Bezprzewodowe połączenie kompa i TV - Czy ktoś się tym bawił

Posty nie warte czytania.
gracek17
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Bezprzewodowe połączenie kompa i TV - Czy ktoś się tym bawił

Post autor: gracek17 »

Witam !

Na Allegro znalazłem ofertę tak7ą rzecz :
http://www.allegro.pl/item642013323_syg ... ender.html

Jest to VIDEO SENDER - urzadzenie do bezprzewodowej transmisji wizji i dźwięku stereo falami radiowymi.

Chodzi mi o to, czy ktoś z Kolegów ma w domu takie urzadzenie albo je testował. Konkretnie w opcji podłączenia komputera przez tv out do telewizora . Czy udało się uzyskać w miarę dobrą jakość odtwarzania na TV za pomocą takiego połaczenia, przy odległosci powiedzmy do 15 metrów, w normalnym mieszkaniu Czy też występują zakłócenia ?
Ostatnio zmieniony 04 czerwca 2009, 13:56 przez gracek17, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

Używałem pewnego urządzenia do bezprzewodowej transmisji ale samego dzwięku. Jakośc była jednak bardzo słaba (szumy) i zakłucana przez inne fale radiowe - urządzenie to działało na falach FM.

Może zapytaj kogoś, kto to zalicytował na Allegro? Bo właściciel aukcji napewno bedzie zachwalał.
I zauważ, że urzadzenie to obsługuje tylko sygnał stereo...
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Jakieś 15 lat temu lub więcej używałem videosendera. Nie pamiętam jakiej był firmy ale ogólnie byłem zadowolony. Jak na tamte czasy spełniał moje oczekiwania.
gracek17
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: gracek17 »

Nie to nie są częstotliwości fm :)
to jest zakres od 2,4 Ghz do 2,45 Ghz czyli wi fi :scratch :cheers:

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ