Seriale, które odeszły przedwcześnie.

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: Yugi_2142 »

Jeśli chodzi o Sharka to ja nawet nie zauważyłem że został zakończony, cały czas czekam na pojawienie się Season 2 na stronie :D
Sleeper Cell rzeczywiście było fantastyczne, natomiast zgadzam się z tym co napisał @Lisu11, to jest raczej serial na jeden sezon, ten drugi już trochę dziwnie się oglądało, choć dalej było ciekawie.
Obrazek
Ignorance is a virtue.
spiderpp
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: spiderpp »

ja też zapomniałem o the 4400, serial miał chyba 4 sezony(?), więc nie mało, ale został przerwany w bardzo dziwnym momencie, naprawdę była szansa na całkiem dobrany sezon/y.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

K-Ville i My Own Worst Enemy, no i Drive
Obrazek
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Post autor: sindar »

Chyba nikt nie wspomnial nieodzalowanego Carnivale?
Dla mnie serial rewelacja, z tego co pamietam - z gory planowane bylo 6 sezonow, lecz HBO skonczylo na 2, w zwiazku z odejsciem glownego tworcy serialu do Showtime...

Co do kontynuacji Rome zachecam wszystkich milosnikow tego serialu do obejrzenia Ja, Klaudiusz brytyjskiego serialu z lat 70 - niezwykle wciagajacego, choc zrealizowanego w skromnej konwencji teatralnej, acz tematycznie stanowiacego "kontynuacje" historii od czasu Oktawiana Augusta.
Yhm... tak na marginesie sobie pomyslalem - chyba nie ma jego wersji asd??
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Jeszcze jeden bardzo dobry przerwany serial to Odyssey 5.
Spacjalnie ściągełem 350tki ,żeby go obejrzeć , bo wersja asd znikła.
4400 to naprawde nieodżałowna strata ,powiwni to jakoś dokończyć.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

sindar pisze:Yhm... tak na marginesie sobie pomyslalem - chyba nie ma jego wersji asd??
a jak z napiskami?
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
sindar
Wskaż do odpowiedzi
Administrator
Administrator
Expert
Expert
Ulubiony Serial: No właśnie? Który?

Post autor: sindar »

xvidasd pisze:
sindar pisze:Yhm... tak na marginesie sobie pomyslalem - chyba nie ma jego wersji asd??
a jak z napiskami?
poszperalem w necie i wyglada, ze niestety napisy do Ja Klaudiusz w PL stanowia problem, tym bardziej, ze w sieci popularna jest wersja z lektorem...

na razie wiec pomysl z asd trzeba odlozyc do lodowki,

a swoja droga chyba musze przypomniec sobie o dawnym hobby...
RazorX63
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: RazorX63 »

Traveler? Nie było takie złe. Tylko jeden sezon.
Bostonq
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Bostonq »

Fakt, takie złe nie było. Było beznadziejne ;) Ale fakt, to w sumie jeszcze inna kategoria seriali: takie, co odeszły w niesławie, bo twórcy musieli (chcieli) stworzyć jakieś zakończenie, gdyż wiedzieli, że serial nie przetrwa. Faktycznie, "Traveler" mógł być świetny, ale to, co ostatecznie się ukazało, praktycznie rzecz biorąc nie pozwala rzetelnie ocenić scenarzystów, bo komentowanie tego, co wyszło, jest w sumie nieuczciwe.
PaulinAna
Wskaż do odpowiedzi
Widziałem wszystko
Widziałem wszystko

Post autor: PaulinAna »

A ja żałuje że nie było więcej odcinków bardzo popularnego serialu , który odszedł w chwale i glorii ;) M*A*S*H
Na życie pełnią życia zawsze znajdzie się czas :*
Obrazek
GreG
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: GreG »

Niby leciało długo w TV, ale ja z chęcią bym dalej śledził przygody Tony'ego Soprano i jego rodziny.
ndb
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: ndb »

Z tych ktore naprawde szybko znikneły to załuje
The Beast, Fastlane (teraz taki serial w klimacie szybkich i wciekłych zrobiłby wieksza furore) i K-ville tez mi sie podobało.
z pozostałych
My name is Earl i Red dwarf (ten serial dla mnie moglby miec kolejne 9 sezonów conajmniej). Z checią zobaczyłbym tez dlasze sezony Everybody hates chris.
Awatar użytkownika
doddy
Wskaż do odpowiedzi
witam
witam

Post autor: doddy »

Mi brakuje klimatu Lyncha.. Żałuję, że Twin Peaks nie dostało swojej szansy. Czy ktoś pamięta te czasy, gdy TP leciało w TV? Ten serial wbił się na poważnie w moje dzieciństwo, do dzisiaj mam przed oczami karła mówiącego wspak. Brrr.
Smallville
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Smallville »

Twin Peaks to coś więcej niż serial. Dla mnie to legenda. Czy odszedł za wcześnie? Tego nie wiem, wiem natomiast, że taki był plan. Serial spełnił swoją misję i dzięki temu uważany jest za dzieło, które nigdy nie wyjdzie z obiegu. Za Twin Peaks zawsze będę tęsknił :)
Awatar użytkownika
Don_Bazylian
Wskaż do odpowiedzi
seriale znam jak kieszeń
seriale znam jak kieszeń

Post autor: Don_Bazylian »

Żałuję, że nie doczekaliśmy się kontynuacji:
Kings
The 4400
My own worst enemy
Invasion
K-Ville
The Inside
Traveler

Natomiast nie szkoda mi:
Moonlight
Bionic Women
Drive
Ostatnio zmieniony 02 kwietnia 2010, 13:35 przez Don_Bazylian, łącznie zmieniany 1 raz.
Alex777
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Alex777 »

Bardzo żałuję zniknięcia Eleventh Hour. Serial całkiem fajny niestety z powodu kryzysu twórcy poprzestali na pierwszym sezonie. Z innych to jeszcze The 4400, The Inside oraz K-Ville
anakk
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: anakk »

poza wieloma serialami już wspomnianymi: Defying Gravity
Mortarovitch
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mortarovitch »

Ja bym tu jeszcze New Amsterdam dopisał.
klaudyna
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: klaudyna »

A mi najbardziej szkoda Pushing Daisies, bo to taki nietypowy, baśniowy i magiczny serial :)
lycien
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: lycien »

Rome - zdecydowanie. Mylisz się Bostonq pisząc, że przerwanie tej serii było świadomą decyzją twórców. Serial miał liczyć więcej sezonów( myślano nawet o 5). Poszło o kasę. I to nie o gaże aktorów ale koszty poszczególnych odcinków. Dwa sezony pochłonęły 100 mln dolarów i władze HBO mimo dobrych wyników oglądalności powiedziały : basta.

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ