Opis:
Serial na podstawie bestsellerowej książki pod tym samym tytułem autorstwa Laury Dave.
Kobieta nawiązuje nieoczekiwaną relację ze swoją 16-letnią pasierbicą, poszukując prawdy o tajemniczym zniknięciu jej męża.
Produkcja: USA, Gatunek: Dramat,Thriller Obsada:
Jennifer Garner ... Hannah Hall
Aisha Tyler ... Jules Nichols
Angourie Rice ... Bailey Michaels
Augusto Aguilera ... Grady Bradford
Nikolaj Coster-waldau ... Owen Michaels
Geoff Stults ... Jake Davis
John Harlan Kim ... Bobby Lin
[b]Opis:[/b] Serial na podstawie bestsellerowej książki pod tym samym tytułem autorstwa Laury Dave. Kobieta nawiązuje nieoczekiwaną relację ze swoją 16-letnią pasierbicą, poszukując prawdy o tajemniczym zniknięciu jej męża.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Dramat,Thriller [b]Obsada:[/b] Jennifer Garner ... Hannah Hall Aisha Tyler ... Jules Nichols Angourie Rice ... Bailey Michaels Augusto Aguilera ... Grady Bradford Nikolaj Coster-waldau ... Owen Michaels Geoff Stults ... Jake Davis John Harlan Kim ... Bobby Lin https://www.youtube.com/watch?v=9TIZZhFOY6E
Obejrzałem, zapowiadało się naprawdę nieźle, jak rasowy thriller, ale im dalej, tym to słabiej wyglądało i napięcie coraz bardziej uchodziło...
Z kategorii można obejrzeć.
Obejrzałem, zapowiadało się naprawdę nieźle, jak rasowy thriller, ale im dalej, tym to słabiej wyglądało i napięcie coraz bardziej uchodziło... Z kategorii można obejrzeć.
[quote=Traf post_id=123281 time=1684691494 user_id=147658] Ach te opisy- ten wygląda, jakby kobieta szukała męża swojej pasierbicy ;) [/quote] to jest o prawniku mafii, a klimat typowy, moim zdaniem, dla Apple TV czyli niby coś się dzieje ale w zasadzie nic i kończy się dobrze.