napisy.info / n24 i inne...
-
Wskaż do odpowiedzi - Widziałem wszystko
- youtube Warszawa
-
Wskaż do odpowiedzi
-
grego1980
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Ulubiony Serial: 2 i pół
"Przede wszystkim chciałbym się pożegnać ze wszystkimi, serdecznie podziękować za dotychczasową współpracę, ale inne obowiązki mnie wzywają. Moje odejście jednak byłoby swoistego rodzaju ucieczką, gdybym pewne sprawy zostawił niezałatwione do końca, do końca niewyjaśnione, przeto na Forum przeczytać będziecie Państwo mogli wszystko "co mi jest wiadome na ten temat", a także będziecie mogli zadawać mi pytania, choć nie na wszystkie, co chyba jest zrozumiałe, będę w stanie i będę mógł odpowiedzieć. Moje odejście nie wiąże się w żaden sposób z pozbyciem się praw właścicielskich co do samego portalu, gdyż nadal nim pozostaję i pozostanę większościowym udziałowcem/akcjonariuszem."
Czyzby robił kolejne zamieszanie? A moze to prawda?
Czyzby robił kolejne zamieszanie? A moze to prawda?
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi - mało przepuszczam
- Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Trudno jeszcze wydac jednoznaczny wyrok ale osobiście niezbyt podoba mi się "nowy hatak".
Wprawdzie design jest ładniejszy to jednak serwis wyraznie podąża w kierunku "filmwebu".
W zwiastunach możeny zobaczyc filmy a na głównej jest spis premier filmów kinowych - czy hatak nie miał byc serwisem serialowym?.
Ploteczek od groma jest na interii czy onecie... - to mnie nie interesuje.
Również jak na razie napisy najpierw pojawiają sie na n24 a dopiero potem na hataku.
Jak kiedyś najpierw wchodziłem na hataka a ewentualnie potem dopiero na serwisy z napisami to obecnie moje przyzwyczajenie ulega zmianie - n24, n.info i może wtedy na hataka...
Ale może to siejeszcze zmieni? :smt017
Wprawdzie design jest ładniejszy to jednak serwis wyraznie podąża w kierunku "filmwebu".
W zwiastunach możeny zobaczyc filmy a na głównej jest spis premier filmów kinowych - czy hatak nie miał byc serwisem serialowym?.
Ploteczek od groma jest na interii czy onecie... - to mnie nie interesuje.
Również jak na razie napisy najpierw pojawiają sie na n24 a dopiero potem na hataku.
Jak kiedyś najpierw wchodziłem na hataka a ewentualnie potem dopiero na serwisy z napisami to obecnie moje przyzwyczajenie ulega zmianie - n24, n.info i może wtedy na hataka...
Ale może to siejeszcze zmieni? :smt017

-
Wskaż do odpowiedzi
N24 to w koncu tez hatak. Widac ze roznie bywa. Chociaz czas udostepnienia jest mniej wiecej taki sam. Jednak to co podales jest zastanawiajace i postaram sie gdzies tam wypytac o to 
Jednak masz racje. Te premiery kinowe sa moze i niepotrzebne. Ale czy to az tak bardzo przeszkadza?
A co do tych plotek, ploteczek. Wielu jest ludzi ktorzy lubia wiedziec co sie dzieje w zyciu aktorow grajacych w serialach. Normalna ciekawosc ludzka
No ale tylko na tym mogli by sie skupic. Wtedy bardziej by przypadlo do gustu.

Jednak masz racje. Te premiery kinowe sa moze i niepotrzebne. Ale czy to az tak bardzo przeszkadza?
A co do tych plotek, ploteczek. Wielu jest ludzi ktorzy lubia wiedziec co sie dzieje w zyciu aktorow grajacych w serialach. Normalna ciekawosc ludzka

-
asd
-
Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
No nie do końca.
Niestety wg. mnie hatak wyeoluował z fajnego i prostego serwisu serialowego, który zrzeszał tłumaczy, do "portalu filmowego z dodatkiem napisów". Zatracił przez to swój klimat...
Nie będę się sprzeczał już o to, o ile minut wcześniej (jeśli tak faktycznie jest) pojawiają się tam napisy w stosunku do n24.
O ile wczesniej kilka razy dziennie tam zaglądałem o tyle ostatnio praktycznie wogóle... - po prostu wolę filmweb + n24
Szkoda trochę... ale może tylko ja tak się przestawiłem?
Niestety wg. mnie hatak wyeoluował z fajnego i prostego serwisu serialowego, który zrzeszał tłumaczy, do "portalu filmowego z dodatkiem napisów". Zatracił przez to swój klimat...
Nie będę się sprzeczał już o to, o ile minut wcześniej (jeśli tak faktycznie jest) pojawiają się tam napisy w stosunku do n24.
O ile wczesniej kilka razy dziennie tam zaglądałem o tyle ostatnio praktycznie wogóle... - po prostu wolę filmweb + n24
Szkoda trochę... ale może tylko ja tak się przestawiłem?

-
panjandrum
Wskaż do odpowiedzi - seriale to moja pasja
Dokładnie asd, nawet wyrzuciłem tą stronę ze swoich zakładek, chociaż nowy design strony bardzo fajny. Co do filmwebu denerwuje mnie jego straszne wolne działanie, ale nie znam na tyle dobrze angielskiego, żeby np. czytać opisy z imdb.
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
-
Wskaż do odpowiedzi
-
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi - Expert
-
Wskaż do odpowiedzi
Ja wczoraj zaryzykowałem i wszedłem na nowy hatak, o dziwo komp mi to wytrzymał
( poprzednio mój słabiutki komp wieszał się po wejściu na hataka )
Moje pierwsze wrażenie - ciekawy ładny wygląd, niestety po dłuższej chwili spędzonej tam stwierdzam że za dużo tego tam jest :? Stary hatak był fajny mały i przejrzysty
Ten to już można nazwać dość sporawym serwisem z dużą ilością niepotrzebnych danych (newsy, zwiastun, jakieś plotki) - od tego powinna być osobna strona
Ogólnie mówiąc - stary hatak był o wiele lepszy

Moje pierwsze wrażenie - ciekawy ładny wygląd, niestety po dłuższej chwili spędzonej tam stwierdzam że za dużo tego tam jest :? Stary hatak był fajny mały i przejrzysty

Ten to już można nazwać dość sporawym serwisem z dużą ilością niepotrzebnych danych (newsy, zwiastun, jakieś plotki) - od tego powinna być osobna strona

Ogólnie mówiąc - stary hatak był o wiele lepszy

-
Wskaż do odpowiedzi
Po mojemu, co za dużo to nie zdrowo... Niedługo zobaczymy komunikat:W zeszłym roku, gdy został zamknięty serwis napisy.org a administratorzy i tłumacze musieli tłumaczyć się przed policją ze swojego hobby, wielu z was zadeklarowało pomoc, gdyby taka okazała się potrzebna. Obecnie, blisko rok później, sprawa powoli znajduje swój finał w sądzie. Niestety tłumaczy nie stać na pokrycie wszystkich wydatków na pomoc prawną i dlatego jesteśmy zmuszeni Was teraz poprosić o pomoc.
Każdy, kto chciałby nas wspomóc jakąkolwiek kwotą, może dokonać wpłaty przez system dotpay KILKNIJ TU.
"Tłumaczowi xxx urodziło się dziecko, jest on w nie najlepszej sytuacji materialnej, wspomóżmy go swoistym becikowym, aby mógł dla nas dalej tłumaczyć"
Finansowanie hataku przeradza się chyba powoli w finansowanie radia maryja, czyli studnia bez dna, "Każdy grosz jest potrzebny"

-
asd
-
Expert
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi