Na prośbę kilu osób na gg i dzijaj gracka chciałbym dokończyć wstawianie za Fluida ww serialu od odcinka jeśli mi się dobrze wydaje to 13 do końca sezonu jeśli będzie kontynuacja a nie będzie chętnych to myślę, że i kolejny sezon
Czekam 24h jak uzgadniałem z xvidasd na odpowiedz od Fluida czy się zgadza, jeśli ma zamiar wstawiać to proszę o info jeśli nie będzie odpowiedzi rozumię że można wstawiać.
Added after 20 seconds:
Odcinki już zaczynają się kompresować
Ostatnio zmieniony 03 września 2010, 14:23 przez Bombom, łącznie zmieniany 1 raz.
Na prośbę kilu osób na gg i dzijaj gracka chciałbym dokończyć wstawianie za Fluida ww serialu od odcinka jeśli mi się dobrze wydaje to 13 do końca sezonu jeśli będzie kontynuacja a nie będzie chętnych to myślę, że i kolejny sezon :)
http://www.imdb.com/title/tt0247082/
strona jest z tego co widziałem.
Czekam 24h jak uzgadniałem z xvidasd na odpowiedz od Fluida czy się zgadza, jeśli ma zamiar wstawiać to proszę o info jeśli nie będzie odpowiedzi rozumię że można wstawiać.
[size=75][color=#999999]Added after 20 seconds:[/color][/size]
Z tego co się dogadałem to miałem tylko wstawić końcówkę 10 sezonu. Serial wolny jak na razie chyba, że nie będzie chętnych to wstawie cały sezon ale nie spieszy mi się z nim, jeśli chcesz to ja pasuje.
Z tego co się dogadałem to miałem tylko wstawić końcówkę 10 sezonu. Serial wolny jak na razie chyba, że nie będzie chętnych to wstawie cały sezon ale nie spieszy mi się z nim, jeśli chcesz to ja pasuje.
W sumie to mogę i to przejąć, i tak do nowego roku nic nie leci, to na spokojnie sobie skompresuję to co jest. Gorzej będzie po nowym roku, ale dam rade
W sumie to mogę i to przejąć, i tak do nowego roku nic nie leci, to na spokojnie sobie skompresuję to co jest. Gorzej będzie po nowym roku, ale dam rade