🧺🐰🥚🐑🫘🌿 Wesołego Alleluja 🌿🐇🐣🌷

Strony z napisami c.d.

Posty nie warte czytania.
yellow
Wskaż do odpowiedzi
youtube Warszawa

Post autor: yellow »

Bostonq pisze:To jest na pewno choroba.

Będąc zupełnym laikiem, można dostrzec przerażające objawy. Mania prześladowcza, poszukiwanie wroga (hatak, policja, tłumacze, w sumie diabli wiedzą kto - może wszyscy jednocześnie), przymus pisania, zaprzeczanie samemu sobie, nieustanne insynuacje, niedopowiedzenia, przekonanie, że istnieje jakaś ukryta prawda, przesadna wiara we własne możliwości ("ja załatwię", "ja obronię", "mam możliwości"), skoncentrowanie na własnej osobie, prawie solipsystyczne (motyw wojny, którą jakoby wszyscy mu wypowiedzieli), urojenia mesjanistyczne (wziął na siebie odpowiedzialność za udostępniających napisy, chciał ich bronić, ale okazali się niegodni jego osoby), itp.
To są typowe objawy schizofrenii paranoidalnej :(
Awatar użytkownika
Rushq
Wskaż do odpowiedzi
załapałem bakcyla
załapałem bakcyla

Post autor: Rushq »

tez zwrocilem uwage ostatnio na wpis na info i nieco sie zdenerwowalem ze klejny serwis pada..a tutaj takie zarty wrrr :evil:
Bylem czlonkiem grupy XviD asd --> ale to bylo kiedys :-)
rudii77
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: rudii77 »

to co czytaliście dotychczas na ów forum to maŁo 8) przeczytajcie ostatni post w wczorajszego wieczorku :) PAPA :shock: o maj gad !!! no comment ....
alvares
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: alvares »

PAPA !!! no nie wierze co sie dzieje, jaki koleś, niech ktoś go wysle na leczenie bo strach pomysleć co On bedzie jeszcze wypisywał :|
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: piterkow »

Niezły dziwak... I ta jego PAPA ;) On by się nadawał do sejmu... W szczególności do PiSu.
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

piterkow pisze:Niezły dziwak... I ta jego PAPA ;) On by się nadawał do sejmu... W szczególności do PiSu.
Chyba PO !!! :evil:

A co do niego - chory człowiek. Najpierw wszyskich bronił i mówił co on to nie zrobi, a teraz zakłada własną organizację... puste gadanie.... nic nie zrobi
qwertz
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: qwertz »

kacperski pisze:Chyba PO !!! Evil or Very Mad
Chcesz coś od PO? :evil:

A tego "pana" to ja nienawidzę. Choroba psychiczna i brak kultury oraz obycia objawiały się u niego od początków istnienia serwisu. Kazał się wszem i wobec tytułować per "Pan", a sam zwracał się do pozostałych użytkowników na "Ty". Teraz wyskoczył z głupcami? Wzorem Kaczyńskiego ma jakąś traumę po tym niby zatrzymaniu (niby napisał, że zastopowali go za przekroczenie prędkości, a potem nagle pojawił się temat z seansami filmowymi).

Ogólnie z niego łacha zdzieram niemożliwego. Krytykuje wszem i wobec Sokara, a sam nie jest lepszy.
Awatar użytkownika
zbiczek
Wskaż do odpowiedzi
piszę
piszę

Post autor: zbiczek »

Proszę o nieupolitycznianie wątku :)

Do tej pory patrzyłem przez palce na ekscesy Szklarskiego, mając na uwadze, że dokonał także sporo pożytecznych rzeczy. Jednak to, co czyni teraz... to przekracza granice. (a PAPA będzie działać nie tylko w granicach Polski :P )

Mam nadzieję, jeszcze mam, że opamięta się i przywróci stan serwisu sprzed ok. pół roku. Oby.

Kończę, papa :P
elmo
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: elmo »

No to papa, panie Szklarski :lol:
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Po co w Polsce PAPA pana Szklarskiego. Niech z tą PAPĄ jedzie do USA.
tartar
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: tartar »

Szkoda słów facet chyba chce aby na jego temat było głośno
Awatar użytkownika
Shedao Shai
Wskaż do odpowiedzi
mało przepuszczam
mało przepuszczam
Ulubiony Serial: Battlestar Galactica
Kontakt:

Post autor: Shedao Shai »

Informuję Państwa, że właśnie rozpocząłem prace nad powołaniem do życia organizację: Polskie Stowarzyszenie Antypirackie - Polish Anti-Pirates Association, które będzie działało nie tylko na obszarze Rzeczypospolitej Polskiej, ale także poza jej granicami i które będzie używało nazewnictwa skrótowego jako PAPA. Szczegóły wkrótce poznacie...

<rotfl>

<turla się po podłodze ze śmiechu>

jak to się w ogóle stało, że taki człowiek został szefem serwisu? Przecież równie dobrze poprzedni właściciele mogli go po prostu skasować, przynajmniej odszedłby w chwale, jak napisy.org...
Awatar użytkownika
asd
Wskaż do odpowiedzi
ZAŁOŻYCIEL
ZAŁOŻYCIEL
Expert
Expert
Ulubiony Serial: Rescue Me

Post autor: asd »

To zawiść - było tak:
Najpierw napisy.info były numerem jeden, potem gdy pojawiły się napisy.org serwis szklarskiego został daleko w tyle....
Oczywiście można spekulować kto doniósł na policję na napisy.org

Potem pojawiły sie napisy24.pl- szklarski próbował do siebie przyciągnąć ludzi "puszczając" filmy ale ludzie i tak wybrali n24

Szklarski widząc ze przegrywa przestaje prowadzić podwójnagrę i zamyka swój serwis.

O co mu wogóle chodziło? Dlaczego dystrybutor filmów prowadził serwis z napisami wbrew swoim intencjom? O zmonopolizowanie rynku - wtedy za jednym zamknięciem swojego serwisu zamknął by piractwo w całej polsce i o taki sukces mu chodziło! Ludzie rzucili by siędo sklepów i masowo wykupywali by oryginalne dvd z filmami a przed kasami kin stały by godzinne kolejki.

I wszyscy by mówili "Dziękujemy panie Szklarski" - pan tego dokonał :lol:

Added after 41 minutes:

Wchodzę właśnie na napisy.info i co?
Znowu można pobierać napisy...
hehe - Szklarski to :alien:
Obrazek When Dreams Come True...
Awatar użytkownika
An25driu
Wskaż do odpowiedzi
sprawdź mnie
sprawdź mnie

Post autor: An25driu »

Dla mnie ten człowiek to po prostu zwykły pajac. Wszędzie widzi spisek w stosunku do swojej osoby. Na jakąkolwiek małą krytykę odpowiada atakiem i banem. Nie daje szans na odpowiedź. Stara się przy tym błyszczeć swoją elokwencją i specyficznym dowcipem, który tak praktycznie on tylko rozumie. Dziwię się tylko ludziom, którzy go hołubią i biją brawa. Przypomina mi to jedną osobę w kraju - miłościwie nam panującą jeszcze w obecnej chwili. Żenada.
wujekjoe
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: wujekjoe »

nie ma to jak miec kisiel w glowie
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

Moja decyzja o zamknięciu serwisu nie była nigdy prowokacją, chwytem reklamowym, tak mogli tylko uważać ludzie niedojrzali psychicznie, emocjonalnie. To były moje ostrzeżenia do Was wszystkich kierowane. Wraz z tym serwisem upaść będą musiały pozostałe serwisy w Polsce świadczące podobne usługi. Decyzja o zamknięciu serwisu NAPiSY.info jest decyzją Waszą, a nie moją - ja ją jedynie za Was wdrażam w życie! Jeżeli macie w tej materii jakieś wątpliwości lub czegoś nie rozumiecie, to wińcie siebie, nie mnie! Ja jednak - jak powinno być to w dobrym tonie - na Forum wyłuszczę to jedynie tym, którzy do tej pory niewiele nie tylko z tym serwisem mieli do czynienia!
elmo
Wskaż do odpowiedzi

ke? :roll:
Ta wypowiedź kompletnie mnie rozwaliło i zrobiła sieczkę z mojego mózgu.
Gratuluję temu panu wyobraźni :alien:
piterkow
Wskaż do odpowiedzi

No właśnie też mnie rozwaliło. Ja nie wiem czy ten człowiek jest nomalny... Nie wiem czy pan Szklarski to człowiek... Bardziej przypomina, cierpiącą na schizofremię, małpę (znaczy sie jego wypowiedzi wyglądają tak jakby pisała je taka małpa).
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2007, 23:51 przez piterkow, łącznie zmieniany 1 raz.
elmo
Wskaż do odpowiedzi

No ale w gruncie rzeczy facet już mnie nudzi i zaczyna irytować. Zwłaszcza, że już ostro przesadza. Za bardzo się rozkręcił. Teksty w stylu:
"tak mogli tylko uważać ludzie niedojrzali psychicznie, emocjonalnie." "Wraz z tym serwisem upaść będą musiały pozostałe serwisy w Polsce świadczące podobne usługi.""Decyzja o zamknięciu serwisu NAPiSY.info jest decyzją Waszą, a nie moją - ja ją jedynie za Was wdrażam w życie!""to wińcie siebie, nie mnie! Ja jednak - jak powinno być to w dobrym tonie" są wielce nie na miejscu. Nie mówię, że pierwszym po prostu chce wszystkich obrazić. Nawet nie bawi się w subtelności [ironia_mode]a przecież to bardzo kulturalny pan[/ironia_mode].
Natomiast w kolejnych świeci narcyzmem i egoizmem. On jest stworzeniem idealnym, on niczemu nie winien, to winni są wszyscy, a jeśli on ma iść na dno, to mają za nim iść wszyscy. No tragedia.

To wszystko już staje się niesmaczne. Owszem, można było sie pośmiać z chorego (czy może po prostu naiwnego, żeby nie powiedzieć głupiego człowieka) i jego pomysłów, ale granica dobrej zabawy już dawno została przekroczona.

Jak dzisiaj wypisuje takie rzeczy, to co napisze jutro...
kacperski
Wskaż do odpowiedzi

Post autor: kacperski »

Należało się tego ataku spodziewać, więc nie stanowiło to dla mnie jakiegokolwiek zaskoczenia. Może to niektórych z Państwa zdziwić, ale ta sytuacja mnie nie tylko rozbawiła, ucieszyła, ale przyjąłem ten atak z niekłamaną radością, gdyż... stałem się stroną sporu, a więc sama to FOTA, policja, prokuratura dała mi do rąk oręż, którego pozbawiony do tej pory byłem i mogłem co najwyżej całej sytuacji związanej m.in. z Napisami.org się przyglądać. "Drodzy" panowie z ww. instytucji, fundacji - chcieliście wojny ze mną o prawo, o jego poszanowanie, to ją mieć będziecie, tyle tylko, że tym razem za Szklarskim staną nie tylko setki tysiący Internautów, ale i sami... producenci filmowi i... prawomocne postanowienia amerykańskich Sądów, które siłą rzeczy swoją moc prawną mieć będą na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej! A o tym wszystkim czytać Państwo będziecie mogli na naszym FORUM.
Niech ktoś odetnie temu facetowi dostęp do Internetu! :/

Szybka odpowiedź

Oceń ten serial
ODPOWIEDZ