W tym momencie właśnie cieszę się, że nie należę do naiwnych osób, którzy zaraz lecą z kasą na pomoc dla biednej stronki/serwisu/trackera czy co tam można jeszcze sobie wymyślić.
Ja nie wiem kto jeszcze daje się w to wrabiać. Już to za długo się ciągnie
W tym momencie właśnie cieszę się, że nie należę do naiwnych osób, którzy zaraz lecą z kasą na pomoc dla biednej stronki/serwisu/trackera czy co tam można jeszcze sobie wymyślić. ;) Ja nie wiem kto jeszcze daje się w to wrabiać. Już to za długo się ciągnie :P
Tu w ogóle nie ma o czym gadać. Ja raczej nie znam ludzi, którzy bezinteresownie wpłacą daninę na jakieś konto - mamy demokrację, każdy liczy na zysk. A taj w ogóle hatak nie zbiera na kosztowną operację ratującą życie daleko od naszego pięknego kraju więc ludzie nie dadzą dużo
Tu w ogóle nie ma o czym gadać. Ja raczej nie znam ludzi, którzy bezinteresownie wpłacą daninę na jakieś konto - mamy demokrację, każdy liczy na zysk. A taj w ogóle hatak nie zbiera na kosztowną operację ratującą życie daleko od naszego pięknego kraju :D więc ludzie nie dadzą dużo :D
Pewnie sie zapytacie: „A po co te nowe projekty?” Macie prawo wiedziec. Chcemy sie rozwijac, tworzyc cos nowego dla Was. W 2008 roku planujemy zminimalizowac lub calkowicie usunac reklamy z Hataka i Napisy24. Aby to sie stalo, potrzebna jest nam nowy system, który pociagnie nowe serwisy. Ostatni raz Was prosimy o pomoc. Nowy system (juz sie pisze) to 4 tys. zl. 3 tys. mamy. Brakuje nam 1 tys. Pewnie mozna i taniej, ale doswiadczenie nas juz nauczylo, ze jak sie chce cos dobrego, solidnego i szybko, to trzeba zainwestowac. Wiemy, ze duzo uzytkowników z Hataka mogloby pomóc. Ale pozostaje jedna granica: czas. Jest Was wszystkich 350 tys. Taka zbiórka powinna potrwac chwilke. Daj cos z siebie, ten ostatni raz. Bardzo prosimy i dziekujemy.
[quote]Pewnie sie zapytacie: „A po co te nowe projekty?” Macie prawo wiedziec. Chcemy sie rozwijac, tworzyc cos nowego dla Was. W 2008 roku planujemy zminimalizowac lub calkowicie usunac reklamy z Hataka i Napisy24. Aby to sie stalo, potrzebna jest nam nowy system, który pociagnie nowe serwisy. Ostatni raz Was prosimy o pomoc. [b]Nowy system (juz sie pisze) to 4 tys. zl. 3 tys. mamy. Brakuje nam 1 tys.[/b] Pewnie mozna i taniej, ale doswiadczenie nas juz nauczylo, ze jak sie chce cos dobrego, solidnego i szybko, to trzeba zainwestowac. Wiemy, ze duzo uzytkowników z Hataka mogloby pomóc. Ale pozostaje jedna granica: czas. Jest Was wszystkich 350 tys. Taka zbiórka powinna potrwac chwilke. Daj cos z siebie, ten ostatni raz. Bardzo prosimy i dziekujemy.[/quote]
Co oni na tym hataku spierdolili :evil:
Osobiście zmian nie widzę, ale zmiany odczuwam, a dokładniej odczuwa te zmiany mój komp... po prostu wchodzą na hatak komp mi się wiesza, i nawet nie wiem co tam nowego jest, więc mam pytanko czy może ktoś mi powiedzieć co oni na tej stronie zmienili :?:
+1 warn za niekulturalne zachowanie
pohamuj troche jezyk, dobrze ci radze
//fluid
Co oni na tym hataku spierdolili :evil: Osobiście zmian nie widzę, ale zmiany odczuwam, a dokładniej odczuwa te zmiany mój komp... po prostu wchodzą na hatak komp mi się wiesza, i nawet nie wiem co tam nowego jest, więc mam pytanko czy może ktoś mi powiedzieć co oni na tej stronie zmienili :?:
[color=green]+1 warn za niekulturalne zachowanie pohamuj troche jezyk, dobrze ci radze //fluid[/color]
grego1980 pisze:ostatnio cos z tłumaczeniami kuleje
Sesja i okres bezpośrednio ją poprzedzający, okres przedmaturalny, ferie (zależnie od wieku tłumacza) i masz wyjaśnienie dlaczego z tłumaczeniami cienko.
[quote="grego1980"]ostatnio cos z tłumaczeniami kuleje [/quote] Sesja i okres bezpośrednio ją poprzedzający, okres przedmaturalny, ferie (zależnie od wieku tłumacza) i masz wyjaśnienie dlaczego z tłumaczeniami cienko.