hmmm... nie wiem co sie dzieje, ale rano jeszcze wszystko działało, a teraz pojawia sie komunikat ten sam co przy Fringe
"This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible. "
:/ no jasna cholera. a podobno audio-video files sa na rapidzie legalne ... tak ktos pisał gdzies na tym forum
hmmm... nie wiem co sie dzieje, ale rano jeszcze wszystko działało, a teraz pojawia sie komunikat ten sam co przy Fringe "This file is suspected to contain illegal content and has been blocked. After the file has been blocked for 7 days it will automatically be deleted, if the block is not removed by RapidShare. For this reason, a download of this file is currently not possible. " :/ no jasna cholera. a podobno audio-video files sa na rapidzie legalne ... tak ktos pisał gdzies na tym forum
Pobieranie jest legalne, przynajmniej w Polsce. Udostępnianie nie. Często można spotkać opis takich plików jako kopii zapasowych umieszczonych w celu łatwego dostępu w różnych miejscach. Oczywiście, teoretycznie dla samego siebie, no ale że ktoś to pobiera, to już inna sprawa.
Pobieranie jest legalne, przynajmniej w Polsce. Udostępnianie nie. Często można spotkać opis takich plików jako kopii zapasowych umieszczonych w celu łatwego dostępu w różnych miejscach. Oczywiście, teoretycznie dla samego siebie, no ale że ktoś to pobiera, to już inna sprawa.
Panno M. Robisz błąd podczas nadawania nazw odcinką. Myśle, że automatycznie są usuwane na podstawie filtra. Nazywaj je skrótami np. GK-s1e10(xvid asd).rar Więcej nie trzeba wg mnie, skoro linki są w odpowiednim dziale. To pomoże uniknąć kasowania linków, do tego możesz używać hasła: www.tvshows.yoyo.pl
Panno M. :) Robisz błąd podczas nadawania nazw odcinką. Myśle, że automatycznie są usuwane na podstawie filtra. Nazywaj je skrótami np. GK-s1e10(xvid asd).rar Więcej nie trzeba wg mnie, skoro linki są w odpowiednim dziale. To pomoże uniknąć kasowania linków, do tego możesz używać hasła: www.tvshows.yoyo.pl
Ale to też trochę dziwne, bo sporo tytułów filmów czy seriali jest w formie pełnej i jakoś siedzą na rapidzie. Owszem, niektóre są podane w formie takiej, jak wskazałeś, ale bardzo dużo jest pod całym tytułem i rapid ich nie usuwa. Czemu tak się dzieje?
Ale to też trochę dziwne, bo sporo tytułów filmów czy seriali jest w formie pełnej i jakoś siedzą na rapidzie. Owszem, niektóre są podane w formie takiej, jak wskazałeś, ale bardzo dużo jest pod całym tytułem i rapid ich nie usuwa. Czemu tak się dzieje?
Nie znam procedury usuwania plików. Może ktoś zgłasza nadużycia i moderator usuwa, może sam moderator to robi, albo jakiś robot-filtr do usuwania robi to.. ale byle jak. Sądze, że logicznie jest zwyczajnie nazywać pliki tak by nie wzbudzały oczywistych podejrzen o nielegalna treść i tyle..
Nie znam procedury usuwania plików. Może ktoś zgłasza nadużycia i moderator usuwa, może sam moderator to robi, albo jakiś robot-filtr do usuwania robi to.. ale byle jak. Sądze, że logicznie jest zwyczajnie nazywać pliki tak by nie wzbudzały oczywistych podejrzen o nielegalna treść i tyle..