I co saper, wziąłeś się za to? Bo jeśli nie, to w końcu mogę wyłączyć moje dwa "ulubione" programy (MatLab i Visual Studio) i w końcu odrobić zaległości itd. Jak się wziąłeś za kompresję - to dokończ. Jak nie, to przez najbliższy tydzień postaram się nadrobić wszelkie zaległości i może coś jeszcze fajnego nowego dorzucę.
I co saper, wziąłeś się za to? Bo jeśli nie, to w końcu mogę wyłączyć moje dwa "ulubione" programy (MatLab i Visual Studio) i w końcu odrobić zaległości itd. Jak się wziąłeś za kompresję - to dokończ. Jak nie, to przez najbliższy tydzień postaram się nadrobić wszelkie zaległości i może coś jeszcze fajnego nowego dorzucę.
Pewnie tak, podobno d alkoholu wzrok się pieprzy, albo od nadmiaru nauki . W każdym razie ja już po sesji. Dzisiaj musiałem to oblać, od jutro odpalam virtualduba i zapi.....
Pewnie tak, podobno d alkoholu wzrok się pieprzy, albo od nadmiaru nauki ;). W każdym razie ja już po sesji. Dzisiaj musiałem to oblać, od jutro odpalam virtualduba i zapi.....
Kurde, będę. Teraz to już czekam jak się sezon skończy. Ostatni odcinek 8 marca, czyli za 2 tygodnie. BTW, to w chartsach też są seriale, które się nawet nie skończyły (tzn. sezon). Jak jest potrzeba wystawienia teraz, aby być na bieżąco, to mogę to zrobić.
Kurde, będę. Teraz to już czekam jak się sezon skończy. Ostatni odcinek 8 marca, czyli za 2 tygodnie. BTW, to w chartsach też są seriale, które się nawet nie skończyły (tzn. sezon). Jak jest potrzeba wystawienia teraz, aby być na bieżąco, to mogę to zrobić.
No trochę to bez sensu z tymi niezakońconymi sezonami ;(. Sezon 3 kończy się w maju tylko nie ma jeszcze zaplanowanych dat emisji (musisz zaufać calendar moderatorowi ) , więc myślę że można teraz połowę wystawić i w maju drugą lub lecieć po odcinku na bieżąco. Tak czy siak Oddaje ci go
No trochę to bez sensu z tymi niezakońconymi sezonami ;(. Sezon 3 kończy się w maju tylko nie ma jeszcze zaplanowanych dat emisji ;) (musisz zaufać calendar moderatorowi :D) , więc myślę że można teraz połowę wystawić i w maju drugą lub lecieć po odcinku na bieżąco. Tak czy siak Oddaje ci go