Gadgety ..::(XviD asd)::..

Historyczne posty.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
youtube Warszawa
Ulubiony Serial: Rescue Me

Gadgety ..::(XviD asd)::..

Post autor: asd »

Zapewne wielu z Was zstanawia się, po co na stronie są (choc wg. mnie nieliczne i nie nachalne) reklamy?
Choc statystyki wykazują że dosyc skutecznie je omijacie (GeoMapa na podstawie stat24.com z dnia 11.04.2008):

Obrazek

To jednak nie mam żadnych pretensji ani żalów i nie zamierzam wprowadzac większej ilości reklam na stronie ani tych najbardziej wkurzających - "wyskakujących".

Jednak dzięki tym nielicznym, którzy klikneli w reklamę (od pczątku istnienia serwisu) uzbierało się parę złotych, oraz dzięki dosłownie kilku osobom, które wpłaciły po kilka dolarów przez system PayPal w ciągu ostatniego roku - za co bardzo gorąco dziękuję :) udało się uzbierac parę złotych...

Serwis niniejszy nie stanowi mojego źródła dochodów i nigdy nie stanowił!
Dlatego uzbierane pieniążki postanowiłem "przekształcic" na nagrody rzeczowe a dokładnie (tym razem) smycze - gadget dosyc przydatny :)

Zamierzam większośc z nich rozdac na forum pokrywając również koszty wysyłki dla zwycięzców.

Już wkrótce dowiecie się "kto i za co", "jak mogę dostac", itp - proszę więc obecnie nie pytac o to.

Większośc smyczy zostanie rozdana za darmo! - wyślę je do Ciebie na mój koszt!

Obecnie mogę tylko prognozowac ale Częśc smyczy (10-20%?) zamierzam wystawic na aukcji (do kupienia) i wpływy będę traktował jako wsparcie.
Jeśli przez allegro udało by mi się sprzedac 20% smyczy z zamówienia, które obecnie jest "drukowane" to uzyskane w w ten sposób wpływy pokryły by około 20% kosztów zamówienia około trzydziestu sztuk koszulek z czterokolorywm nadrukiem z naszym "logiem firmowym".
Osobiście byłbym skłonny do pokrycia około 50% kwoty tego zamówienia (koszulki) z własnej kieszeni - ale obecnie nie jestem w stanie powiedziec jak sprawa będzie się toczyła gdyż nie wiem jaka będzie Wasza reakcjana smycze.
A to oznaczało by, że mógłbym je "sprzedawac" poniżej kosztów zakupu oraz parę sztuk rozdac.
Jesli udało by się uzyskac nawet minimalny zarobek mógłbym go "zamienic" na kubki itp...

Poruszam ten temat poniewaz chciałbym, żebyscie sie publicznie wypowiedzieli co o tym sądzicie?
Nie chcę żeby nasz serwis był postrzegany jako "jarmark" czy "sklep z gadgetami".
Nie chcę też, żeby ktokolwiek myślał, że zarabiam na tym itp.- Uważam że tego typu zabiegi pozwolą na "rozruszanie" sennego forum oraz sprawią, że każdy będzie mógł miec w domu jakiś taki fajny gadget - czy to wygra w konkursie czy też kupując go będzie miał świadomośc, że naprawdę pomaga w rozwijaniu serwisu.

Reasumując: - Nie chodzi mi o wprowadzenie "na stałe" jakiejś sprzdaży gadgetów tylko o okolicznościowe akcje "rozdawnictwa" połączone ze sprzedażą - która minimalnie pozwoli chociaż na zamortyzowanie kosztów.
- Co sądzisz o tym projekcie?

PS: Jeszcze raz bardzo dziękuję Wszystkim, którzy kiedykolwiek klikneli w reklamy na stronie lub też użyli systemu PayPal do przekazania nawet symbolicznej kwoty - DZIĘKUJĘ!! :)
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Naprawdę świetny pomysł

P S
Od razu po przeczytaniu tego postu zacząłem klikać na reklamy :D
shisho
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: shisho »

heh przyznam się bez bicia, tylko parę razy kliknąłem w reklamy :)
ale na taką smyczkę bym się skusił, lubię zbierać wszelakie smyczki a taką z logo XviD asd z dumą bym nosił przy telefonie :D
Awatar użytkownika
Gawith
Wskaż do odpowiedzi
większość oglądam
większość oglądam
Kontakt:

Post autor: Gawith »

Moim zdaniem też bardzo dobry pomysł o ile wszystkie gadżety będą miłe dla oka :D

P.s na reklamy radził bym nie klikać zbyt nachalnie nagle bo google dosyć skrupulatnie zlicza kto i ile klikał ;p mogą nawet konto zawiesić
Awatar użytkownika
Lisu11
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: Lisu11 »

Jak ma się neostrade ze zmiennym IP to wystarczy się wylogować i ponownie zalogować
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Naprawdę świetny pomysł! ASD, rób z tym co zechcesz, byle by gustowne to było i jak kolega Gawith napisał - miłe dla oka. Z chęcią bym nosił smycz z logiem (XviD asd) :D
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

kacperski pisze:Naprawdę świetny pomysł! ASD, rób z tym co zechcesz, byle by gustowne to było i jak kolega Gawith napisał - miłe dla oka. Z chęcią bym nosił smycz z logiem (XviD asd) :D
o to sie ni emusicie martwic, smyczki sa cudne i gustowne :thumleft:
Tom_84
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Tom_84 »

Super pomysl! Bardzo integrujacy spolecznosc ;)

Smiesznie by bylo idac ulica zobaczyc kogos ze "swoich" :grin:

Wiadmo jaki bylby przyblizony koszt takiej smyczki?
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Smyczki będą za darmo - jako nagrody w różnych konkursach itp.
Jedynie mała czesc zostanie wystawiona na aukcji.
mareczek82
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: mareczek82 »

ASD czy nie jest to zbytnie "wychylanie" się?
nie żebym negował pomysł (choć sam nie lubię smyczy-t-shirt to co innego :) )
ale w ten sposób dałbyś "na tacy" swoje namiary czy to organów Zaiks czy tam innych RIAA jak i nieprzychylnym osobom. Mam tu na myśli wstawianie na allegro czy innym serwisie aukcyjnym.
Brita_
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Brita_ »

mareczek82 pisze:ASD czy nie jest to zbytnie "wychylanie" się?
nie żebym negował pomysł (choć sam nie lubię smyczy-t-shirt to co innego :) )
ale w ten sposób dałbyś "na tacy" swoje namiary czy to organów Zaiks czy tam innych RIAA jak i nieprzychylnym osobom. Mam tu na myśli wstawianie na allegro czy innym serwisie aukcyjnym.
Z tego co wiem to ZAIKS interesuje sie tylko polskimi produkcjami....(mozliwe ze jestem w bledzie)
A na allegro przeciez nie wystawia seriali tylko smycz czy koszulki i wydaje mi sie ze to nic groznego, zreszta ze strony nic sie nie sciaga ot taka baza seriali :D
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

Wątpliwe - nie zamierzam wystawiac hurtowych ilosci na jednej aukcji tylko np jedna aukcja - jedna smyczka
Czerwek
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: Czerwek »

a mozna zobaczyc projekt tej smyczki? :)
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Fajny pomysł, mi się podoba :)
Awatar użytkownika
kendzi
Wskaż do odpowiedzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Shedao Shai pisze:Fajny pomysł, mi się podoba :)
Popieram!
We are against piracy, please don't attack ships.
Awatar użytkownika
piotr_cebo
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert

Post autor: piotr_cebo »

Ja również popieram:p Tylko kiedy by były wystawione żeby zdążyć zakupić:D
Obrazek
Awatar użytkownika
AreQ_BAH
Wskaż do odpowiedzi
Expert
Expert
Kontakt:

Post autor: AreQ_BAH »

Podoba mi się ten pomysł :)
Obrazek
Awatar użytkownika
cobretti
Wskaż do odpowiedzi
znam się
znam się

Post autor: cobretti »

Jest to naprawdę dobry pomysł z tymi smyczami i koszulkami. Sam byłbym bardzo uradowany gdybym mógł kupić taką koszulkę. a jeszcze jakby był tam mój nick to już normalnie full wypas. jednakże są to marzenia ściętej głowy. wiadomo ile kosztuje taka koszulka na specjalne zamówienie
Obrazek
Obrazek
Obrazek
psidog
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: psidog »

Ja już jestem posiadaczem orginalnej koszulki XviDasd. Bardzo sobie ją chwalę. Gratuluje pomysłu.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert

apropos @psidog jak się trzyma po wielokrotnych praniach?

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ