[propozycja] Firefly HQ
-
Wskaż do odpowiedzi - youtube Warszawa
[propozycja] Firefly HQ
Zgłaszam się z propozycją ponownego wystawienia serialu Firefly, który to doczekał się jedynie jednego sezonu. Każdy go sobie strasznie chwali (zatem to chyba wstyd się przyznać, że do tej pory go nie obejrzałem), a w wersji asd jakość pozostawia wiele do życzenia z tego co wiem.
Dlatego też mógłbym go ponownie skompresować i wystawić z dopiskiem np. "HQ" - jako Higher (High trochę tu niepasuje, ale to bez różnicy w skrócie) Quality. Dodatkowo mógłbym dorzucić sample'a, tak aby każdy miał pewność co to jest i z czym to się je.
Całość traktuję właśnie jako propozycję i liczę na Wasz głos w temacie, co o tym sądzicie.
Dlatego też mógłbym go ponownie skompresować i wystawić z dopiskiem np. "HQ" - jako Higher (High trochę tu niepasuje, ale to bez różnicy w skrócie) Quality. Dodatkowo mógłbym dorzucić sample'a, tak aby każdy miał pewność co to jest i z czym to się je.
Całość traktuję właśnie jako propozycję i liczę na Wasz głos w temacie, co o tym sądzicie.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2008, 22:48 przez batman2k3, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Wskaż do odpowiedzi - maniak serialowy
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Chciałem w ten sposób dać do zrozumienia, że to nie to samo - żaden RS, bo i takie pytania będą, pomimo wyraźnej różnicy w rozmiarze plików.
Czyli robić tak jak zawsze, nie kombinować i nie dodawać sample'a, tak? W sumie powinna wystarczyć sama informacja na forum w stosownym temacie, ale z doświadczenia wiem, że nie uniknę zazwyczaj głupich pytań.
W każdym razie powoli biorę się za kompresję.
Czyli robić tak jak zawsze, nie kombinować i nie dodawać sample'a, tak? W sumie powinna wystarczyć sama informacja na forum w stosownym temacie, ale z doświadczenia wiem, że nie uniknę zazwyczaj głupich pytań.
W każdym razie powoli biorę się za kompresję.
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
Oceń ten serial