Zmiana polityki
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Zmiana polityki
Planuję zmianę w moim działaniu - jak Wy postąpicie będzie zależało Tylko od Was.
Otóż dlaczego mamy 5345 userów na Forum a odzywa się tylko 2%?
Ano dlatego, że większośc wchodzi na forum bo spodziewa sie tam funkcji trackera etc... Po zawodzie, który ich dotyka zapominająo Forum i używają Mininovej etc.
Chcę to zmienic!
Dlatego począwszy od nowych sezonów moje wstawki (poszczególne odcinki) będą dostępne TYLKO poprzez serwery (megaupload etc.) - nie - nie mam zamiaru rezygnowac z torrentów, gdyż to one tak naprawdę przynoszą nam rozgłos.
Poszczególne odcinki bardzo szybko jednak "zdychają" w sieci - dlatego spróbuję czegoś nowego... - jednak Całe sezony dalej będę wystawiał na torrentach.
A co Wy o tym sądzicie??
Otóż dlaczego mamy 5345 userów na Forum a odzywa się tylko 2%?
Ano dlatego, że większośc wchodzi na forum bo spodziewa sie tam funkcji trackera etc... Po zawodzie, który ich dotyka zapominająo Forum i używają Mininovej etc.
Chcę to zmienic!
Dlatego począwszy od nowych sezonów moje wstawki (poszczególne odcinki) będą dostępne TYLKO poprzez serwery (megaupload etc.) - nie - nie mam zamiaru rezygnowac z torrentów, gdyż to one tak naprawdę przynoszą nam rozgłos.
Poszczególne odcinki bardzo szybko jednak "zdychają" w sieci - dlatego spróbuję czegoś nowego... - jednak Całe sezony dalej będę wystawiał na torrentach.
A co Wy o tym sądzicie??

-
Wskaż do odpowiedzi
Generalnie, uważam, że to słuszna koncepcja. Sam korzystam w większości z tego typu serwisów, torrenty używam coraz rzadziej, nigdy do filmów, czy muzyki. Na forum jest parę osób, co funkcjonuje podobnie. A czemu? Pewnie są różne powody, ale warto pamiętać, że polskie prawo jest takie fajne, że pobierać można treści rozpowszechnione (poza grami i programami), a nie można ich udostępniać. Więc serwisy typu rapidshare, megaupload i inne są w tym zakresie idealne
Bo - pomijając kwestie etyczne, ale świętych to mało ostatnio - skoro jest to zgodne z prawem, to ja nie widzę przeciwwskazań 

-
Wskaż do odpowiedzi
-
An25driu
Wskaż do odpowiedzi - sprawdź mnie
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Proponuję używac Megaupload bo tam pliki są kasowane dopiero wtedy jak nikt nie ściągnie pliku po upływie 90 dni czyli sporo.
Na początek załóż sobie konto na http://www.megaupload.com
Po zalogowaniu kliknij na główny napis MEGAUPLOAD (na samej górze strony) a ukaże Ci sie okno:

Przeglądaj - wybierz plik do wgrania,
Zaawansoawne - wpisz nazwę pliku (skopiuj i wklej),
i kliknij na Wyślij.
Po załadowaniu pliku pokaże Ci sie link do pliku - skopiuj go i wklej na forum.
Jedna uwaga - plik avi i txt pakujemy rarem i żeby nie było nieporozumień to proponuję jednolite nazwy plików:
Tytul_serialu_[1x02]_xvidasd.rar
bez spacji i polskich znaków!
I do ostatniego odcinka sezonu dodawajcie plik !www.tvshows.yoyo.pl.txt ok?
Na początek załóż sobie konto na http://www.megaupload.com
Po zalogowaniu kliknij na główny napis MEGAUPLOAD (na samej górze strony) a ukaże Ci sie okno:

Przeglądaj - wybierz plik do wgrania,
Zaawansoawne - wpisz nazwę pliku (skopiuj i wklej),
i kliknij na Wyślij.
Po załadowaniu pliku pokaże Ci sie link do pliku - skopiuj go i wklej na forum.
Jedna uwaga - plik avi i txt pakujemy rarem i żeby nie było nieporozumień to proponuję jednolite nazwy plików:
Tytul_serialu_[1x02]_xvidasd.rar
bez spacji i polskich znaków!
I do ostatniego odcinka sezonu dodawajcie plik !www.tvshows.yoyo.pl.txt ok?

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial