W sumie to i tak niepotrzebne, bo same nazewnictwo jest charakterystyczne, nagłówek xvidasd jest dodawany w opisie torrenta, no i plik txt w każdym torrencie, więc jestem na tak
W sumie to i tak niepotrzebne, bo same nazewnictwo jest charakterystyczne, nagłówek xvidasd jest dodawany w opisie torrenta, no i plik txt w każdym torrencie, więc jestem na tak :)
[quote="xvidasd"] Za każdym razem (odcinkiem) proszę tworzyc nowy post (nie edytować starego)[/quote] Czy zasada dalej obowiązuje?? Po ostatnich zmianach w dziale up@down już sam nie wiem :)
Ale nie wiem o co chodzi - wyrwałeś cos z kontekstu.
Chodzi o Up&Down?
To tak. Dzieki temu kanal rss jest aktualizowany na bieżąco no i od razu widac co bylo dodane ostatnio.
A jak chcesz zeby było ładnie i cacy to zawsze mozna po całym sezonie zrobic porzadek i zrobic z tych wszystkich jesden poost.
Ale nie wiem o co chodzi - wyrwałeś cos z kontekstu. Chodzi o Up&Down? To tak. Dzieki temu kanal rss jest aktualizowany na bieżąco no i od razu widac co bylo dodane ostatnio.
A jak chcesz zeby było ładnie i cacy to zawsze mozna po całym sezonie zrobic porzadek i zrobic z tych wszystkich jesden poost.
Proponował bym, żebyśmy nie zamieszczali linków do seriali (XviD asd) w tematach innych niż Up&Down.
Po co dublować? Wystarczy napisać, że linki już są... - co sądzicie?
Proponował bym, żebyśmy nie zamieszczali linków do seriali (XviD asd) w tematach innych niż Up&Down. Po co dublować? Wystarczy napisać, że linki już są... - co sądzicie?
Ja tak ostatnio robię (robiłem przed wyjazdem), i nawet nie wiem czy jest sens pisać w temacie że są linki. Są tematy gdzie połowa (jak nie więcej) postów to info o tym że są linki, lub same linki
Ja tak ostatnio robię (robiłem przed wyjazdem), i nawet nie wiem czy jest sens pisać w temacie że są linki. Są tematy gdzie połowa (jak nie więcej) postów to info o tym że są linki, lub same linki