Ulubiony serial

Historyczne posty.
Wochniu
youtube Warszawa

Ulubiony serial

Post autor: Wochniu »

Jak w temacie głosujemy na swój ulubiony serial. Podam tylko te najpopularniejsze.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007, 01:08 przez Wochniu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Żadez z powyższych bo to "komercyjne papki" w większości... :D
Wochniu

Heh myślałem, że usunąłeś ankiete ;)

btw. trzeba było dąć inne :P

@DOWN Nie zauwazyem tego. Mój błąd ;)
Daj inne skoro nie ma tych Twoich :)
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007, 00:26 przez Wochniu, łącznie zmieniany 1 raz.
Sqter

Post autor: Sqter »

Tutaj masz odpowiedź;] A jak już się uprzeć to gdzie SG?;] i Battlestar?;d
Awatar użytkownika
asd
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Nie skasowałem tylko przeniosłem - bo ogólnie o serialach rozmawiamy w tym temacie - Hyde park to miejsce na tematy nie dotyczące seriali.
Awatar użytkownika
Shedao Shai
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

ech... taki temat byłby dobry, ale bez ankiety tlko z rankingiem w pierwszym poście (userzy by się dopisywali w następnych). Taka ankieta zupełnie nie ma sensu, bo moje ulubione to Day Break i Californication, i co tu z takim wałem zrobić? A jakbym chciał zagłosować na BSG? Na Supernaturala? A na niesławną Modę na sukces chociażby? Nie - taki temat jest ok, ale tylko jeśli to głosujący może wybrać, na co może (i będzie) głosował.
Awatar użytkownika
kendzi
specjalista
specjalista

Post autor: kendzi »

Jest przecież ranking seriali na forum już.

http://www.tvshows.i365.pl//charts.php?action=all_list
Sqter

Post autor: Sqter »

kendzi pisze:Jest przecież ranking seriali na forum już.

http://www.tvshows.i365.pl//charts.php?action=all_list
Już to podałem wyżej;P Ale niech sobie robi ankiete może do szkoły potrzebuje :wink:
Helventis

Post autor: Helventis »

Jak juz ma byc ankieta to dodaj wiecej seriali, np: BSG, SGA, Weeds, Supernatural, House M.D. ...
Wtedy może cos zaznacze 8)
batman2k3

Post autor: batman2k3 »

Bzdurny temat, totalnie. Dodam tylko, że jestem za jego zamknięciem, bo jest coś takiego jak lista na forum, poza tym nie ma takiej możliwości by przeprowadzić takie badanie w formie ograniczonej ankiety.
Brita_

Post autor: Brita_ »

batman2k3 pisze:Bzdurny temat, totalnie. Dodam tylko, że jestem za jego zamknięciem, bo jest coś takiego jak lista na forum, poza tym nie ma takiej możliwości by przeprowadzić takie badanie w formie ograniczonej ankiety.
popieram :)
Awatar użytkownika
An25driu
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Brita pisze:
batman2k3 pisze:Bzdurny temat, totalnie. Dodam tylko, że jestem za jego zamknięciem, bo jest coś takiego jak lista na forum, poza tym nie ma takiej możliwości by przeprowadzić takie badanie w formie ograniczonej ankiety.
popieram :)
Popieram popierających :wink:
Bostonq

Post autor: Bostonq »

Hmm, to jak się zbierze jeszcze trochę "popierających" to się zamknie, ale może ktoś ma jednak argumenty za :wink:
Wochniu

batman2k3 << Co znaczy dla Ciebie 'ograniczona ankieta?' Tzn. ograniczona czasowo? Pozatym jest sporo ludzi które lubi powyższe seriale. Źle jets że ja niestety nie mam możliwości wpisania wszystkich seriali do ankiety, więc proszę się nie rzucać dlaczego nie ma tego a nie innego. Każdy ma swój gust i każdy lubi coś innego. Dla mnie najlepszym tematem było by (jak już ktoś wspomniał), że każdy daje w poście swój ulubiony serial a jak go wpisuje do rankingu w pierwszym poście. Co na to jakiś mod?? Wiem, ze jest już ranking na stronie głównej, ale tam części serialów nie ma i są tylko do 30. Wystarczy, że ktoś go raz oceni źle i już spada. (a Ludzi tak robią, żeby np. podnieść swój serial w rankingu - nie pytajcie dlaczego i po kiego grzyba, sam nie wiem. To powtórzę pytanie co z rankingiem w pierwszym poście?
Bostonq

Sam nie przepadam za takimi ankietami, ale z drugiej strony jeśli jest takie zapotrzebowanie, to dlaczego nie. Najprościej zrobić to tak, że mogą pojawiać się kolejne seriale wraz z ich podawaniem przez użytkowników - po prostu zbierasz dane, podsyłasz mi na pw, a ja uzupełniam ankietę.

Z drugiej strony spowoduje to jej rozrost, będą seriale trochę martwe, z jednym głosem, no ale takie są prawa ankiet.

Jeśli uważacie, że ankieta ma sens, to ja dodawać mogę. Równie dobrze każdy, kto ma ochotę może po prostu wpisywać w temacie swój ulubiony serial, z króciutkim uzasadnieniem. No ale wtedy trzeba czytać :wink: A wyniki można zliczyć na sam koniec, powiedzmy po dwóch miesiącach.
Wochniu

Więc mogę zrobić temat tak jak powiedziałeś? Jeśli tak to zrobię :) a wyniki po powiedzmy tych dwóch miesiącach będą zliczane.

Mam już nawet pewien pomysł co do tego
yellow

Post autor: yellow »

Bardziej by mi pasowała forma rozszerzonej wersji serialowej listy przebojów.
Brita_

Post autor: Brita_ »

ta ankieta jest wogole bez sensu tym bardziej ze jest lista przebojow 8)
Bostonq

Tak chyba będzie najlepiej. Ten, kto chce, wpisuje swój serial, ten naj najulubieńszy, a po dwóch miesiącach (lub w trakcie, w zależności od ilości wpisów) będziemy to sobie zliczać i się na koniec ogłosi. Z fanfarami :wink:

Dodane:

Coś czuję, że tych wpisów nie będzie za wiele... :wink:
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007, 13:46 przez Bostonq, łącznie zmieniany 1 raz.
Wochniu

Tylko, że tam jak wspominałem ludzie mogą również odejmować punkty serialom, więc ludzie je odejmują , żeby ich ulubiony serial wskoczył wyżej.

EDIT:
To myśle że można zamknąć ankiete a ja sie wezmę za tworzenie tego nowego.
Oceń ten serial
Zablokowany