Użytkownik naszego forum rodem z Bukaresztu rozprzestrzenia nasze torrenty gdzie tylko popadnie.
Jest to o tyle uciążliwe, że zaraz po premierze na forum gośc wrzuca relka na np mininova itp utrudniając tym samym seedowanie.
Zawiesic go w prawach członka forum?
Użytkownik naszego forum rodem z Bukaresztu rozprzestrzenia nasze torrenty gdzie tylko popadnie. Jest to o tyle uciążliwe, że zaraz po premierze na forum gośc wrzuca relka na np mininova itp utrudniając tym samym seedowanie. Zawiesic go w prawach członka forum?
można spróbować mu najpierw wytłumaczyć aby się wstrzymał kilka dni od naszej premiery i potem może robić co chce. Jak to nie poskutkuje to dopiero można go zawiesić. Może chłopak nie wie jaką na początku robi nam "szkodę". Oczywiście powiadomienie nie pisać w naszym języku tylko w angielskim
można spróbować mu najpierw wytłumaczyć aby się wstrzymał kilka dni od naszej premiery i potem może robić co chce. Jak to nie poskutkuje to dopiero można go zawiesić. Może chłopak nie wie jaką na początku robi nam "szkodę". Oczywiście powiadomienie nie pisać w naszym języku tylko w angielskim :D
Uwazam tak jak An25driu, ze mozna mu napisac PW i wytlumaczyc, zeby relki wrzucal po kilku dniach od premiery, a nie od razu, poczekac na to co odpisze oraz na jego reakcje i wtedy podjac nastepne dzialania
An25driu gorzej jesli delikwent nie zna angielskiego
Uwazam tak jak [b]An25driu[/b], ze mozna mu napisac PW i wytlumaczyc, zeby relki wrzucal po kilku dniach od premiery, a nie od razu, poczekac na to co odpisze oraz na jego reakcje i wtedy podjac nastepne dzialania :)
[b]An25driu[/b] gorzej jesli delikwent nie zna angielskiego :D
Nie wiem jak do Was, ale do mnie JoeBlue wysłał następującą wiadomość
Hi! Can u tell me what you use to write your name on the video pls?
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie robię się to coraz bardziej chamskie bezczelne i irytujące. Jakie rozwiązanie proponujecie? Bo ja już nie mam sił...
Nie wiem jak do Was, ale do mnie JoeBlue wysłał następującą wiadomość
[quote]Hi! Can u tell me what you use to write your name on the video pls?[/quote]
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie robię się to coraz bardziej chamskie bezczelne i irytujące. Jakie rozwiązanie proponujecie? Bo ja już nie mam sił...
Tak, właśnie dostałem. Plus tego taki, że wiadomo, iż na pewno zna angielski. Więc może jednak ktoś, kto dobrze włada tymże językiem, odpowie Mu, że nie jest dobrym Jego postępowanie.
Tak, właśnie dostałem. Plus tego taki, że wiadomo, iż na pewno zna angielski. Więc może jednak ktoś, kto dobrze włada tymże językiem, odpowie Mu, że nie jest dobrym Jego postępowanie.
Więc może jednak ktoś, kto dobrze włada tymże językiem, odpowie Mu, że nie jest dobrym Jego postępowanie.
Its time to clear some things and inform you about the rules that we have here.
1.stop puting our releases on Mininova the minute after we put them on Demonoid - it extends the time required to seed (about 3-4 times!!)
If the uploader decide so he will put it by his own
2.regarding the PM you sedn to couple people from our group
[quote]Więc może jednak ktoś, kto dobrze włada tymże językiem, odpowie Mu, że nie jest dobrym Jego postępowanie.[/quote]
Its time to clear some things and inform you about the rules that we have here. 1.stop puting our releases on Mininova the minute after we put them on Demonoid - it extends the time required to seed (about 3-4 times!!) If the uploader decide so he will put it by his own 2.regarding the PM you sedn to couple people from our group [code]Hi! Can u tell me what you use to write your name on the video pls?[/code]
We keep our compression method secret and so it remains so don't ask about it.
I suggest you to read this carefully and think about your behavior because if you still will going to do so firdt you will be banned from our forum.
Na ile zrozumiałem, a z tym łatwiej, niż z pisaniem i mówieniem, to mi się podoba. I chyba dość wyraźnie punktuje problemy. Jeśli po tym nie zareaguje, to można postąpić, jak wspomniał asd. Ale może będzie dobrze.
Na ile zrozumiałem, a z tym łatwiej, niż z pisaniem i mówieniem, to mi się podoba. I chyba dość wyraźnie punktuje problemy. Jeśli po tym nie zareaguje, to można postąpić, jak wspomniał asd. Ale może będzie dobrze.
I reseeded this to Penguen, he completed the download, thanks anyway
Cholera, żeśmy się dorobili fanatyka z Rumunii Ten cały JoeBlue zaczyna coraz bardziej mi się podobać:
- dba aby wszystkie torrenty były na mininovej (vide cold case czy empire)
- wypuszcza własne torrenty, ale nadal jest tam tvshows.yoyo.pl w nazwie
- seeduje potrzebującym
Jeszcze trochę i się nauczy polskiego, będzie tłumaczył napisy, kompresował seriale etc
[quote] I reseeded this to Penguen, he completed the download, thanks anyway [/quote]
Cholera, żeśmy się dorobili fanatyka z Rumunii ;) Ten cały JoeBlue zaczyna coraz bardziej mi się podobać: - dba aby wszystkie torrenty były na mininovej (vide cold case czy empire) - wypuszcza własne torrenty, ale nadal jest tam tvshows.yoyo.pl w nazwie - seeduje potrzebującym
Jeszcze trochę i się nauczy polskiego, będzie tłumaczył napisy, kompresował seriale etc :)