-
- youtube Warszawa
Ok chciałem to wrzucić do poprzedniego tematu, ale mi go Bostonq ukatrupił jak pisałem odpowiedź, więc wrzucę tutaj.
W ankiecie typu Lista Przebojów Serialowych, masz pełny przekrój seriali z największą ilością plusów, i największej ilości minusów. Jako że jestem stworzeniem z natury leniwym, to wolę przelecieć taką listę, tu dodając tam odejmując, jednym kliknięciem, niż spamować forum kolejnymi głosami. A to że ludzie głosują na swoje ulubione seriale, a odejmują tym, które im się nie podobają, lub których nie widzieli, daje bardzo dobry obraz popularności.
Ps. Z tego co zaobserwowałem w podobnych tematach na poprzednim forum udzielać się bedzie jedynie kilka osób.
W ankiecie typu Lista Przebojów Serialowych, masz pełny przekrój seriali z największą ilością plusów, i największej ilości minusów. Jako że jestem stworzeniem z natury leniwym, to wolę przelecieć taką listę, tu dodając tam odejmując, jednym kliknięciem, niż spamować forum kolejnymi głosami. A to że ludzie głosują na swoje ulubione seriale, a odejmują tym, które im się nie podobają, lub których nie widzieli, daje bardzo dobry obraz popularności.
Ps. Z tego co zaobserwowałem w podobnych tematach na poprzednim forum udzielać się bedzie jedynie kilka osób.
Słuchajcie: myślę sobie, że nie ma sensu bez przerwy pisać, że temat jest bez sensu. Wochniu go założył, regulaminu nie złamał, jeśli nie znajdzie się odzew na Jego propozycję, to temat sam umrze i się go zamknie. Póki co, niech wisi sobie, może się komuś spodoba. Tak mniemam i tak bym zalecał, bo się bałagan zrobi zupełny i nic z tego nie wyjdzie. Rzekłem 

Re: House M.D.
Gregory House (ale nieżebym się czepiał) ...... i mam nadzieję że na AXN będzie inny lektor, bo ten na TVP2 jest do kitu.Lord_Ace pisze:House M.D.
Tytułowy doktor Henry House.
pozdrawiam
Oceń ten serial