Fala Zbrodni

Historyczne posty.
macko69
youtube Warszawa

Fala Zbrodni

Post autor: macko69 »

witam, jestem nowy na tym forum.
mam propozycje dodania polskiego serialu "Fala Zbrodni" jak dla mnie bardzo ciekawy serial, zamieszczam nizej opis:
Obrazek

"Fala Zbrodni" to współczesny serial policyjny. Główni bohaterowie są policjantami, pracującymi w specjalnym oddziale zajmującym się walką ze zorganizowaną przestępczością (OPZ). Jeden odcinek to jedna historia, ale w każdej z nich pojawiać się będzie kilku policjantów - głównych postaci serialu. Łączy ich przede wszystkim praca, ale będziemy także świadkami rodzących się przyjaźni, miłości i nienawiści. Walka dobra ze złem jest osią tematyczną serialu. Policjanci będą musieli stoczyć niejedną "bitwę" w imię sprawiedliwości i prawdy. I tak, jak w życiu, nie zawsze skończy się ona happy endem.
"Fala Zbrodni" to serial produkowany na licencji renomowanej szwedzkiej firmy JAROWSKIJ. W Szwecji serial odniósł wielki sukces, stąd zainteresowanie polskiego producenta tym przedsięwzięciem.

pozdrawiam i czekam na opinie :)
Awatar użytkownika
fluid
oglądam prawie wszystko
oglądam prawie wszystko
Kontakt:

Post autor: fluid »

polskich seriali nie bylo i nigdy nie bedzie

EOT
Obrazek

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores