Dobry serial gatunku horror
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
-
Igloo666
Wskaż do odpowiedzi - załapałem bakcyla
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Re: Dobry serial gatunku horror
marjan pisze:Jakie możecie polecić mi seriale gatunku horror?
Lubie taki klimat jak w supernatural więc z chęcią obejrze taki serial.(oczywiście innego typu niż sn też z chęcią obejrzę.
Czekam na odpowiedzi i z góry dzięki.
polecem harper's island... maskakryczne zwroty akcji w niektorych odcinkach serio mnie zaskakiwały... poatym to jest ich tylko 13 więc nie ciągnie się to jak flaki z olejem... ogólnie duzo krwi, morderst, klamst i zdrady a to wszystko na wyspie niedaleko seatlle w pewnym malowniczo polozonym hoteliku...
POLECAM
-
Wskaż do odpowiedzi
Oglądałem :x :x :x :x :x :x :x :x :xchemik1986 pisze:polecem harper's island... maskakryczne zwroty akcji w niektorych odcinkach serio mnie zaskakiwały... poatym to jest ich tylko 13 więc nie ciągnie się to jak flaki z olejem... ogólnie duzo krwi, morderst, klamst i zdrady a to wszystko na wyspie niedaleko seatlle w pewnym malowniczo polozonym hoteliku...
POLECAM
-
Wskaż do odpowiedzi
marian...
pewnie niepodobalo sie zakończenie?? co w sumie ten serial plasuje gdzies pod koniec drugiej 10 najlepszych jakie ogladalem lecz w ciagu ostatnich lat jest to jedna z lepszych produkcji... no cóż zrobić gdy scenarzysci sie obijają... a moze Ty mi coś polecisz skoro Harpers Island Ci sie nie podobało??
pewnie niepodobalo sie zakończenie?? co w sumie ten serial plasuje gdzies pod koniec drugiej 10 najlepszych jakie ogladalem lecz w ciagu ostatnich lat jest to jedna z lepszych produkcji... no cóż zrobić gdy scenarzysci sie obijają... a moze Ty mi coś polecisz skoro Harpers Island Ci sie nie podobało??
-
Wskaż do odpowiedzi
Oceń ten serial