Założyłem ten temacik bo mam nadzieje ze ktoś mi powie co jest grane z tym co mi sie teraz pokazuje:
Ręczna kompresja (pliki przerobione przez BMP), pierwszy pas poszedł od razu, drugi pas klikam zapisz pojawiają się okienka te co powinny być i po 2-3 sekundach wyskakuje błąd :x
Wpierw myślałem że to kodeki ale wgrałem je ponownie i mimo to błąd nadal jest.
Ręczna kompresja (pliki przerobione przez BMP), pierwszy pas poszedł od razu, drugi pas klikam zapisz pojawiają się okienka te co powinny być i po 2-3 sekundach wyskakuje błąd :x Wpierw myślałem że to kodeki ale wgrałem je ponownie i mimo to błąd nadal jest.
xvidasd pisze:1. Jakiej wersji automatu używasz?
2. Masz XP z SerwicePackiem?
3. Jakie kodeki audio masz wrzucone?
1. Do kompresji recznej nie używam automatu tylko VirtualDuba w wersji VirtualDub-1.6.11 lub VirtualDub-1.6.8 (ta sama jest w automacie - v2.2)
2. Nie mam XP ale servis pack jest (do Visty)
3. Z kodeków mam:
- ffdshows (jakiś starszy bliżej nieokreślony)
- K-Lite Mega Codec Pack 3.9.5
- Lame ACM MP3 Codec (wersja nieznana)
- XviD MPEG-4 Video Codec
Kodeki wydawało mi się dobrze dopasowane bo pierwszy sezon poszedł bez problemu :|
Teraz jak się wziąłem za dwójkę to wszystko się sypie :|
[quote="xvidasd"]1. Jakiej wersji automatu używasz? 2. Masz XP z SerwicePackiem? 3. Jakie kodeki audio masz wrzucone? [/quote]
1. Do kompresji recznej nie używam automatu tylko VirtualDuba w wersji VirtualDub-1.6.11 lub VirtualDub-1.6.8 (ta sama jest w automacie - v2.2) 2. Nie mam XP ale servis pack jest (do Visty) :-p 3. Z kodeków mam: - ffdshows (jakiś starszy bliżej nieokreślony) - K-Lite Mega Codec Pack 3.9.5 - Lame ACM MP3 Codec (wersja nieznana) - XviD MPEG-4 Video Codec
Kodeki wydawało mi się dobrze dopasowane bo pierwszy sezon poszedł bez problemu :| Teraz jak się wziąłem za dwójkę to wszystko się sypie :|