Głousujcie na seriale które najmniej wam się spodobały w ubiegłym roku. UWAGA Pisać swoje propozycje bo to moja subiektywna lista nieciekawych pozycji :-p
No faktycznie troszkę przegiąłem szczególnie że btd "prowadzi" w komediach.Ale z drugiej strony jak komuś się nie podobał strasznie npprisoner to też może na niego zagłosować chociaż prowadzi w miniserialach.
No faktycznie troszkę przegiąłem szczególnie że btd "prowadzi" w komediach.Ale z drugiej strony jak komuś się nie podobał strasznie npprisoner to też może na niego zagłosować chociaż prowadzi w miniserialach.
Wybór o tyle ciężki że tylko Filantropa i Traumę oglądałem, a pozostałe nawet sobie na to nie zasłużyły w moich oczach. Trauma niezła, ale Filantrop... Szkoda gadać. Ale czy głos nie powinien więc pójść do tych które niegodne nawet pooglądania były?
Wybór o tyle ciężki że tylko Filantropa i Traumę oglądałem, a pozostałe nawet sobie na to nie zasłużyły w moich oczach. Trauma niezła, ale Filantrop... Szkoda gadać. Ale czy głos nie powinien więc pójść do tych które niegodne nawet pooglądania były? ;)
[quote]Ale czy głos nie powinien więc pójść do tych które niegodne nawet pooglądania były?[/quote] Jak nie ogladniesz to skąd wiesz że to gniot [img]http://tvshows.i365.pl/images/smiles/019.gif[/img]
Czyżby [b]Xvidasd[/b] miał w planach wystawienie największego gniota 2009 roku? [img]http://tvshows.i365.pl/images/smiles/019.gif[/img]
Ja zagłosowałem na Philantropist, nawet zobaczyłem z 5 odcinków, ale wymiękłem. Reszty nie widziałem, poza Traumą, której obecność tutaj uznaje za dużą pomyłkę, bo moim zdaniem jest to jeden z lepszych seriali ostatnich lat.
Ja zagłosowałem na Philantropist, nawet zobaczyłem z 5 odcinków, ale wymiękłem. Reszty nie widziałem, poza Traumą, której obecność tutaj uznaje za dużą pomyłkę, bo moim zdaniem jest to jeden z lepszych seriali ostatnich lat.
Bored to Death to jedyny serial z twojej listy co widziałem i wg mnie jest zajebisty. Ja bym dodał Heaven stacji SYFY ( nazwa stacji dokladnie oddaje poziom tego serialu hehe) Obejrzalem jeden odcinek Heaven i to na raty 2 krotnie przyspiając. Gniot roku.
Bored to Death to jedyny serial z twojej listy co widziałem i wg mnie jest zajebisty. Ja bym dodał Heaven stacji SYFY ( nazwa stacji dokladnie oddaje poziom tego serialu hehe) Obejrzalem jeden odcinek Heaven i to na raty 2 krotnie przyspiając. Gniot roku.