Jeśli nie jest to temat do tego działu, prsze przenieś go do offtopiku, nie mogłem się zdecydować, i zedytuj w razie potrzeb co trzeba w poscie:)
Jako że kompresja wideo, dużo krócej zajmuje przy użycie w.w tech niż przy użyciu CPU, czy ktoś z was już tego używał?
Interesuje mnie dokładnie rzecz biorąc wyorzystanie tego a konkretnie ATI AVIVO Video Converter (gdyż mam kartę Ati 4870) lub podobnego programu, do kompresji do xvid asd. Nie używałem tego jeszcze i nie wiem jak jest ze wsparciem dla plików z logiem itd, jakiekolwiek instrukcje krok po kroku ktoś mógłby przygotować jeśli używa tego?
Jeśli nie jest to temat do tego działu, prsze przenieś go do offtopiku, nie mogłem się zdecydować, i zedytuj w razie potrzeb co trzeba w poscie:)
Jako że kompresja wideo, dużo krócej zajmuje przy użycie w.w tech niż przy użyciu CPU, czy ktoś z was już tego używał? Interesuje mnie dokładnie rzecz biorąc wyorzystanie tego a konkretnie ATI AVIVO Video Converter (gdyż mam kartę Ati 4870) lub podobnego programu, do kompresji do xvid asd. Nie używałem tego jeszcze i nie wiem jak jest ze wsparciem dla plików z logiem itd, jakiekolwiek instrukcje krok po kroku ktoś mógłby przygotować jeśli używa tego?
Virtual DUB raczej nie z tego co czytałem na ich forum, to zupelnie inna technologia, potrzebne są nowe pisane pod to programy (czasem nowe wersje, wtyczki itp), do konwersji video jest ATI AVIVO Video Converter od Ati, ale nie wiem jak działa ten program.
Virtual DUB raczej nie z tego co czytałem na ich forum, to zupelnie inna technologia, potrzebne są nowe pisane pod to programy (czasem nowe wersje, wtyczki itp), do konwersji video jest ATI AVIVO Video Converter od Ati, ale nie wiem jak działa ten program.