Po zmianach.

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Po zmianach.

Post autor: asd »

Nie napisałas nowego regulaminu, ale w sumie to zauważyłem, że ten co był w sumie wystarczy.
Trochę go poprawiłem - sprawdz proszę, czy wg. Ciebie wszystko jest ok.

Poprawiłem też wszystkie tematy, wg. schematu - co sądzisz?

Uwaga - jak nie ma tematu na forum to nie zostawiaj samego obrazka - po prostu kasuj całosc.
Linki do torrenta - najlepiej wejdz na stronę:

http://www.torrents.to

w jego wyszukiwarce wpisz:

Kod: Zaznacz cały

tytuł (XviD asd)
I wynik (adres) wklejaj pod ikonke P2P (a propos - mogą byc? czy Ci sie nie podobają?) -jak zauważyłas torrents.to podaje wyniki we wszystkich najpopularniejszych stronach - nawet jak akurat na mininovej nic ne znajdzie to nie znaczy, że w przyszłosci ten torrent tam sienie znajdzie (serwisy wymieniają się torrentami).

Dałem na razie wszystkich MODeratorów do tego działu bo wg. mnie tylko w ten sposób siez nimi zapoznasz i nie będziecie już się szczypac.

Oczywiscie dział ten jest pod Twoją kontrolą i z wszelkimi zapytaniami będę sięzwracał do CIEBIE.

Pisz co sądzisz :)
Obrazek When Dreams Come True...
M.
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: M. »

Ikonki są fajne, czytelne, od raz wiadomo o co chodzi :)
Torrenty mi faktycznie na stronie znajduje, za to nie wiem czemu, na forum niekoniecznie dobrze działa wyszukiwarka - tzn. wiem, że serial ma temat na forum, a kiedy używam wyszukiwarki, żeby go znaleźć, wyników brak ... przejrzenie 3 stron, żeby trafić na dobry temat to mały problem, ale jednak szkoda, że szukajka padła ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Hm... ewidentnie widzę, że "zwolniłaś tempo"... - najprawdopodobniej dlatego, że nieodpowiada Ci obecny "podział władzy" tzn, że dorzuciłem Ci @fluida do moderowania... - szkoda, że robisz dobrą minę do złej gry, nic mi nie mówiąc - eksperymentuje :)

No chyba, że już Ci się znudziło przebywanie nanaszym Forum.

Chcialbym, żebyś mi mówiła o wszystkim! oczywiscie jeśli jeszcze Ci zależy...

Ale rozumiem i nie musisz mi się tłumaczyc bo widzisz mam już obeznanie i wiele osób wypala się po krótkiej euforii.

Napisz jak się czujesz i co Ci się nie podoba, i ewentualnie jakie zmiany proponujesz - a jak po prostu jestes "zmęczona" to też napisz szczerze - tak czy inaczej dziękuję, że chociaż przez chwilę ożywiłaś to forum!! ;)
M.
Wskaż do odpowiedzi

Niee, zwolnienie tempa jest pozorne, bo wynika z tego, że tutaj postanowiłam dodawać seriale całymi seriami, w takim sensie, że L-Word 1-4, Dexter 1-3, itp, i czekam aż mi się parę rzeczy dowrzuca, żeby to zrobić zbiorowo, bo tak mi wygodniej jakoś, siąść i za jednym razem się zabrać do wszystkiego :P

Dodatkowo mam głupi problem z rapidem ... tzn. mam ja sobie linki i mi je bezsensownie "układa" w listę od ost pliku do 1, czyli np. 12-01 i nie wiem jak to sobie odmienić na "normalny" ;P więc na razie walczę ręcznie :D

A rzuciłeś może okiem na tę wyszukiwarkę na forumową, która współpracy mi odmawia? ;)

Btw. przydałoby się chyba zrobić listę seriali do reesedu na torrentach, żebym je mogła wrzucić, bo ich już po prostu nie można nigdzie ściągnąć, jak np. 1 seria Doctora Who i połączyć to jakoś z działem Share, albo poprosić autorów tych torrentów, by sami to gdzieś wrzucili .. zwłaszcza tego Doctora, bo się napaliłam :P

Added after 9 minutes:

Aaa i jeszcze jedno, bo wstawiłam Buffy sezon 1i brakuje ostatniego odcinka, a torrent był Twój. Nie masz go gdzieś przypadkiem jeszcze? ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

A co jest nie tak z wyszukiwarką??

Jeśli chodzi o reseed to mam sporo starych seriali - nie widzę problemu, żeby je ponownie wrzucic tylko jakos nie ma chętnego, który by zorganizował temat "potrzeb" (ankieta?).
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś w dziale "Forum tvshows.yoyo.pl oraz Pomoc - w czym możemy pomóc?" zrobiła jakąs ankietę co potrzeba to wrzucę ponownie (jak mam!).

Doctora S1 mam i mogę wrzucic jakby co.

A ja wrzuciłem Buffiego? - ten szajs? - pierwsze słyszę... :D

A wracając do tematu to nie odpowiedziałas mi na zasadnicze pytanie - JAK SIĘ CZUJESZ? - słuchaj - nie owijając w bawełnę - moje zarządzenia nie są "żelazne" - staram sie kierowac dobrem userów - czekam na Twoja opinie odnosnie MODEROWANIA twoim działem - nie musi tam byc aż tylu moderatorów ale nic się nie odzywasz w tym temacie...

Pisz smiało bo ja nie lubie jak ktos robi dobrą minę do złej gry - wszystko można dopasowac i dograc, żebys dobrze czuła się na naszym Forum - czy to ja mam Cię naciskac czy też sama się wypowiesz w tym temacie??

Added after 1 minutes:

Ładne rangi zrobiłem nie? :D
M.
Wskaż do odpowiedzi

Moderowanie ... nie jest to dział szczególnie dyskusyjny musisz przyznać :P linki ktoś wrzuci, ktoś dziękuje, ot i cała dyskusja tam :D Bo wszystkie zywe rozmowy tocza sie w tematach seriali :) więc dzieje się tam generalnie tyle co nic, poza linkami :)

Rangi pierwsza klasa są! :D

O tego Doctora to ja bym prosiła w takim razie, bym ściągneła i wstawila, a duzo osob się o to pytało :) A co do Buffy:
http://www.demonoid.com/files/details/515557/10296384/ to nie Ty?

A szukajka ... nie szuka :) chociaz moze byl chwilowy kryzys, nie sprawdzałam, ale był brak wynikow nawet wtedy, kiedy jakis temat był na pewno na forum ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Ściemniasz zamiast pisac wprost - ze mną jak z dzieckiem - pamietaj żeby mi pisac wprost o bolączkach zamiast udawac, że wszystko ok.

Ale ok - z dyplomacji masz u mnie szesc :D

Uznaję, że @fluid nie jest potrzebny do moderacji Twoim działem dlatego odbieram mu prawa.

O Doctra to mi truj w piątek wieczór, to w sobote postaram sie zrobic RS.

Buffy - musze sprawdzic w archiwum ale nie wierze... - no chyba, ża jakaś laska mnie o niego prosiła i dlatego go wystawiłem ;)

Szukajka... - hm... - może dlatego, że wyczysciłem:
phpbb_search_results, phpbb_search_wordlist, phpbb_search_wordmatch - muszę to sprawdzic :)
M.
Wskaż do odpowiedzi

Oh jak ja nienawidzę swojej uczelni, nawet nie miałam czasu wrzucić nic nowego ;|

Zauważyłam, że muszę zrobić update listy alfabetycznej, bo się linki ciut zdezaktualizowały :P
Dziś wieczorem chyba mi starczy czasu, żeby się za to zabrać :)

A o tym Doktorze to jeszcze pogadamy, kiedy znajdę czas na download heh ;)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Jak potrzebujesz doktora to wal śmiało! ;)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ