xvidasd pisze:Zauważyliście, że Heroes spadł z pierwszego na ostatnie?
Yupiiii!!! Heroes na ostatnim miejscu! A ja ostatnio zapomniałem głosować...
Fajnie teraz będę mógł zagłosować i zadać temu kiepskiemu serialowi "cios kończący"! :smt073 (demoniczy śmiech)buuuhahahahahhaaa!!(/demoniczny śmiech)
xvidasd pisze:Ciekawe tez jest to, że w sumie to wiecej głosów jest na nie niz na tak - czemu?
Bo to strasznie kiepski, amerykański (kiepski i amerykański to powinny być wyrazy bliskoznaczne) serial którego nikt nie lubi, ja przynajmniej ja go nie lubię, co powinno wystarczyć :mrgreen: Podsumowując: :gj
[quote="xvidasd"]Zauważyliście, że Heroes spadł z pierwszego na ostatnie?[/quote]
Yupiiii!!! Heroes na ostatnim miejscu! A ja ostatnio zapomniałem głosować... Fajnie teraz będę mógł zagłosować i zadać temu kiepskiemu serialowi "cios kończący"! :smt073 (demoniczy śmiech)buuuhahahahahhaaa!!(/demoniczny śmiech)
[quote="xvidasd"]Ciekawe tez jest to, że w sumie to wiecej głosów jest na nie niz na tak - czemu?[/quote]
Bo to strasznie kiepski, amerykański (kiepski i amerykański to powinny być wyrazy bliskoznaczne) serial którego nikt nie lubi, ja przynajmniej ja go nie lubię, co powinno wystarczyć :mrgreen: Podsumowując: :gj