[quote="xvidasd"]Zapraszam więc na świąteczną niespodziankę: [url=http://www.showtv.republika.pl/xvidasd.torrent][img]http://www.tvshows.yoyo.pl/style/down.gif[/img][/url] Ja zaczynam oglądanie od jutra tj. 25
Życzę też Wszystkim wszystkiego naj i samych nowych i ciekawych seriali w nadchodzącym, 2008 roku![/quote]
Ja również zycze Wszystkim radosnych świąt i wiele usmiechu i słońca na cały przyszły rok :) Miłego oglądania :rendeer:
A to ci niespodzianka!
Akurat jakiś czas temu widziałem opis tego serrialu i miałem go nawet ściagać ale zawsze brakowało czasu. Teraz nie mam wyboru i obowiązkowo zassam.
Mam nadzieję, że Brita się nie obrazi ponieważ perfidnie podpinam się pod Jej zyczenia
A to ci niespodzianka! Akurat jakiś czas temu widziałem opis tego serrialu i miałem go nawet ściagać ale zawsze brakowało czasu. Teraz nie mam wyboru i obowiązkowo zassam. Mam nadzieję, że Brita się nie obrazi ponieważ perfidnie podpinam się pod Jej zyczenia :)
a ja, niestety nie sciągne, poniewaz ten serial z opisu wogole mnie nie zainteresowal. Osobiscie, liczyłem że serialem niespodzianką bedzie jakas komedia, moze nawet "The Office" U.S. wersja (bo 1 sezon ma chyba tez 6 odcinków) :/. Mimo wszystko wszystkim życze miłego oglądania
a ja, niestety nie sciągne, poniewaz ten serial z opisu wogole mnie nie zainteresowal. Osobiscie, liczyłem że serialem niespodzianką bedzie jakas komedia, moze nawet "The Office" U.S. wersja (bo 1 sezon ma chyba tez 6 odcinków) :/. Mimo wszystko wszystkim życze miłego oglądania
czegos nie kumam
o jakiej niespodziance mowicie?
bo z tego co widze to jeszcze jej niema
bo przeciez Men In Trees chyba nie jest ia
to juz jest od wczoraj
albo czegos nie zauwazyłem al...
czegos nie kumam o jakiej niespodziance mowicie? bo z tego co widze to jeszcze jej niema bo przeciez Men In Trees chyba nie jest ia to juz jest od wczoraj albo czegos nie zauwazyłem al...
xvidasd pisze:Wybrałem na chybił trafił serial tylko na podstawie tego, że były do niego napisy - nic o nim nie wiem i nie zamierzam sie dowiadywać o czym jest.
nie ma co narzekac bo jak @asd pisal to prawdziwa niespodzianka nawet dla niego :geek:
ja z checia ogladne bo to dobra odskocznia od tych wszystkich "hitow" ktore po kilku odcinkach staja sie nie do zniesienia :mrgreen:
[quote="xvidasd"]Wybrałem na chybił trafił serial tylko na podstawie tego, że były do niego napisy - nic o nim nie wiem i nie zamierzam sie dowiadywać o czym jest.[/quote] nie ma co narzekac bo jak @asd pisal to prawdziwa niespodzianka nawet dla niego :geek: ja z checia ogladne bo to dobra odskocznia od tych wszystkich "hitow" ktore po kilku odcinkach staja sie nie do zniesienia :mrgreen:
W poście Brity znajduje się odnośnik do torrenta z serialem.
odnośnik jest, ale mi w Mozilli po kliknięciu na niego nie pobiera torrenta, lecz pokazuje źródło strony, no ale w tym źródle nazwe widziałem, poszukałem, serial mi nie przypasił z opisu i nie sciagam i tak, wiec błąd przy pobieraniu to dla mnie nie problem, a jak innym dziala, to dobrze.
@Bostonq, faktycznie dziala jak sie wezme "zapisz jako...", wczesniej nie sprawdzałem, bo byłem przyzwyczajony do klepnięcia w odnośnik tylko
ja nie narzekam ale Men In Trees zdaje mi sie nie jest ta iespodzianka
ten serial pojawił sie wczoraj
a niespodzianka ma pojawic sie dzis
w poście Brity masz odnośnik do torrenta z serialem niespodzianką, i NIE JEST TO "Man in trees"
z założenia podanego wczesniej w temacie nie pisze nazwy, i inni niech tez sie do tego stosują, w koncu to ma byc niespodziaka
[quote]W poście Brity znajduje się odnośnik do torrenta z serialem.[/quote]
odnośnik jest, ale mi w Mozilli po kliknięciu na niego nie pobiera torrenta, lecz pokazuje źródło strony, no ale w tym źródle nazwe widziałem, poszukałem, serial mi nie przypasił z opisu i nie sciagam i tak, wiec błąd przy pobieraniu to dla mnie nie problem, a jak innym dziala, to dobrze.
@Bostonq, faktycznie dziala jak sie wezme "zapisz jako...", wczesniej nie sprawdzałem, bo byłem przyzwyczajony do klepnięcia w odnośnik tylko :)
[quote]ja nie narzekam ale Men In Trees zdaje mi sie nie jest ta iespodzianka ten serial pojawił sie wczoraj a niespodzianka ma pojawic sie dzis [/quote]
w poście Brity masz odnośnik do torrenta z serialem niespodzianką, i NIE JEST TO "Man in trees" z założenia podanego wczesniej w temacie nie pisze nazwy, i inni niech tez sie do tego stosują, w koncu to ma byc niespodziaka :P