Rangi GFX

Historyczne posty.
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Rangi GFX

Post autor: Merlin_ »

Cześć
Zauważyłem nowe barki, w związku iż zacząłem już prace nad nimi nie wiem jak mam to rozumieć? Zaprzestać prace? Czy może te są tylko na tę chwilę?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nie sądziłem że aż tyle Ci z tym zejdzie - a bez tego wszystko mi "leżało" dlatego wczoraj nad tym przysiadłem i w pośpiechu coś takiego zrobiłem - ale nawet nie wyszły zle - co dalej?
Jesli zaczales i masz dużo to rób - jak grupa zadecyduje, że Twoje będą ładniejsze to zamienimy - szkoda, żeby twoja praca poszła na marne :)

Jesli jednak nie masz dużo zrobione to wolałbym, żebyś sie zajął zrobieniem ikon do forum - to te na samej górze forum:

FAQ, Szukaj, Użytkownicy...

Termin? - miesiąc - Co Ty na to? :)

Added after 1 hours 54 minutes:

I jeszcze jedno - nie używam Photoshopa - jeśli ma opcje exportu do formatów *.cpt lub *.cdr to byłbym wdzięczny. Jeśli nie ma no to zainstaluje.
Sprawdzisz? - dzięki :)
Obrazek When Dreams Come True...
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Z jednej strony rozumiem, z drugiej strony szkoda że nie poczekałeś jeszcze paru dni bo by było skonczone. Nawarstwiło mi się troche spraw i nie miałem się kiedy za to zabrać. Dodatkowo konczyłem to logo. Skoncze te rangi bo nie lubie zostawiać czegoś co juz zacząłem. Co do loga i .psd Niestety w tym przypadku będziesz musiał zainstalować. Owszem możesz importować .psd bezpośrednio w PhotoPaincie ale niestety trzeba liczyć się z utratą niektórych elementów(jak przeźroczystości,efekty, dodatkowe elementy). Na przyszłość będe Ci robił w pakiecie Corela. Nie ma problemu, w Psie było mi po prostu łątwiej w przypadku tego projektu.

Ikonki? Spoko zajmę sie tym, termin jak najbardziej odpowiada.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Widzisz tak wyszło bo zależało mi na czasie gdyz chciałem juz to miec za soba a myślałem, żejeszcze troche Ci z tym zejdzie bo nie ustalilismy żadnego terminu.
Ale spoko - nic nie stoi na przeszkodzie, żeby rangi zmienic / zachowac na przyszłosc :)
Merlin_
Wskaż do odpowiedzi

Co do ikon. Mam się trzymać określonych rozmiarów?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Mogą bybardziej szersze ale nie specjalnie :)

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ