Przetlumaczone 49minut... ;] wolno idzie ale to dlatego ze ten serial mnie wogole nie wciaga xD @PaulinAna jak mozesz to zrob opis bo ja nie mam do tego nerwow ;]
Przetlumaczone 49minut... ;] wolno idzie ale to dlatego ze ten serial mnie wogole nie wciaga xD @PaulinAna jak mozesz to zrob opis bo ja nie mam do tego nerwow ;]
Opis:
Historia o trzech stworzeniach - wilkołaku, duchu i wampirze dzielącymi razem mieszkanie. Mitchell i George wprowadzają się do nowego mieszkania, które wynajęli po okazyjnej cenie. Ze słów agentki wynika , że dom nie ma szczęścia do lokatorów, którzy bardzo szybko się z niego wynoszą. Winną za ten stan rzeczy jest Annie - duch dziewczyny, która zginęła w wypadku i powróciwszy do domu przegania stamtąd lokatorów, którzy nie mogą jeej zobaczyć. Inaczej sprawa ma się z nowymi najemcami. A co z tego wyniknie - czas pokarze.
Opis: Historia o trzech stworzeniach - wilkołaku, duchu i wampirze dzielącymi razem mieszkanie. Mitchell i George wprowadzają się do nowego mieszkania, które wynajęli po okazyjnej cenie. Ze słów agentki wynika , że dom nie ma szczęścia do lokatorów, którzy bardzo szybko się z niego wynoszą. Winną za ten stan rzeczy jest Annie - duch dziewczyny, która zginęła w wypadku i powróciwszy do domu przegania stamtąd lokatorów, którzy nie mogą jeej zobaczyć. Inaczej sprawa ma się z nowymi najemcami. A co z tego wyniknie - czas pokarze.
Story about 3 beings - twentysomethings, George (a werewolf) and Mitchell (a vampire), move into a flatshare only to discover that their new home is haunted by Annie, the ghost of a previous tenant.
Story about 3 beings - twentysomethings, George (a werewolf) and Mitchell (a vampire), move into a flatshare only to discover that their new home is haunted by Annie, the ghost of a previous tenant.