🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Strajk Scenarzystów

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
youtube Warszawa
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Tak sobie pomyślałem że może jak nie będzie żadnych nowych produkcji to może wznowią kilka seriali które dostały cancela np. vanished

Ehh... marzenia... :cry:
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Pawel »

To że jak strajk potrwa dłużej niż do końca roku 2007 to nie będzie w nowym sezonie praktycznie żadnych nowości było już dawno wiadome.

Oczywiście wznowienia seriali które dostały cancel nie należy oczekiwać, natomiast teraz wystartowało sporo nowych programów typu reality czy teleturniejów i pewnie to one będą później kontynuowane (no przynajmniej te, które się przyjmą). Niestety amerykańce lubią tego typu programy co pokazuje oglądalność nowej edycji Idola sięgająca ponad 30 mln.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Helventis »

jeśli to prawda to byłoby bardzo fajnie :D. Ale jeszcze zostali aktorzy którym kontrakt kończy sie w czerwcu :/ jak z nimi też będą takie "kfiatki" to będzie naprawde śmiesznie :evil:
Awatar użytkownika
fluid
Wskaż do odpowiedzi
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

"Chirurdzy", "Gotowe Na Wszystko", "Brzydula Betty" powracają!

Wstępne porozumienie pomiędzy strajkującymi scenarzystami a magnatami Hollywood jest oczekiwane już w tym tygodniu. Dalsza produkcja Chirurgów ma się rozpocząć na początku marca. Plan obejmuje dodanie czterech, pięciu nowych odcinków, które zobaczymy na przełomie kwietnia i marca.

Podobny scenariusz przewiduje się dla trzech innych produkcji ABC: Gotowych Na Wszystko , Brzyduli Betty oraz Braci i Sióstr . Zaplanowane nowe sezony (np. Pushing Daises , Samanta Who? ) prawdopodobnie wznowione będą latem. Oczekuje się podobnego toku wydarzeń w CBS, NBC i Fox: rozpoczęte produkcje wrócą na wiosnę, a nowe do jesieni. Los takich seriali jak Zagubieni , Herosi i 24 godziny pozostaje niepewny.

Tymczasem, źródła donoszą, że WGA jest bardzo bliskie porozumienia z DGA. Już niedaleko do „wielkiego przełomu”. Jest się dzisiaj czym ekscytować. Nasze telewizyjne show wracają! Alleluja!

info z - WP.PL
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Strajk scenarzystów już prawie zakończony. Prawdopodobnie w poniedziałek oficjalnie zostanie ogłoszone podpisanie nowego kontraktu i zakończenie strajku.

Wiadomo że wiele seriali ma jeszcze w tym sezonie mieć dokręcone kilka odcinków. M.in. wszystkie CSI, Lost (podobno nawet 6 nowych odcinków może jeszcze powstać w tym sezonie), Desperate Housewives, House, Brothers & Sisters, Grey's Anatomy, NCIS, Criminal Minds, Smallville, Supernatural oraz większość komediowych seriali bo w ich przypadku produkcja jednego odcinka trwa bardzo krótko.
Awatar użytkownika
grego1980
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Ulubiony Serial: 2 i pół

Post autor: grego1980 »

koleja wiadomosc z frontu
to już prawie pewne

Michael Eisner, były szef Disney’a ujawnił na antenie CNBC: "To koniec. Zawarli umowę, uścisnęli sobie dłonie przypieczętowując ją. Scenarzyści wrócą niedługo do pracy".
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Czytałem o tym dzisiaj, nawet miałem wspomnieć, ale najwidoczniej zapomniałem ;)

W każdym razie, jeśli to prawda i już na serio kończą rozmowy, to nie pozostaje nam nic innego, jak czekać na rezultaty. Nowe odcinki starych seriali, kolejne sezony, no i jakieś nowe serie ;)
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

no i w końcy strajk dobiegł końca, zawarli porozumienie i od razu biorą się do roboty :D nad serialami
oto co pisze na ten temat Filmweb
http://www.filmweb.pl/Koniec+strajku++K ... s,id=40806

Cieszę się że coś niecoś jeszcze będą kontynuować przed wakacjami, oby dokręcili jak najwięcej odcinków Housa, Supernatural i w zasadzie Losta też, reszta seriali jest mi obojętna
Dziwi mnie troche wiadomość że będą kontynuować Moonlight, bo z tego co się orientuje nie miał jakiejś kosmicznej oglądalności. W sumie wydaje mi się że to dlaytego, że nie mają czasu wymyślić i obsadzić role w nowych produkcjach, i w sumie dobrze, bo Moonlight może jakiś wybitny nie był, ale oglądało się go chociaż przyjemnie.
Pawel
Wskaż do odpowiedzi

Strajk zakończony, czas otwierać szampany :D.
Helventis
Wskaż do odpowiedzi

Strajk zakończony, czas otwierać szampany .
ja niemam w chacie szampana... chyba otworze flaszke xD

jutro strajk ma zostać już oficjalnie uznany za zakończony, a więc nic tylko czekać na zalsze odcinki naszych ulubionych serialików
Mr.Wolf
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Mr.Wolf »

Pawel pisze:Strajk zakończony, czas otwierać szampany .

Jeżeli to jest pewniak to ide otworzyć sobie Cin Cin xD
Aeris
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Aeris »

Niby strajk się zakonczył ale to i tak zastopowało wiekszość seriali...w zasadzie nad tym ubloewam najbadziej
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

Niestety nie ma takiej możliwości, aby z dnia na dzień wznowili produkcję wszystkich zatrzymanych seriali i puszczali je z odcinka na odcinek. Spójrz na to z innej strony; masz czas aby nadrobić zaległości w starszych produkcjach, bo jest co oglądać, a na bieżąco nikt nie da rady ;)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ