Czesc!
Tutaj będzie najlepiej rozmawiac o rangach i wspólny temat zapewni ciągłosc rozmowy.
Otóż potrzebne będą takie rangi:
Administrator
Junior Admin
Moderator
Members ***
Members **
Members *
Świeżak
Tłumacz
Grafik
Podstrony
Trzeba by jeszcze stworzyc rangę w stylu "zasłużony" acz nieaktywny - tzn osoba, która już jakby nic nie robi ale swego czasu dużo włożyła w rozwój serwisu.
Chciałbym też, żeby rangi można było łączyc np:
Members**
Tłumacz
Albo:
Moderator
Members ***
Podstrony
Albo:
Administrator
Members ***
Tłumacz
etc.
Jak masz jakies pomysły to wal smiało!
Również jeśli chodzi o rangi "zwykłe" to obecnie mamy:
(po prawej to ilosc postów, po których sie ją otrzymuje) - jeśli masz chce zmienic i te to również nie widzę przeszkód.
Czesc! Tutaj będzie najlepiej rozmawiac o rangach i wspólny temat zapewni ciągłosc rozmowy.
Otóż potrzebne będą takie rangi:
Administrator Junior Admin Moderator
Members *** Members ** Members * Świeżak
Tłumacz Grafik Podstrony
Trzeba by jeszcze stworzyc rangę w stylu "zasłużony" acz nieaktywny - tzn osoba, która już jakby nic nie robi ale swego czasu dużo włożyła w rozwój serwisu.
Chciałbym też, żeby rangi można było łączyc np:
Members** Tłumacz
Albo: Moderator Members *** Podstrony
Albo: Administrator Members *** Tłumacz
etc.
Jak masz jakies pomysły to wal smiało!
Również jeśli chodzi o rangi "zwykłe" to obecnie mamy:
[img]http://showtv.republika.pl/zdj2/rang01.jpg[/img] (po prawej to ilosc postów, po których sie ją otrzymuje) - jeśli masz chce zmienic i te to również nie widzę przeszkód.
Świetnie, lubie mieć tak wszytko podane na tacy. To znacznie ułatwia prace. Szkoda, że na ten weekend przypadła konserwacja bo akurat miałem czas, a nie miałem miary. Na tym tygodniu rozpoczne prace.
Świetnie, lubie mieć tak wszytko podane na tacy. To znacznie ułatwia prace. Szkoda, że na ten weekend przypadła konserwacja bo akurat miałem czas, a nie miałem miary. Na tym tygodniu rozpoczne prace.