Choc statystyki wykazują że dosyc skutecznie je omijacie (GeoMapa na podstawie stat24.com z dnia 11.04.2008):

To jednak nie mam żadnych pretensji ani żalów i nie zamierzam wprowadzac większej ilości reklam na stronie ani tych najbardziej wkurzających - "wyskakujących".
Jednak dzięki tym nielicznym, którzy klikneli w reklamę (od pczątku istnienia serwisu) uzbierało się parę złotych, oraz dzięki dosłownie kilku osobom, które wpłaciły po kilka dolarów przez system PayPal w ciągu ostatniego roku - za co bardzo gorąco dziękuję

Serwis niniejszy nie stanowi mojego źródła dochodów i nigdy nie stanowił!
Dlatego uzbierane pieniążki postanowiłem "przekształcic" na nagrody rzeczowe a dokładnie (tym razem) smycze - gadget dosyc przydatny

Zamierzam większośc z nich rozdac na forum pokrywając również koszty wysyłki dla zwycięzców.
Już wkrótce dowiecie się "kto i za co", "jak mogę dostac", itp - proszę więc obecnie nie pytac o to.
Większośc smyczy zostanie rozdana za darmo! - wyślę je do Ciebie na mój koszt!
Obecnie mogę tylko prognozowac ale Częśc smyczy (10-20%?) zamierzam wystawic na aukcji (do kupienia) i wpływy będę traktował jako wsparcie.
Jeśli przez allegro udało by mi się sprzedac 20% smyczy z zamówienia, które obecnie jest "drukowane" to uzyskane w w ten sposób wpływy pokryły by około 20% kosztów zamówienia około trzydziestu sztuk koszulek z czterokolorywm nadrukiem z naszym "logiem firmowym".
Osobiście byłbym skłonny do pokrycia około 50% kwoty tego zamówienia (koszulki) z własnej kieszeni - ale obecnie nie jestem w stanie powiedziec jak sprawa będzie się toczyła gdyż nie wiem jaka będzie Wasza reakcjana smycze.
A to oznaczało by, że mógłbym je "sprzedawac" poniżej kosztów zakupu oraz parę sztuk rozdac.
Jesli udało by się uzyskac nawet minimalny zarobek mógłbym go "zamienic" na kubki itp...
Poruszam ten temat poniewaz chciałbym, żebyscie sie publicznie wypowiedzieli co o tym sądzicie?
Nie chcę żeby nasz serwis był postrzegany jako "jarmark" czy "sklep z gadgetami".
Nie chcę też, żeby ktokolwiek myślał, że zarabiam na tym itp.- Uważam że tego typu zabiegi pozwolą na "rozruszanie" sennego forum oraz sprawią, że każdy będzie mógł miec w domu jakiś taki fajny gadget - czy to wygra w konkursie czy też kupując go będzie miał świadomośc, że naprawdę pomaga w rozwijaniu serwisu.
Reasumując: - Nie chodzi mi o wprowadzenie "na stałe" jakiejś sprzdaży gadgetów tylko o okolicznościowe akcje "rozdawnictwa" połączone ze sprzedażą - która minimalnie pozwoli chociaż na zamortyzowanie kosztów.
- Co sądzisz o tym projekcie?
PS: Jeszcze raz bardzo dziękuję Wszystkim, którzy kiedykolwiek klikneli w reklamy na stronie lub też użyli systemu PayPal do przekazania nawet symbolicznej kwoty - DZIĘKUJĘ!!