Serial podobny do Monka
Serial podobny do Monka
Hej
Jestem miłośnikiem serialu Monk i właśnie oglądnąłem ostatni odcinek ostatniego sezonu. Czy zna ktoś, jakiś serial podobny do Monka? Jakąś fajną i równie ciepłą komedię kryminalną?
Jestem miłośnikiem serialu Monk i właśnie oglądnąłem ostatni odcinek ostatniego sezonu. Czy zna ktoś, jakiś serial podobny do Monka? Jakąś fajną i równie ciepłą komedię kryminalną?
-
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Wskaż do odpowiedzi - piszę
-
Wskaż do odpowiedzi
Dokładnie- właśnie skończyłam oglądać ostani odcinek Psycha i polecam wszystkim, którzy lubi Monka (a sama jestem jego fanką
). Chociaż w tym serialu podobna jest tylko tematyka - czyli rozwiązywanie zagadek kryminalnych przy pomocy niezwykłej spostrzegawczości i zdolności łączenia faktów.
A główni bohaterowie Psycha to naprawdę niezłe świry - i warto dla nich oglądać ten serial
A co do Mentalista- też ściągnęłam i mam zamiar obejrzeć, jak skończę Dirta. Mimo wszysto, chociaż luźno, tematyka jest podobna.

A główni bohaterowie Psycha to naprawdę niezłe świry - i warto dla nich oglądać ten serial

A co do Mentalista- też ściągnęłam i mam zamiar obejrzeć, jak skończę Dirta. Mimo wszysto, chociaż luźno, tematyka jest podobna.
-
Wskaż do odpowiedzi
-
Yugi_2142
Wskaż do odpowiedzi - Expert
- Kontakt:
Oceń ten serial