Historyczne posty.
yellow
youtube Warszawa

Post autor: yellow »

Ok chciałem to wrzucić do poprzedniego tematu, ale mi go Bostonq ukatrupił jak pisałem odpowiedź, więc wrzucę tutaj.

W ankiecie typu Lista Przebojów Serialowych, masz pełny przekrój seriali z największą ilością plusów, i największej ilości minusów. Jako że jestem stworzeniem z natury leniwym, to wolę przelecieć taką listę, tu dodając tam odejmując, jednym kliknięciem, niż spamować forum kolejnymi głosami. A to że ludzie głosują na swoje ulubione seriale, a odejmują tym, które im się nie podobają, lub których nie widzieli, daje bardzo dobry obraz popularności.

Ps. Z tego co zaobserwowałem w podobnych tematach na poprzednim forum udzielać się bedzie jedynie kilka osób.
Wochniu

Post autor: Wochniu »

Ale tam jest 'tylko' 30 seriali na które ktoś raczył zagłosować. Tutaj można było by umieścić ich znacznie wiecej poza tym jeśli jesteś fanem serialu nie będzie Ci się ciężko pisać o nim.
Ostatnio zmieniony 25 listopada 2007, 14:15 przez Wochniu, łącznie zmieniany 1 raz.
yellow

Post autor: yellow »

Fakt, poczekam na odpowiedź Asd, jeżeli nie ma możliwości zniesienia ograniczenia ilości pozycji, to twoja propozycja wydaje się ciekawsza.
Sqter

Post autor: Sqter »

Taki temat juz jest;] i jest jeszcze ranking, nie widzę potrzeby kontynuowania. IMHO do zamknięcia;) Lecz nie ja tu rozdaje karty;]
Wochniu

Jakbyś nie zauważył tamten temat jest mój.. a prześledź go dokładnie i zobacz do czego doszliśmy.
Bostonq

Post autor: Bostonq »

Słuchajcie: myślę sobie, że nie ma sensu bez przerwy pisać, że temat jest bez sensu. Wochniu go założył, regulaminu nie złamał, jeśli nie znajdzie się odzew na Jego propozycję, to temat sam umrze i się go zamknie. Póki co, niech wisi sobie, może się komuś spodoba. Tak mniemam i tak bym zalecał, bo się bałagan zrobi zupełny i nic z tego nie wyjdzie. Rzekłem :)
Sqter

Post autor: Sqter »

Wochniu pisze:Jakbyś nie zauważył tamten temat jest mój.. a prześledź go dokładnie i zobacz do czego doszliśmy.
Sorki nie widziałem ze jest zamknięty:P Spojrzałem tylko na nowe tematy:P
Lord_Ace

Post autor: Lord_Ace »

To w końcu ten temat jest tu aktualny czy nie ?
Bostonq

Post autor: Bostonq »

Jest. Czeka na wpisy :)
kuba.p

Re: House M.D.

Post autor: kuba.p »

Lord_Ace pisze:House M.D.

Tytułowy doktor Henry House.
Gregory House (ale nieżebym się czepiał) ...... i mam nadzieję że na AXN będzie inny lektor, bo ten na TVP2 jest do kitu.

pozdrawiam
Wochniu

Bostonq mam prośbę (albo ktoś inny) usuń wszystkie posty stąd z offtopem zostaw tylko te dwa gdzie są opisy a reszt sru bo potem ludzie się mylą. tego też usuń :)
Oceń ten serial
Zablokowany