Dobry serial gatunku horror

Historyczne posty.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: Bostonq »

O, sroga i piękna sprawa (gdyby jeszcze mieć "źródło" pobierania serialu...). Jak rozumiem, ma to sporo wspólnego z - http://www.imdb.com/title/tt0085701/ - czyli horrorem Tony'ego Scotta, z m.in. Catherine Deneuve. No i oczywiście Bowie. Wspaniały film, więc jak sądzę, coś jest dobrego w serialu.
Awatar użytkownika
Igloo666
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla
Kontakt:

Post autor: Igloo666 »

Źródło poszło na priva ;)
chemik1986
Wskaż do odpowiedzi

Re: Dobry serial gatunku horror

Post autor: chemik1986 »

marjan pisze:Jakie możecie polecić mi seriale gatunku horror?
Lubie taki klimat jak w supernatural więc z chęcią obejrze taki serial.(oczywiście innego typu niż sn też z chęcią obejrzę.
Czekam na odpowiedzi i z góry dzięki.

polecem harper's island... maskakryczne zwroty akcji w niektorych odcinkach serio mnie zaskakiwały... poatym to jest ich tylko 13 więc nie ciągnie się to jak flaki z olejem... ogólnie duzo krwi, morderst, klamst i zdrady a to wszystko na wyspie niedaleko seatlle w pewnym malowniczo polozonym hoteliku...

POLECAM
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

chemik1986 pisze:polecem harper's island... maskakryczne zwroty akcji w niektorych odcinkach serio mnie zaskakiwały... poatym to jest ich tylko 13 więc nie ciągnie się to jak flaki z olejem... ogólnie duzo krwi, morderst, klamst i zdrady a to wszystko na wyspie niedaleko seatlle w pewnym malowniczo polozonym hoteliku...

POLECAM
Oglądałem :x :x :x :x :x :x :x :x :x
chemik1986
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: chemik1986 »

marian...
pewnie niepodobalo sie zakończenie?? co w sumie ten serial plasuje gdzies pod koniec drugiej 10 najlepszych jakie ogladalem lecz w ciagu ostatnich lat jest to jedna z lepszych produkcji... no cóż zrobić gdy scenarzysci sie obijają... a moze Ty mi coś polecisz skoro Harpers Island Ci sie nie podobało??
marjan
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: marjan »

chemik1986 pisze:a moze Ty mi coś polecisz skoro Harpers Island Ci sie nie podobało??
A kto powiedział że mi się nie podobało ?

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ