie nam frakcje 
Zapewne większość z nas co jakiś czas dostaje takie zapytania na PW. Szczytem lenistwa, bezczelności lub nie wiem jak to nazwać była adresowana wiadomość do mnie abym gościowi przesłał wiadomość jak wstawię jakiś serial bo on rzadko przebywa na stronie i nie będzie o tym wiedział :oops:

-
asd
-
Expert
No to zamykamy.
Jakby co to kod:

Jakby co to kod:
Kod: Zaznacz cały
[url=http://www.torrents.to/search/247/%28XviD+asd%29.html][img]http://tvshows.i365.pl/images/fl.gif[/img][/url]

Oceń ten serial