Cześć
Zauważyłem nowe barki, w związku iż zacząłem już prace nad nimi nie wiem jak mam to rozumieć? Zaprzestać prace? Czy może te są tylko na tę chwilę?
Rangi GFX
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Nie sądziłem że aż tyle Ci z tym zejdzie - a bez tego wszystko mi "leżało" dlatego wczoraj nad tym przysiadłem i w pośpiechu coś takiego zrobiłem - ale nawet nie wyszły zle - co dalej?
Jesli zaczales i masz dużo to rób - jak grupa zadecyduje, że Twoje będą ładniejsze to zamienimy - szkoda, żeby twoja praca poszła na marne
Jesli jednak nie masz dużo zrobione to wolałbym, żebyś sie zajął zrobieniem ikon do forum - to te na samej górze forum:
FAQ, Szukaj, Użytkownicy...
Termin? - miesiąc - Co Ty na to?
Added after 1 hours 54 minutes:
I jeszcze jedno - nie używam Photoshopa - jeśli ma opcje exportu do formatów *.cpt lub *.cdr to byłbym wdzięczny. Jeśli nie ma no to zainstaluje.
Sprawdzisz? - dzięki
Jesli zaczales i masz dużo to rób - jak grupa zadecyduje, że Twoje będą ładniejsze to zamienimy - szkoda, żeby twoja praca poszła na marne

Jesli jednak nie masz dużo zrobione to wolałbym, żebyś sie zajął zrobieniem ikon do forum - to te na samej górze forum:
FAQ, Szukaj, Użytkownicy...
Termin? - miesiąc - Co Ty na to?

Added after 1 hours 54 minutes:
I jeszcze jedno - nie używam Photoshopa - jeśli ma opcje exportu do formatów *.cpt lub *.cdr to byłbym wdzięczny. Jeśli nie ma no to zainstaluje.
Sprawdzisz? - dzięki

-
Wskaż do odpowiedzi
Z jednej strony rozumiem, z drugiej strony szkoda że nie poczekałeś jeszcze paru dni bo by było skonczone. Nawarstwiło mi się troche spraw i nie miałem się kiedy za to zabrać. Dodatkowo konczyłem to logo. Skoncze te rangi bo nie lubie zostawiać czegoś co juz zacząłem. Co do loga i .psd Niestety w tym przypadku będziesz musiał zainstalować. Owszem możesz importować .psd bezpośrednio w PhotoPaincie ale niestety trzeba liczyć się z utratą niektórych elementów(jak przeźroczystości,efekty, dodatkowe elementy). Na przyszłość będe Ci robił w pakiecie Corela. Nie ma problemu, w Psie było mi po prostu łątwiej w przypadku tego projektu.
Ikonki? Spoko zajmę sie tym, termin jak najbardziej odpowiada.
Ikonki? Spoko zajmę sie tym, termin jak najbardziej odpowiada.
-
asd
-
Expert
-
asd
-
Expert