Jeśli chodzi o Sharka to ja nawet nie zauważyłem że został zakończony, cały czas czekam na pojawienie się Season 2 na stronie Sleeper Cell rzeczywiście było fantastyczne, natomiast zgadzam się z tym co napisał @Lisu11, to jest raczej serial na jeden sezon, ten drugi już trochę dziwnie się oglądało, choć dalej było ciekawie.
Jeśli chodzi o [b]Shark[/b]a to ja nawet nie zauważyłem że został zakończony, cały czas czekam na pojawienie się Season 2 na stronie :D [b]Sleeper Cell[/b] rzeczywiście było fantastyczne, natomiast zgadzam się z tym co napisał @Lisu11, to jest raczej serial na jeden sezon, ten drugi już trochę dziwnie się oglądało, choć dalej było ciekawie.
ja też zapomniałem o the 4400, serial miał chyba 4 sezony(?), więc nie mało, ale został przerwany w bardzo dziwnym momencie, naprawdę była szansa na całkiem dobrany sezon/y.
ja też zapomniałem o [b]the 4400,[/b] serial miał chyba 4 sezony(?), więc nie mało, ale został przerwany w bardzo dziwnym momencie, naprawdę była szansa na całkiem dobrany sezon/y.
Chyba nikt nie wspomnial nieodzalowanego Carnivale?
Dla mnie serial rewelacja, z tego co pamietam - z gory planowane bylo 6 sezonow, lecz HBO skonczylo na 2, w zwiazku z odejsciem glownego tworcy serialu do Showtime...
Co do kontynuacji Rome zachecam wszystkich milosnikow tego serialu do obejrzenia Ja, Klaudiusz brytyjskiego serialu z lat 70 - niezwykle wciagajacego, choc zrealizowanego w skromnej konwencji teatralnej, acz tematycznie stanowiacego "kontynuacje" historii od czasu Oktawiana Augusta.
Yhm... tak na marginesie sobie pomyslalem - chyba nie ma jego wersji asd??
Chyba nikt nie wspomnial nieodzalowanego [b]Carnivale[/b]? Dla mnie serial rewelacja, z tego co pamietam - z gory planowane bylo 6 sezonow, lecz HBO skonczylo na 2, w zwiazku z odejsciem glownego tworcy serialu do Showtime...
Co do kontynuacji [b]Rome[/b] zachecam wszystkich milosnikow tego serialu do obejrzenia [b]Ja, Klaudiusz[/b] brytyjskiego serialu z lat 70 - niezwykle wciagajacego, choc zrealizowanego w skromnej konwencji teatralnej, acz tematycznie stanowiacego "kontynuacje" historii od czasu Oktawiana Augusta. Yhm... tak na marginesie sobie pomyslalem - chyba nie ma jego wersji asd??
Jeszcze jeden bardzo dobry przerwany serial to Odyssey 5.
Spacjalnie ściągełem 350tki ,żeby go obejrzeć , bo wersja asd znikła. 4400 to naprawde nieodżałowna strata ,powiwni to jakoś dokończyć.
Jeszcze jeden bardzo dobry przerwany serial to [b]Odyssey 5[/b]. Spacjalnie ściągełem 350tki ,żeby go obejrzeć , bo wersja asd znikła. [b]4400[/b] to naprawde nieodżałowna strata ,powiwni to jakoś dokończyć.
Fakt, takie złe nie było. Było beznadziejne Ale fakt, to w sumie jeszcze inna kategoria seriali: takie, co odeszły w niesławie, bo twórcy musieli (chcieli) stworzyć jakieś zakończenie, gdyż wiedzieli, że serial nie przetrwa. Faktycznie, "Traveler" mógł być świetny, ale to, co ostatecznie się ukazało, praktycznie rzecz biorąc nie pozwala rzetelnie ocenić scenarzystów, bo komentowanie tego, co wyszło, jest w sumie nieuczciwe.
Fakt, takie złe nie było. Było beznadziejne ;) Ale fakt, to w sumie jeszcze inna kategoria seriali: takie, co odeszły w niesławie, bo twórcy musieli (chcieli) stworzyć jakieś zakończenie, gdyż wiedzieli, że serial nie przetrwa. Faktycznie, "Traveler" mógł być świetny, ale to, co ostatecznie się ukazało, praktycznie rzecz biorąc nie pozwala rzetelnie ocenić scenarzystów, bo komentowanie tego, co wyszło, jest w sumie nieuczciwe.
Z tych ktore naprawde szybko znikneły to załuje
The Beast, Fastlane (teraz taki serial w klimacie szybkich i wciekłych zrobiłby wieksza furore) i K-ville tez mi sie podobało.
z pozostałych
My name is Earl i Red dwarf (ten serial dla mnie moglby miec kolejne 9 sezonów conajmniej). Z checią zobaczyłbym tez dlasze sezony Everybody hates chris.
Z tych ktore naprawde szybko znikneły to załuje The Beast, Fastlane (teraz taki serial w klimacie szybkich i wciekłych zrobiłby wieksza furore) i K-ville tez mi sie podobało. z pozostałych My name is Earl i Red dwarf (ten serial dla mnie moglby miec kolejne 9 sezonów conajmniej). Z checią zobaczyłbym tez dlasze sezony Everybody hates chris.
Mi brakuje klimatu Lyncha.. Żałuję, że Twin Peaks nie dostało swojej szansy. Czy ktoś pamięta te czasy, gdy TP leciało w TV? Ten serial wbił się na poważnie w moje dzieciństwo, do dzisiaj mam przed oczami karła mówiącego wspak. Brrr.
Mi brakuje klimatu Lyncha.. Żałuję, że Twin Peaks nie dostało swojej szansy. Czy ktoś pamięta te czasy, gdy TP leciało w TV? Ten serial wbił się na poważnie w moje dzieciństwo, do dzisiaj mam przed oczami karła mówiącego wspak. Brrr.
Twin Peaks to coś więcej niż serial. Dla mnie to legenda. Czy odszedł za wcześnie? Tego nie wiem, wiem natomiast, że taki był plan. Serial spełnił swoją misję i dzięki temu uważany jest za dzieło, które nigdy nie wyjdzie z obiegu. Za Twin Peaks zawsze będę tęsknił
Twin Peaks to coś więcej niż serial. Dla mnie to legenda. Czy odszedł za wcześnie? Tego nie wiem, wiem natomiast, że taki był plan. Serial spełnił swoją misję i dzięki temu uważany jest za dzieło, które nigdy nie wyjdzie z obiegu. Za Twin Peaks zawsze będę tęsknił :)
Bardzo żałuję zniknięcia Eleventh Hour. Serial całkiem fajny niestety z powodu kryzysu twórcy poprzestali na pierwszym sezonie. Z innych to jeszcze The 4400, The Inside oraz K-Ville
Bardzo żałuję zniknięcia [b]Eleventh Hour[/b]. Serial całkiem fajny niestety z powodu kryzysu twórcy poprzestali na pierwszym sezonie. Z innych to jeszcze [b]The 4400[/b], [b]The Inside[/b] oraz [b]K-Ville[/b]
Rome - zdecydowanie. Mylisz się Bostonq pisząc, że przerwanie tej serii było świadomą decyzją twórców. Serial miał liczyć więcej sezonów( myślano nawet o 5). Poszło o kasę. I to nie o gaże aktorów ale koszty poszczególnych odcinków. Dwa sezony pochłonęły 100 mln dolarów i władze HBO mimo dobrych wyników oglądalności powiedziały : basta.
Rome - zdecydowanie. Mylisz się Bostonq pisząc, że przerwanie tej serii było świadomą decyzją twórców. Serial miał liczyć więcej sezonów( myślano nawet o 5). Poszło o kasę. I to nie o gaże aktorów ale koszty poszczególnych odcinków. Dwa sezony pochłonęły 100 mln dolarów i władze HBO mimo dobrych wyników oglądalności powiedziały : basta.