I czy w ogóle da się to zrobić?
Ale chyba tak bo widziałam że niektórzy mają obrazek w podpisie. Znalazłam kilka fajnych zdjęć z moich ulubionych seriali. Chciałabym je zmniejszyć (to chyba wiem jak:) i wkleić jako takie małe kwadraciki do podpisu.
A więc prośba o pomoc jak to zrobić i jakiej wielkości może być jeden obrazek?
Dzięki za odp.
I czy w ogóle da się to zrobić? Ale chyba tak bo widziałam że niektórzy mają obrazek w podpisie. Znalazłam kilka fajnych zdjęć z moich ulubionych seriali. Chciałabym je zmniejszyć (to chyba wiem jak:) i wkleić jako takie małe kwadraciki do podpisu. A więc prośba o pomoc jak to zrobić i jakiej wielkości może być jeden obrazek? Dzięki za odp. :D
Ale mój obrazek nie jest już na internecie, nie moge wkleić adresu www. Obrazek mam w komputerze i chcę go wkleić tak jak zrobiłam to z obrazkiem pod loginem.
Ale mój obrazek nie jest już na internecie, nie moge wkleić adresu www. Obrazek mam w komputerze i chcę go wkleić tak jak zrobiłam to z obrazkiem pod loginem.
Wchodzisz na stronę www.imageshack.us
Klikasz ==> "Przeglądaj..."
Wybierasz obrazek z dysku jaki chcesz wrzucić do internetu
Po wybraniu klikasz "Otwórz"
Po powrocie na stronę klikasz "host it!"
Jak załaduje się będziesz mieć do wyboru kilka linków
który link wybrać napisałem w tym drugim temacie
Wchodzisz na stronę www.imageshack.us Klikasz ==> "Przeglądaj..." Wybierasz obrazek z dysku jaki chcesz wrzucić do internetu Po wybraniu klikasz "Otwórz" Po powrocie na stronę klikasz "host it!"
Jak załaduje się będziesz mieć do wyboru kilka linków :) który link wybrać napisałem w tym drugim temacie ;)
Użyj po prostu naszej opcji przy pisaniu odpowiedzi na dole masz "Dodaj zdjęcie".
Wczytaj, kliknij, zaznacz "Wklej miniaturkę..." i wklej to sobie do podpisu.
Pamiętaj, żeby nie było rażąco za duze.
A jeśli chcesz jeszcze zmniejszycsobie obrazek to na naszym forum jest turtorial... http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=136
Użyj po prostu naszej opcji przy pisaniu odpowiedzi na dole masz "Dodaj zdjęcie". Wczytaj, kliknij, zaznacz "Wklej miniaturkę..." i wklej to sobie do podpisu. Pamiętaj, żeby nie było rażąco za duze. A jeśli chcesz jeszcze zmniejszycsobie obrazek to na naszym forum jest turtorial... http://tvshows.i365.pl/viewtopic.php?t=136
Hmmm.... ja je widzę. Nawet udało mi się dwa obok siebie wstawić, a nie jeden pod drugim.
Zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją A nie widać nic czy widać krzyżyki? I co mogło pójść nie tak? :?
Hmmm.... ja je widzę. Nawet udało mi się dwa obok siebie wstawić, a nie jeden pod drugim. Zrobiłam wszystko zgodnie z instrukcją ;) A nie widać nic czy widać krzyżyki? I co mogło pójść nie tak? :?
Ja też widzę wszystki e 3 teraz, ale jak ich nie widać, to wina serwera, czyli konkretnie imageshacka, który czasami właśnie wywala krzyżyki i obrazki nie chcą się wczytywać.
Ja też widzę wszystki e 3 teraz, ale jak ich nie widać, to wina serwera, czyli konkretnie imageshacka, który czasami właśnie wywala krzyżyki i obrazki nie chcą się wczytywać.
jak usunąć te głupie info o wielkości obrazka pod obrazkiem?
to ta strona co robi z obrazka w komputerze link tak zrobiła , a zrobiłam wszystko tak jak poprzednio i wtedy tego nie było :-(
Ostatnio zmieniony 30 marca 2008, 16:54 przez nova.nike, łącznie zmieniany 1 raz.
jak usunąć te głupie info o wielkości obrazka pod obrazkiem? to ta strona co robi z obrazka w komputerze link tak zrobiła :P , a zrobiłam wszystko tak jak poprzednio i wtedy tego nie było :-(
chyba gdy hostujesz obrazek musisz zaznaczyć opcje "remove size/resolution bar from thumbnail?" (domyślnie jest odznaczona), wtedy chyba powinno być dobrze . Albo zmien hosting obraków na www.up.programosy.pl tam chyba niema takich problemów.
chyba gdy hostujesz obrazek musisz zaznaczyć opcje "remove size/resolution bar from thumbnail?" (domyślnie jest odznaczona), wtedy chyba powinno być dobrze ;) . Albo zmien hosting obraków na www.up.programosy.pl tam chyba niema takich problemów.