Koszulki tvshows.yoyo.pl

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Koszulki tvshows.yoyo.pl

Post autor: asd »

Starzy użytkownicy zapewne pamiętają poprzednią 'akcję' z koszulkami - wg. mnie fajna spawa.

Można by rozkręcic konkurs na najlepsze logo/koszulke itp albo inne...

Oczywiście nie chodzi o formę zarobkową tylko taki 'gadget' i zabawę na forum (chciałbym też je rozdawac jako nagrody w konkursach itp.).

Oczywiście jestem w stanie sam zaprojektowac potrzebne wzory wektorowo jednak nie mam w domu "maszyny", która wydrukuje mi ten wzór na koszulce, więc musiałbym je zamówic "u dostawcy".

I tu jest problem - zamówienie wydruku na dobrym podkoszulku (o wysokiej gramaturze) + koszt wysyłki do mnie np dziesięciu sztuk przełoży się na dosyc wysoką cene końcową.

Nie podam teraz cen bo dysponujętymi sprzed dwóch lat - temat teraz założyłem, bo właśnie wpadło mi do głowy, żeby akcje powtórzyc - jak temat Was zainteresuje to sie zorientuję.

Generalnie chodzi mi o to, żeby zamówic tyle sztuk, żeby 70% sprzedac przez allegro po kosztach + żeby zamortyzowały te 30%, które potem można by było rozdac w konkursach.

O jakiej ilości mówię? dajmy na to 50koszulek.

Mam więc do Was trzy pytania:

1.Co wogóle o tym sądzicie i
2.Czy może macie jakieś znajomości, które pomogły by znaleź tanie źródło wydruku tychże koszulek.
3.Kubki?
Obrazek When Dreams Come True...
tgRIDDICKtg
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tgRIDDICKtg »

pomysl fajny dojsc niemam i sam bym chcial taka koszulke :D ale z fajnym logo ;d
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

pracuje w firmie kosmetyczno-farmaceutycznej jako logistyk i jako taka osoba zajmuje sie zaopatrzeniem
z racji ww stanowiska mam bezposredni kontakt z roznymi studiami poligrafii ktore drukuja dla nas opakowania itd - tak wiec maja przerozne maszyny
z 3 takimi zakladami mam bardzo przyjacielskie stosunki (czyt. wodka na imprezach integracyjnychlala sie strumienimai :D) tak wiec moglbym zapytac czy po znajomosci nie zrobiliby czegos takiego dla mnie a jezeli nei daloby rady po znajomosci to ile by mnie to koztowalo (zakladajaca ze maja odpowiednie masszyny+wykrojniki do tego typu zabaw)
postaram sie dzisiaj czegos dowiedziec i pod wieczor cos skrobne tutaj
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Cieszę się bardzo - dodam tylko, że wielkośc nadruku to a4, "logo" bedzie wektorowe (a nie "zdjęcie") no najlepiej by było cztery kolory ale nawet jeden tez by wystarczył :)
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

niestety zadna z poligrafii nei jest w stanie tego zrobic - kompletnie odmienna technologia od tej w ktorej oni pracuja tak wiec ja nei jestem w stanie pomoc :(

mam nadzieje ze bedzie jakas pula koszulek dla membersow :pig:
jak cos to ja zamawiam sobie od razu XXL :alien:
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Czterokolorowy nadruk na naprawdę dobrej koszulce (gramatura: 200) wyniesie mnie wraz z dostawą do mnie minimum trzy dychy za sztukę...
Zastanawiam sie więc czy "gra jest warta świeczki"...

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ