Nie napisałas nowego regulaminu, ale w sumie to zauważyłem, że ten co był w sumie wystarczy.
Trochę go poprawiłem - sprawdz proszę, czy wg. Ciebie wszystko jest ok.
Poprawiłem też wszystkie tematy, wg. schematu - co sądzisz?
Uwaga - jak nie ma tematu na forum to nie zostawiaj samego obrazka - po prostu kasuj całosc.
Linki do torrenta - najlepiej wejdz na stronę:
I wynik (adres) wklejaj pod ikonke P2P (a propos - mogą byc? czy Ci sie nie podobają?) -jak zauważyłas torrents.to podaje wyniki we wszystkich najpopularniejszych stronach - nawet jak akurat na mininovej nic ne znajdzie to nie znaczy, że w przyszłosci ten torrent tam sienie znajdzie (serwisy wymieniają się torrentami).
Dałem na razie wszystkich MODeratorów do tego działu bo wg. mnie tylko w ten sposób siez nimi zapoznasz i nie będziecie już się szczypac.
Oczywiscie dział ten jest pod Twoją kontrolą i z wszelkimi zapytaniami będę sięzwracał do CIEBIE.
Nie napisałas nowego regulaminu, ale w sumie to zauważyłem, że ten co był w sumie wystarczy. Trochę go poprawiłem - sprawdz proszę, czy wg. Ciebie wszystko jest ok.
Poprawiłem też wszystkie tematy, wg. schematu - co sądzisz?
Uwaga - jak nie ma tematu na forum to nie zostawiaj samego obrazka - po prostu kasuj całosc. Linki do torrenta - najlepiej wejdz na stronę:
http://www.torrents.to
w jego wyszukiwarce wpisz:
[code]tytuł (XviD asd)[/code]
I wynik (adres) wklejaj pod ikonke P2P (a propos - mogą byc? czy Ci sie nie podobają?) -jak zauważyłas torrents.to podaje wyniki we wszystkich najpopularniejszych stronach - nawet jak akurat na mininovej nic ne znajdzie to nie znaczy, że w przyszłosci ten torrent tam sienie znajdzie (serwisy wymieniają się torrentami).
Dałem na razie wszystkich MODeratorów do tego działu bo wg. mnie tylko w ten sposób siez nimi zapoznasz i nie będziecie już się szczypac.
Oczywiscie dział ten jest pod Twoją kontrolą i z wszelkimi zapytaniami będę sięzwracał do CIEBIE.
Ikonki są fajne, czytelne, od raz wiadomo o co chodzi
Torrenty mi faktycznie na stronie znajduje, za to nie wiem czemu, na forum niekoniecznie dobrze działa wyszukiwarka - tzn. wiem, że serial ma temat na forum, a kiedy używam wyszukiwarki, żeby go znaleźć, wyników brak ... przejrzenie 3 stron, żeby trafić na dobry temat to mały problem, ale jednak szkoda, że szukajka padła
Ikonki są fajne, czytelne, od raz wiadomo o co chodzi :) Torrenty mi faktycznie na stronie znajduje, za to nie wiem czemu, na forum niekoniecznie dobrze działa wyszukiwarka - tzn. wiem, że serial ma temat na forum, a kiedy używam wyszukiwarki, żeby go znaleźć, wyników brak ... przejrzenie 3 stron, żeby trafić na dobry temat to mały problem, ale jednak szkoda, że szukajka padła ;)
Hm... ewidentnie widzę, że "zwolniłaś tempo"... - najprawdopodobniej dlatego, że nieodpowiada Ci obecny "podział władzy" tzn, że dorzuciłem Ci @fluida do moderowania... - szkoda, że robisz dobrą minę do złej gry, nic mi nie mówiąc - eksperymentuje
No chyba, że już Ci się znudziło przebywanie nanaszym Forum.
Chcialbym, żebyś mi mówiła o wszystkim! oczywiscie jeśli jeszcze Ci zależy...
Ale rozumiem i nie musisz mi się tłumaczyc bo widzisz mam już obeznanie i wiele osób wypala się po krótkiej euforii.
Napisz jak się czujesz i co Ci się nie podoba, i ewentualnie jakie zmiany proponujesz - a jak po prostu jestes "zmęczona" to też napisz szczerze - tak czy inaczej dziękuję, że chociaż przez chwilę ożywiłaś to forum!!
Hm... ewidentnie widzę, że "zwolniłaś tempo"... - najprawdopodobniej dlatego, że nieodpowiada Ci obecny "podział władzy" tzn, że dorzuciłem Ci @fluida do moderowania... - szkoda, że robisz dobrą minę do złej gry, nic mi nie mówiąc - eksperymentuje :)
No chyba, że już Ci się znudziło przebywanie nanaszym Forum.
Chcialbym, żebyś mi mówiła o wszystkim! oczywiscie jeśli jeszcze Ci zależy...
Ale rozumiem i nie musisz mi się tłumaczyc bo widzisz mam już obeznanie i wiele osób wypala się po krótkiej euforii.
Napisz jak się czujesz i co Ci się nie podoba, i ewentualnie jakie zmiany proponujesz - a jak po prostu jestes "zmęczona" to też napisz szczerze - tak czy inaczej dziękuję, że chociaż przez chwilę ożywiłaś to forum!! ;)
Niee, zwolnienie tempa jest pozorne, bo wynika z tego, że tutaj postanowiłam dodawać seriale całymi seriami, w takim sensie, że L-Word 1-4, Dexter 1-3, itp, i czekam aż mi się parę rzeczy dowrzuca, żeby to zrobić zbiorowo, bo tak mi wygodniej jakoś, siąść i za jednym razem się zabrać do wszystkiego
Dodatkowo mam głupi problem z rapidem ... tzn. mam ja sobie linki i mi je bezsensownie "układa" w listę od ost pliku do 1, czyli np. 12-01 i nie wiem jak to sobie odmienić na "normalny" więc na razie walczę ręcznie
A rzuciłeś może okiem na tę wyszukiwarkę na forumową, która współpracy mi odmawia?
Btw. przydałoby się chyba zrobić listę seriali do reesedu na torrentach, żebym je mogła wrzucić, bo ich już po prostu nie można nigdzie ściągnąć, jak np. 1 seria Doctora Who i połączyć to jakoś z działem Share, albo poprosić autorów tych torrentów, by sami to gdzieś wrzucili .. zwłaszcza tego Doctora, bo się napaliłam
Added after 9 minutes:
Aaa i jeszcze jedno, bo wstawiłam Buffy sezon 1i brakuje ostatniego odcinka, a torrent był Twój. Nie masz go gdzieś przypadkiem jeszcze?
Niee, zwolnienie tempa jest pozorne, bo wynika z tego, że tutaj postanowiłam dodawać seriale całymi seriami, w takim sensie, że L-Word 1-4, Dexter 1-3, itp, i czekam aż mi się parę rzeczy dowrzuca, żeby to zrobić zbiorowo, bo tak mi wygodniej jakoś, siąść i za jednym razem się zabrać do wszystkiego :P
Dodatkowo mam głupi problem z rapidem ... tzn. mam ja sobie linki i mi je bezsensownie "układa" w listę od ost pliku do 1, czyli np. 12-01 i nie wiem jak to sobie odmienić na "normalny" ;P więc na razie walczę ręcznie :D
A rzuciłeś może okiem na tę wyszukiwarkę na forumową, która współpracy mi odmawia? ;)
Btw. przydałoby się chyba zrobić listę seriali do reesedu na torrentach, żebym je mogła wrzucić, bo ich już po prostu nie można nigdzie ściągnąć, jak np. 1 seria Doctora Who i połączyć to jakoś z działem Share, albo poprosić autorów tych torrentów, by sami to gdzieś wrzucili .. zwłaszcza tego Doctora, bo się napaliłam :P
[size=75][color=#999999]Added after 9 minutes:[/color][/size]
Aaa i jeszcze jedno, bo wstawiłam Buffy sezon 1i brakuje ostatniego odcinka, a torrent był Twój. Nie masz go gdzieś przypadkiem jeszcze? ;)
Jeśli chodzi o reseed to mam sporo starych seriali - nie widzę problemu, żeby je ponownie wrzucic tylko jakos nie ma chętnego, który by zorganizował temat "potrzeb" (ankieta?).
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś w dziale "Forum tvshows.yoyo.pl oraz Pomoc - w czym możemy pomóc?" zrobiła jakąs ankietę co potrzeba to wrzucę ponownie (jak mam!).
Doctora S1 mam i mogę wrzucic jakby co.
A ja wrzuciłem Buffiego? - ten szajs? - pierwsze słyszę...
A wracając do tematu to nie odpowiedziałas mi na zasadnicze pytanie - JAK SIĘ CZUJESZ? - słuchaj - nie owijając w bawełnę - moje zarządzenia nie są "żelazne" - staram sie kierowac dobrem userów - czekam na Twoja opinie odnosnie MODEROWANIA twoim działem - nie musi tam byc aż tylu moderatorów ale nic się nie odzywasz w tym temacie...
Pisz smiało bo ja nie lubie jak ktos robi dobrą minę do złej gry - wszystko można dopasowac i dograc, żebys dobrze czuła się na naszym Forum - czy to ja mam Cię naciskac czy też sama się wypowiesz w tym temacie??
Jeśli chodzi o reseed to mam sporo starych seriali - nie widzę problemu, żeby je ponownie wrzucic tylko jakos nie ma chętnego, który by zorganizował temat "potrzeb" (ankieta?). Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś w dziale "Forum tvshows.yoyo.pl oraz Pomoc - w czym możemy pomóc?" zrobiła jakąs ankietę co potrzeba to wrzucę ponownie (jak mam!).
Doctora S1 mam i mogę wrzucic jakby co.
A ja wrzuciłem Buffiego? - ten szajs? - pierwsze słyszę... :D
A wracając do tematu to nie odpowiedziałas mi na zasadnicze pytanie - JAK SIĘ CZUJESZ? - słuchaj - nie owijając w bawełnę - moje zarządzenia nie są "żelazne" - staram sie kierowac dobrem userów - czekam na Twoja opinie odnosnie MODEROWANIA twoim działem - nie musi tam byc aż tylu moderatorów ale nic się nie odzywasz w tym temacie...
Pisz smiało bo ja nie lubie jak ktos robi dobrą minę do złej gry - wszystko można dopasowac i dograc, żebys dobrze czuła się na naszym Forum - czy to ja mam Cię naciskac czy też sama się wypowiesz w tym temacie??
[size=75][color=#999999]Added after 1 minutes:[/color][/size]
Moderowanie ... nie jest to dział szczególnie dyskusyjny musisz przyznać linki ktoś wrzuci, ktoś dziękuje, ot i cała dyskusja tam Bo wszystkie zywe rozmowy tocza sie w tematach seriali więc dzieje się tam generalnie tyle co nic, poza linkami
Moderowanie ... nie jest to dział szczególnie dyskusyjny musisz przyznać :P linki ktoś wrzuci, ktoś dziękuje, ot i cała dyskusja tam :D Bo wszystkie zywe rozmowy tocza sie w tematach seriali :) więc dzieje się tam generalnie tyle co nic, poza linkami :)
Rangi pierwsza klasa są! :D
O tego Doctora to ja bym prosiła w takim razie, bym ściągneła i wstawila, a duzo osob się o to pytało :) A co do Buffy: http://www.demonoid.com/files/details/515557/10296384/ to nie Ty?
A szukajka ... nie szuka :) chociaz moze byl chwilowy kryzys, nie sprawdzałam, ale był brak wynikow nawet wtedy, kiedy jakis temat był na pewno na forum ;)
Oh jak ja nienawidzę swojej uczelni, nawet nie miałam czasu wrzucić nic nowego ;|
Zauważyłam, że muszę zrobić update listy alfabetycznej, bo się linki ciut zdezaktualizowały
Dziś wieczorem chyba mi starczy czasu, żeby się za to zabrać
A o tym Doktorze to jeszcze pogadamy, kiedy znajdę czas na download heh
Oh jak ja nienawidzę swojej uczelni, nawet nie miałam czasu wrzucić nic nowego ;|
Zauważyłam, że muszę zrobić update listy alfabetycznej, bo się linki ciut zdezaktualizowały :P Dziś wieczorem chyba mi starczy czasu, żeby się za to zabrać :)
A o tym Doktorze to jeszcze pogadamy, kiedy znajdę czas na download heh ;)