ZLOT integracyjny
Moze niech sie wypowiedza wszyscy z grupy gdzie chcieliby, jaka odleglosc wchodzi w gre bo trzeba wybrac cos takiego zeby wszyscy mieli mniej wiecej podobna droge do pokonania, kiedy ewentualnie mogliby jechac a kiedy napewno nie, moze ktos zna jakies miejsce godne polecenia?
Ja moge polecic ten osrodek, jest bardzo przyjemny i co najwazniejsze (dla mnie) lezy nad samym jeziorem, jest miejsce na ognisko, jego minusem jest to ze domki sa 5 osobowe i jesli jada ludzie ktorzy sie znaja nie przeszkadza to, ale nie wiem czy byloby to dobre rozwiazanie dla grupy obcych sobie ludzi....
http://www.swietokrzyskie.pl/domki-chancza/
Jesli chociaz wstepnie postanowimy cos w grupie to trzeba bedzie zadac te pytania w hyde parku, musimy wiedziec ile mniej wiecej osob byloby chetnych
Ja moge polecic ten osrodek, jest bardzo przyjemny i co najwazniejsze (dla mnie) lezy nad samym jeziorem, jest miejsce na ognisko, jego minusem jest to ze domki sa 5 osobowe i jesli jada ludzie ktorzy sie znaja nie przeszkadza to, ale nie wiem czy byloby to dobre rozwiazanie dla grupy obcych sobie ludzi....
http://www.swietokrzyskie.pl/domki-chancza/
Jesli chociaz wstepnie postanowimy cos w grupie to trzeba bedzie zadac te pytania w hyde parku, musimy wiedziec ile mniej wiecej osob byloby chetnych
-
asd
Wskaż do odpowiedzi - ZAŁOŻYCIEL
-
Expert
- Ulubiony Serial: Rescue Me
-
Wskaż do odpowiedzi
Rozwalasz mnie czasemxvidasd pisze:Tak, wiem - macie jachac nad morze czy jakos takfluid pisze:a tu was zaskocze bo oboje z britka jestesmy w trakcie planowania gdzie i kied![]()
Ale my tu mówimy o zlocie ludzi z Forum a nie o Waszej randce!!

my tez mowimy o zlocie integracyjnym, nad morze z toba pojade

-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
-
fluid
Wskaż do odpowiedzi - oglądam prawie wszystko
- Kontakt:
kolejka jest dluga a niektorzy maja juz zaklepane miejsca w pierwszym rzedzie :batman:Musisz się bardziej wysilic i postarac - kwiaty, kolacja, itd...
no to jest nas dwochAle i tak ci Britki nie sprzedam

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Wskaż do odpowiedzi
Flu jesli nic nie zablysnie na moim palcu to mozesz sie znalezc na szarym koncu tej kolejkifluid pisze:kolejka jest dluga a niektorzy maja juz zaklepane miejsca w pierwszym rzedzie :batman:Musisz się bardziej wysilic i postarac - kwiaty, kolacja, itd...
no to jest nas dwochAle i tak ci Britki nie sprzedam

a co do sprzedawania to pozostaje mi miec nadzieje, ze jak juz mnie przehandlujecie to dostane troszku kasy za ten "transwer"?? :mrgreen:
Added after 14 hours 50 minutes:
halooooo czy milczenie oznacza ze nikt z grupy nie wybiera sie na zlot oprocz mnie, asd i fluida?? :?
-
asd
-
Expert
-
fluid
- Kontakt:
-
Wskaż do odpowiedzi
Oj, fluid, nie w dupie, ale po prostu uznałem, że skoro i tak nie przyjadę, to nie będę się wypowiadał, a milczenie będzie równoznaczne z decyzją. I nie w dupie, bo mnie to nie interesuje w tym sensie, że olewam - przecież zabieram głos w sprawach istotnych, więc chyba trudno zarzucić mi brak zainteresowania
- tylko dlatego, że nie lubię takich spotkań trochę w ciemno, diabli wiedzą, kogo można tam zastać 

-
fluid
- Kontakt:
Bostonq pisze:diabli wiedzą, kogo można tam zastać
na przyklad mnie wiec przyrownanie do diabla jest jak najbardizej na miejscu
no wlasnei milczenie nie jest rownoznaczne z decyzja dlatego napisalem to co napisalemBostonq pisze:uznałem, że skoro i tak nie przyjadę, to nie będę się wypowiadał, a milczenie będzie równoznaczne z decyzją.
wiec pewnie skonczy sie na tym ze ja przyjade do krakowa i we trojke z asd i brita zrobimy u niej grilla :mrgreen:

We crawl out from the wreckage
Fingers dig into the sands of the shores
Everything we worked for
Is ripped apart and ruined, drowned...
-
Wskaż do odpowiedzi
-
asd
-
Expert
Szczerze mówiąc to ja też jestem trochę sceptyczny...
Dlaczego?
Ludzie są różni i tak naprawdę to nigdy nie wiadomo co komu chodzi po głowie... - dostaję naprawdę wiele korespondencji z całego świata i w różnych językach.
Kilka razy jednak dostałem też emaile z pogróżkami etc.
Nie wiem czy pamiętacie ale kilka miesięcy temu słyszałem w RMF o tym jak jeden użytkownik (UK?) Forum (+Strony o grze) przyjechał do admina i ugodził go śmiertelnie nożem "bo był zazdrosny"...
Jak juz wspomniałem ludzie są różni a ja z Forum to zaufac (w realu) mogę Tylko Bricie...
Dlaczego?
Ludzie są różni i tak naprawdę to nigdy nie wiadomo co komu chodzi po głowie... - dostaję naprawdę wiele korespondencji z całego świata i w różnych językach.
Kilka razy jednak dostałem też emaile z pogróżkami etc.
Nie wiem czy pamiętacie ale kilka miesięcy temu słyszałem w RMF o tym jak jeden użytkownik (UK?) Forum (+Strony o grze) przyjechał do admina i ugodził go śmiertelnie nożem "bo był zazdrosny"...
Jak juz wspomniałem ludzie są różni a ja z Forum to zaufac (w realu) mogę Tylko Bricie...

Oceń ten serial