Czesc wszystkim

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Witamy "nowego" - saper202 - swoim profesjonalnym podejściem do tematu zasłużył!!
:)
Obrazek When Dreams Come True...
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

Nie mam nic sensownego do powiedzenia, chciałam tylko zaznaczyc swoja obecnosc i napisac, ze wróciłam :smt112 :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Witamy, witamy... A czemuż to cię tak długo nie było?
Ciekawe że w tym samym czasie zniknęłaś co Fluid...
Cóż za zbieg okoliczności... ;)
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Merlin_ »

To przeze mnie, jestem pewny ;]
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Czy mam się czuć zaproszony na Wesele? :smt041
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Chciałam tylko zauważyc ze ja to czytam i czuje sie coraz bardziej zagubiona :-p
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

xvidasd pisze:Czy mam się czuć zaproszony na Wesele? :smt041
Już było, nie wiedziałeś? :x

Added after 27 seconds:
Brita pisze:Chciałam tylko zauważyc ze ja to czytam i czuje sie coraz bardziej zagubiona :-p
nie przeszkadzaj jak faceci rozmawiają :D
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Merlin_ pisze:
Brita pisze:Chciałam tylko zauważyc ze ja to czytam i czuje sie coraz bardziej zagubiona :-p
nie przeszkadzaj jak faceci rozmawiają :D
Przepraszam juz sie zamykam :pig: :pig: :pig: :D
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Tylko nie świnia, tylko nie świnia...
dla Ciebie Pan Swinia :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Ledwo co... i już się kłócicie? hehe
Dajcie sobie lepiej buzi na zgodę :)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Taka ciekawostka z cyklu: "jak ten czas leci". Wszedłem sobie na stare forum, bo chciałem sprawdzić, kiedy się tam zarejestrowałem. I okazało się, że dokładnie 11 kwietnia tego roku miną ... 4 lata :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Najlepszego. To i tak cud, że ze mną tyle wytrzymałeś ;)
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Od razu cud... Po prostu kwestia cierpliwości, takie zen w wersji asd plus napisy PL ;)

Zresztą nie tylko ja "wytrzymałem" tyle, więc chyba nie jest aż tak źle :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Ale może wygarnął byś mi co źle robię etc?
Bym się może poprawił panie psorze... ;)
Atak serio to brakuje mi krytyki.
Może więc chociaż Ty mi wygarniesz i podsumujesz?
Mam wrażenie, że na Forum jest ok ale może Tyrani już tak mają?? ;)
Czasem mam wrażenie, że skoro jestem Adminem to ludzie mnie się boją i nie chcą polemizować z moimi teoriami, które wywlekam w moich postach...
A może po prostu jestem nudny powtarzając wkółko "Lost jesr Be..." etc...

To jak? Jakieś sugestie??
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

inni tez moga ci wygarnąć czy tylko bostonq posiadł ten zaszczyt?/ :-p
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Przez moment był taki temat, w którym prosiłeś, żeby Cię oceniać, po czym zniknął. Jak sądzę - słusznie. Zwróć uwagę, że (poza nielicznymi przypadkami, za którymi zresztą chyba nikt nie tęskni - poza Phenixem, do tej pory nie wiem, co się z nim stało), większość ludzi jest tu od dawna, sporo jest takich "znanych", "rozpoznawalnych", więc nie może być źle, a wręcz przeciwnie - wszystko wskazuje, że jest dobrze :) A że zdarzają się błędy - no jeszcze by tego brakowało, żeby w profesji admina przewidziana była doskonałość :)

Wiele razy się zgadzaliśmy, nieraz się spieraliśmy z różnych powodów, co jest przecież zupełnie oczywiste, rzadko tak naprawdę gwałtownie (najmocniej chyba przy okazji "Californication" i "Lost"), a zazwyczaj wynikało to w tych przypadkach z tego, że masz co jakiś czas (rzadko i z nieznanych mi bliżej powodów) dziwny zwyczaj ostrego pisania o czymś, czego w sumie nie znasz (lub też stosujesz tę specyficzną zasadę - bycia na przekór, dla samego bycia, a to w sumie sensu nie ma, istotą są realne poglądy, a nie - obojętnie w którą stronę - odbijanie się od innych zdań). A to musi budzić sprzeciw tych, którzy znają :) I budziło, oj budziło ... :) (A przy okazji "Losta" zdążyłeś się na dodatek na mnie jeszcze obrazić, przekręcając moje słowa, gdyż - z jakiś powodów - zdarza Ci się twierdzić, że ktoś Cię atakuje - masz coś z tym atakiem - teraz też chciałeś :) ) Ale - powtarzam - to nie jest normą, a jakimś dziwnym wypadkiem przy pracy. Takie wypadki zdarzały się zresztą pewnie każdemu z nas, również mnie.

A skoro jestem tu 4 lata, piszę, to znaczy, że w ostatecznym rozrachunku wszystko wychodzi na plus, że Twoje administrowanie jest "jakieś", konkretne, znaczące, a nie obojętne, przeciętne, zwyczajne, bo takie coś - to nic ciekawego :)

O, jak się pojawiło słowo "wygarnąć", to od razu pojawili się chętni ;)

Przyszła mi na myśl taka specyfika internetu. 4 lata rozmawiać z ludźmi, o których nie wiem nawet tego, jak wyglądają (poza Britą i fluidem, bo Oni się "kolportowali" na zdjęciach). W zasadzie nie wiem, czy to dobrze, czy źle :)
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Ale powyższy przykład Brity znaczy, że jednak wzbudzam kontrowersje.
Oczywiście Britko chciałbym, żeby KAŻDY się wypowiedział, ale przyzwyczaiłem się, że większość osób, które widzi ten dział ma to gdzieś :(

Przypadek Phenixa dotyczył jeszcze starego Forum i wogóle początków serwisów - zrzucam to więc na karb mojego braku doświadczenia.

Temat który zniknął - po prostu czasem chciałbym, żeby ktoś wskazał mi drogę i powiedział mi co źle robię - okazuje się jednak, że Forum żyje swoim życiem i zazwyczaj jest to życie, które daleko odbiega od moich wyobrażeń. Na pocieszenie dodam, że jestem uczestnikiem dużej ilości Forum (nie tylko PL) i w sumie to wypadamy całkiem nieźle...

Trudno jest jednak podejmować kluczowe decyzje bez żadnego oparcia.
Bostonq pisze:specyficzną zasadę - bycia na przekór
To już moja domena - nigdy nie płynąłem z prądem. Staram się tego nie okazywać publicznie ale czasem po prostu nie mogę...
Mam jednak nadzieję, że to aż tak nie bije po oczach ostatnio... (staram się) :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ