Czesc wszystkim
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- youtube Warszawa
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
Ale może wygarnął byś mi co źle robię etc?
Bym się może poprawił panie psorze...
Atak serio to brakuje mi krytyki.
Może więc chociaż Ty mi wygarniesz i podsumujesz?
Mam wrażenie, że na Forum jest ok ale może Tyrani już tak mają??
Czasem mam wrażenie, że skoro jestem Adminem to ludzie mnie się boją i nie chcą polemizować z moimi teoriami, które wywlekam w moich postach...
A może po prostu jestem nudny powtarzając wkółko "Lost jesr Be..." etc...
To jak? Jakieś sugestie??
Bym się może poprawił panie psorze...

Atak serio to brakuje mi krytyki.
Może więc chociaż Ty mi wygarniesz i podsumujesz?
Mam wrażenie, że na Forum jest ok ale może Tyrani już tak mają??

Czasem mam wrażenie, że skoro jestem Adminem to ludzie mnie się boją i nie chcą polemizować z moimi teoriami, które wywlekam w moich postach...
A może po prostu jestem nudny powtarzając wkółko "Lost jesr Be..." etc...
To jak? Jakieś sugestie??

-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
Przez moment był taki temat, w którym prosiłeś, żeby Cię oceniać, po czym zniknął. Jak sądzę - słusznie. Zwróć uwagę, że (poza nielicznymi przypadkami, za którymi zresztą chyba nikt nie tęskni - poza Phenixem, do tej pory nie wiem, co się z nim stało), większość ludzi jest tu od dawna, sporo jest takich "znanych", "rozpoznawalnych", więc nie może być źle, a wręcz przeciwnie - wszystko wskazuje, że jest dobrze
A że zdarzają się błędy - no jeszcze by tego brakowało, żeby w profesji admina przewidziana była doskonałość
Wiele razy się zgadzaliśmy, nieraz się spieraliśmy z różnych powodów, co jest przecież zupełnie oczywiste, rzadko tak naprawdę gwałtownie (najmocniej chyba przy okazji "Californication" i "Lost"), a zazwyczaj wynikało to w tych przypadkach z tego, że masz co jakiś czas (rzadko i z nieznanych mi bliżej powodów) dziwny zwyczaj ostrego pisania o czymś, czego w sumie nie znasz (lub też stosujesz tę specyficzną zasadę - bycia na przekór, dla samego bycia, a to w sumie sensu nie ma, istotą są realne poglądy, a nie - obojętnie w którą stronę - odbijanie się od innych zdań). A to musi budzić sprzeciw tych, którzy znają
I budziło, oj budziło ...
(A przy okazji "Losta" zdążyłeś się na dodatek na mnie jeszcze obrazić, przekręcając moje słowa, gdyż - z jakiś powodów - zdarza Ci się twierdzić, że ktoś Cię atakuje - masz coś z tym atakiem - teraz też chciałeś
) Ale - powtarzam - to nie jest normą, a jakimś dziwnym wypadkiem przy pracy. Takie wypadki zdarzały się zresztą pewnie każdemu z nas, również mnie.
A skoro jestem tu 4 lata, piszę, to znaczy, że w ostatecznym rozrachunku wszystko wychodzi na plus, że Twoje administrowanie jest "jakieś", konkretne, znaczące, a nie obojętne, przeciętne, zwyczajne, bo takie coś - to nic ciekawego
O, jak się pojawiło słowo "wygarnąć", to od razu pojawili się chętni
Przyszła mi na myśl taka specyfika internetu. 4 lata rozmawiać z ludźmi, o których nie wiem nawet tego, jak wyglądają (poza Britą i fluidem, bo Oni się "kolportowali" na zdjęciach). W zasadzie nie wiem, czy to dobrze, czy źle

Wiele razy się zgadzaliśmy, nieraz się spieraliśmy z różnych powodów, co jest przecież zupełnie oczywiste, rzadko tak naprawdę gwałtownie (najmocniej chyba przy okazji "Californication" i "Lost"), a zazwyczaj wynikało to w tych przypadkach z tego, że masz co jakiś czas (rzadko i z nieznanych mi bliżej powodów) dziwny zwyczaj ostrego pisania o czymś, czego w sumie nie znasz (lub też stosujesz tę specyficzną zasadę - bycia na przekór, dla samego bycia, a to w sumie sensu nie ma, istotą są realne poglądy, a nie - obojętnie w którą stronę - odbijanie się od innych zdań). A to musi budzić sprzeciw tych, którzy znają

A skoro jestem tu 4 lata, piszę, to znaczy, że w ostatecznym rozrachunku wszystko wychodzi na plus, że Twoje administrowanie jest "jakieś", konkretne, znaczące, a nie obojętne, przeciętne, zwyczajne, bo takie coś - to nic ciekawego

O, jak się pojawiło słowo "wygarnąć", to od razu pojawili się chętni

Przyszła mi na myśl taka specyfika internetu. 4 lata rozmawiać z ludźmi, o których nie wiem nawet tego, jak wyglądają (poza Britą i fluidem, bo Oni się "kolportowali" na zdjęciach). W zasadzie nie wiem, czy to dobrze, czy źle

-
asd
-
Expert
Ale powyższy przykład Brity znaczy, że jednak wzbudzam kontrowersje.
Oczywiście Britko chciałbym, żeby KAŻDY się wypowiedział, ale przyzwyczaiłem się, że większość osób, które widzi ten dział ma to gdzieś
Przypadek Phenixa dotyczył jeszcze starego Forum i wogóle początków serwisów - zrzucam to więc na karb mojego braku doświadczenia.
Temat który zniknął - po prostu czasem chciałbym, żeby ktoś wskazał mi drogę i powiedział mi co źle robię - okazuje się jednak, że Forum żyje swoim życiem i zazwyczaj jest to życie, które daleko odbiega od moich wyobrażeń. Na pocieszenie dodam, że jestem uczestnikiem dużej ilości Forum (nie tylko PL) i w sumie to wypadamy całkiem nieźle...
Trudno jest jednak podejmować kluczowe decyzje bez żadnego oparcia.
Mam jednak nadzieję, że to aż tak nie bije po oczach ostatnio... (staram się)
Oczywiście Britko chciałbym, żeby KAŻDY się wypowiedział, ale przyzwyczaiłem się, że większość osób, które widzi ten dział ma to gdzieś

Przypadek Phenixa dotyczył jeszcze starego Forum i wogóle początków serwisów - zrzucam to więc na karb mojego braku doświadczenia.
Temat który zniknął - po prostu czasem chciałbym, żeby ktoś wskazał mi drogę i powiedział mi co źle robię - okazuje się jednak, że Forum żyje swoim życiem i zazwyczaj jest to życie, które daleko odbiega od moich wyobrażeń. Na pocieszenie dodam, że jestem uczestnikiem dużej ilości Forum (nie tylko PL) i w sumie to wypadamy całkiem nieźle...
Trudno jest jednak podejmować kluczowe decyzje bez żadnego oparcia.
To już moja domena - nigdy nie płynąłem z prądem. Staram się tego nie okazywać publicznie ale czasem po prostu nie mogę...Bostonq pisze:specyficzną zasadę - bycia na przekór
Mam jednak nadzieję, że to aż tak nie bije po oczach ostatnio... (staram się)

Oceń ten serial