Wybaczcie ale w miarę możliwości (wolnego czasu) staram się zaprowadzic wreszcie w serwisie porzadki.
Tutaj będę pisał co siębedzie zmieniac a jak macie uwagi to walcie smiało.
Na początek rangi - Merlin_ zobowiązał się wykonac graficznie nowe - jesli macie uwagi dotyczące rang to piszcie smiało.
Druga sprawa to forum ukryte - chce tutaj w końcu zrobic porzadek.
Added after 2 minutes:
Również każdy bedzie miał kolorek jak na głównej - to co jest na razie to eksperymenty wiec sie nie denerwujcie, że niektórzy maja a niektórzy nie
Wybaczcie ale w miarę możliwości (wolnego czasu) staram się zaprowadzic wreszcie w serwisie porzadki. Tutaj będę pisał co siębedzie zmieniac a jak macie uwagi to walcie smiało.
Na początek rangi - Merlin_ zobowiązał się wykonac graficznie nowe - jesli macie uwagi dotyczące rang to piszcie smiało.
Druga sprawa to forum ukryte - chce tutaj w końcu zrobic porzadek.
[size=75][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
Również każdy bedzie miał kolorek jak na głównej - to co jest na razie to eksperymenty wiec sie nie denerwujcie, że niektórzy maja a niektórzy nie :D
Tak, kolory są faktycznie dość tajemnicze - to znaczy, prawie ich nie widać W zależności od monitora. U mnie akurat widać różnicę, ale jest tak nikła jak fabuła w najnowszym sezonie "Prison Break" Lepszym rozwiązaniem byłby mocniejsze, wyrazistsze.
Tak, kolory są faktycznie dość tajemnicze - to znaczy, prawie ich nie widać :) W zależności od monitora. U mnie akurat widać różnicę, ale jest tak nikła jak fabuła w najnowszym sezonie "Prison Break" :) Lepszym rozwiązaniem byłby mocniejsze, wyrazistsze.
Oj no przeciez wiadomo, że tamte były eksprymentalne
Fakt faktem, że mój monitor czesto inaczej wyswietla barwy i żeby sie o tym przekonac, musze isc zobaczyc na innych, jak to wyglada.
Proponuję takie jak teraz są (ale jeszcze nie sprawdzałem nai nnych monitorach) - u mnie są ok.
JAk się Wam podobają to czas dopasowac rangi i poprzyznawac wszystkim na nowo rangi i kolorki...
Oj no przeciez wiadomo, że tamte były eksprymentalne :D Fakt faktem, że mój monitor czesto inaczej wyswietla barwy i żeby sie o tym przekonac, musze isc zobaczyc na innych, jak to wyglada.
Proponuję takie jak teraz są (ale jeszcze nie sprawdzałem nai nnych monitorach) - u mnie są ok.
JAk się Wam podobają to czas dopasowac rangi i poprzyznawac wszystkim na nowo rangi i kolorki... :)