Tutaj chciałbym widzieć seriale, które zainteresowały nie tylko wytrawnych "oglądaczy seriali" ale i ludzi, którzym dotychczas seriale kojarzyły się z Dynastią etc.
A więc:
Lost
Prison Break
Heroes
Friends
Desperate Housewives
??
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2008, 21:29 przez asd, łącznie zmieniany 5 razy.
Tutaj chciałbym widzieć seriale, które zainteresowały nie tylko wytrawnych "oglądaczy seriali" ale i ludzi, którzym dotychczas seriale kojarzyły się z Dynastią etc.
A więc:
Lost Prison Break Heroes Friends Desperate Housewives ??
może dorzucić jeszcze House M.D. tu? w końcu to popularny serial, (4 sezony juz ma). bo takto niemam zabardzo na co głosować , ewentualnie Supernatural moge zagłosować bo innych albo nie oglądam albo nie uważam za jakies super wybitne
może dorzucić jeszcze House M.D. tu? w końcu to popularny serial, (4 sezony juz ma). bo takto niemam zabardzo na co głosować :P , ewentualnie Supernatural moge zagłosować bo innych albo nie oglądam albo nie uważam za jakies super wybitne
Tak, "House M.D." pasuje, bo raz, że wybitny i chyba dość popularny, a dwa - gdzie indziej go umieścić?
ma być też jeszcze kategoria "Najlepszy z Lekarskich"... , ale sądzę że tak wybitny serial powinien mieć możliwość konkurowania w więcej niż 1 kategorii 8)
[quote] Tak, "House M.D." pasuje, bo raz, że wybitny i chyba dość popularny, a dwa - gdzie indziej go umieścić?[/quote]
ma być też jeszcze kategoria "Najlepszy z Lekarskich"... :wink: , ale sądzę że tak wybitny serial powinien mieć możliwość konkurowania w więcej niż 1 kategorii 8)
najtrudniesza ankieta, jeśli chodzi o wybor serialu.
jest tu kilka ktore uwielbiam chociazby Grey's Anatomy czy CSI, ale wygrały moje ukochane demony i Supernatural
najtrudniesza ankieta, jeśli chodzi o wybor serialu. jest tu kilka ktore uwielbiam chociazby Grey's Anatomy czy CSI, ale wygrały moje ukochane demony i Supernatural :smt077
rzeczywiście wybór dość trudny, lecz spośród moim zdaniem 3 najlepszych - Rome, House M.D. , Supernatural wybór mój padł na House'a . Poprostu ten serial jest znakomity (oczywiście Rome również jest świetny i napewno wygra w kategorii Historyczne/kostiumowe, dlatego zdecydowałem się w tej ankiecie oddac głos na House M.D.). Na dodatek House leci na bieżąco, a Rome oglądałem już jakiś dłuższy czas temu
rzeczywiście wybór dość trudny, lecz spośród moim zdaniem 3 najlepszych - Rome, House M.D. , Supernatural wybór mój padł na House'a :D . Poprostu ten serial jest znakomity (oczywiście Rome również jest świetny i napewno wygra w kategorii Historyczne/kostiumowe, dlatego zdecydowałem się w tej ankiecie oddac głos na House M.D.). Na dodatek House leci na bieżąco, a Rome oglądałem już jakiś dłuższy czas temu :wink: