File List

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

File List

Post autor: asd »

Dobry czy zły pomysł?
Obrazek When Dreams Come True...
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Dobry - bo grupuje produkcje w jednym miejscu, ułatwia "sprawnym inaczej" wyszukanie interesujących ich pozycji.

Zły - bo łączy forum z plikami torrent w sposób bezpośredni, a temu - jak zawsze - jestem przeciwny. No ale to tylko moje zdanie :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Też mam mieszane uczucia ale na plus można zaliczyc to, ze forum jest zamkniete i z zewnatrz tego nie widac.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Niby tak. Tyle że do tej pory - przy całej świadomości "legalności inaczej" działalności - staraliśmy się unikać takich ewidentnych elementów. Seriale nadal nie są priorytetem dla nikogo w ściganiu - nawet dla samych producentów - coraz więcej pojawia się za darmo w sieci, a niektórzy - jak ci od "Włatców móh" nawet się cieszą z popularności serialu w sieci. Wydaje mi się jednak, że im mniej nielegalności na stronie czy forum, tym lepiej. Ale być może przesadzam :)
atathoth
Wskaż do odpowiedzi
maniak serialowy
maniak serialowy

Post autor: atathoth »

ja jestem przeciw... mama takie samo zdanie co Bostonq. A ci co mysla inaczej to niech rusza makowy i sami poszukaja!!! Nie bedziemy sei narazac dla nich!
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

mi sie to podobalo jak bylo wczesniej

a teraz mi to obojetnie i tak sciagam i tak wiec ja niemam zdania moze byc tak i tak

lecz jesli ma to zaszkodzic stronie to jestem na nie
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

W żargonie młodzieżowym jestem już "wapniakiem". Jednak jako "wapniak" nigdy nigdzie na forum nie zapytałem się skąd co ściągnąć, gdzie jest jaki serial itd. W tej sytuacji uważam, że tym bardziej młodzież powinna samodzielnie zdobywać "dobra" udostępnione w internecie. Wszystkie zapytania gdzie można znaleźć torka do serialu (XviD asd) takiego a takiego bierze się z niecierpliwości w poszukiwaniu oraz głęboko zaawansowanego lenistwa a co za tym idzie wygodnictwa.
Zapewne większość z nas co jakiś czas dostaje takie zapytania na PW. Szczytem lenistwa, bezczelności lub nie wiem jak to nazwać była adresowana wiadomość do mnie abym gościowi przesłał wiadomość jak wstawię jakiś serial bo on rzadko przebywa na stronie i nie będzie o tym wiedział :oops: :D. Zatem decyzja należy do Ciebie @asd, co do mojej to się można domyśleć :grin:. Oczywiście nie uwzględniłem jeszcze faktu zwiększonego zainteresowania stroną przez różne wrogie nam frakcje :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

No to zamykamy.

Jakby co to kod:

Kod: Zaznacz cały

[url=http://www.torrents.to/search/247/%28XviD+asd%29.html][img]http://tvshows.i365.pl/images/fl.gif[/img][/url]
Obrazek

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ