🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Golden Retrievery

Historyczne posty.
batman2k3
youtube Warszawa

Golden Retrievery

Post autor: batman2k3 »

Trochę przyspamuję, ale chyba warto spróbować.

http://a416.ac-images.myspacecdn.com/im ... a5629f.jpg

Na wydanie za free. Jak ktoś jest zainteresowany (i pochodzi z okolic pierwszej stolicy Polski), to uderzać na GG lub PW. W przeciwnym wypadku... no cóż, właściciel nie jest w stanie ich zatrzymać.
Awatar użytkownika
Krzychu
zawodowiec
zawodowiec

Post autor: Krzychu »

kolejny lancuszek chodzacy po GG
„Ludzie mają skłonności matematyczne i zawsze na coś liczą” - T. Szyfer
Awatar użytkownika
Shedao Shai
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

ta, lancuszek. Niestety. Bo sam akurat szukam pieska jakby ktos chcial oddac, pod ten nr sie nie dalo dodzwonic. Moze i to byla prawda, ale w momencie w ktorym wszyscy to zaczeli sobie rozsylac, pewnie i tak juz koles ma chetnych.

Poza tym, niech sie Brita wypowie co sadzi o mozliwosci istnenia czlowieka chcacego oddac golden retrievera za free, bo mi sie cos wydaje to lekko niemozliwe - rasowe psy sa przeciez drogie i sprzedalby je szybciusienko i z dobrym zyskiem. Ale znawca nei jestem, wiec tak tylko spekuluje.
Brita_

Post autor: Brita_ »

golden z papierami kosztuje ok 2000
jesli rodzice sa interchampionami to cena rosnie, ja za gordona 4 lata temu zaplacilam 2300 wiec sami sobie odpowiedzcie czy ktos oddalby za darmo :)
ta brednia krazy po necie juz od trzech lat!!
jesli ktos chce rasowego pieska a nie ma za duzo kasy to radze pomyslec o adopcji, jesli chodzi o goldeny to moge pomoc, ale nalezy pamietac ze cena jaka placimy za psa to dopiero poczatek wydatkow.
Taki psiak miesiecznie kosztuje ok 300zl (oczywiscie jesli nie choruje) wiele osob nie jest w stanie utrzymac psa i go oddaja.
troszku sie rozpisalam ale w tym temacie to trudno zamknac mi usta :mrgreen:
Bostonq

Post autor: Bostonq »

Czyli co? Temat do zamknięcia? Czy zostawić w ramach dyskusji o tych psach? Tylko linka się z pierwszego postu usunie.
batman2k3

Post autor: batman2k3 »

Tak też myślałem i też tylko czekałem aż Brita się wypowie. W sumie to dostałem takie info od znajomej i jedyne co tam było podejrzane, to serwer na jakim są zdjęcia (i to jak one wyglądają, te zdjęcia). Mam numer tel. poza tym i no cóż... pogadam jeszcze na ten temat, ewentualnie zadzwonię :) A co!

Jeszcze raz sorry, temat jak dla mnie to nawet do śmietnika.
Bostonq

Post autor: Bostonq »

O, to póki co, zamknę :) A i wrzucę, gdzie trzeba ;)
Brita_

Post autor: Brita_ »

oni dzialaja na tej zasadzie ze ktos napala sie na pieska a oni mowia ze trzeba zaplacic i zawsze ktos sie znajdzie kto zaplaci.
takiego psa nalezy kupowac tylko ze sprawdzonych hodowli po przebadanych rodzicach bo sa chorowite a leczenie kosztuje kupe forsy
Oceń ten serial
Zablokowany