Lucy Lawless zagra w australisjkim konspiracyjnym thrillerze politycznym TheCode.
Akcja serialu rozgrywać się będzie na australijskiej czerwonej pustyni oraz w politycznych korytarzach Canberry.
Na pustynnych terenach Australii ciężarówka ulega wypadkowi, w którym ginie 2 aborygeńskich nastolatków.
W wypadku nie byłoby może nic szczególnie dziwnego, gdyby nie okazało się, że ciężarówka przewoziła dziwny ładunek, nie wykluczone, że związany z jakimś tajnym programem nuklearnym.
Na zdjęciu występujący w serialu Lucy Lawless oraz Aaron Pedersen.
Lucy Lawless zagra w australisjkim konspiracyjnym thrillerze politycznym The Code. Akcja serialu rozgrywać się będzie na australijskiej czerwonej pustyni oraz w politycznych korytarzach Canberry. Na pustynnych terenach Australii ciężarówka ulega wypadkowi, w którym ginie 2 aborygeńskich nastolatków. W wypadku nie byłoby może nic szczególnie dziwnego, gdyby nie okazało się, że ciężarówka przewoziła dziwny ładunek, nie wykluczone, że związany z jakimś tajnym programem nuklearnym.
Na zdjęciu występujący w serialu Lucy Lawless oraz Aaron Pedersen.
sindar pisze:
Na pustynnych terenach Australii ciężarówka ulega wypadkowi, w którym ginie 2 aborygeńskich nastolatków.
W wypadku nie byłoby może nic szczególnie dziwnego...
Toż to rasizm, panie
No ale w końcu do niedawna byli traktowani jako element fauny i flory
[quote="sindar"] Na pustynnych terenach Australii ciężarówka ulega wypadkowi, w którym ginie 2 aborygeńskich nastolatków. W wypadku nie byłoby może nic szczególnie dziwnego...[/quote] Toż to rasizm, panie :D No ale w końcu do niedawna byli traktowani jako element fauny i flory ;)
[ABC1]: [2014], na antenie Produkcja: Australia, Gatunek: Thriller,Dramat,Kryminał, Dokładna data premiery: 2014-09-21 Reżyseria: Shawn Seet, Scenariusz: Shelley Birse
Akcja TheCode rozgrywa się na australijskiej czerwonej pustyni oraz w politycznych korytarzach Canberry.
Na pustynnych terenach Australii tajemnicza ciężarówka ulega wypadkowi, w którym poszkodowanych zostaje dwoje aborygeńskich nastolatków. Ciężarówka najwyraźniej przewoziła pewien dziwny ładunek.
Akcja The Code rozgrywa się na australijskiej czerwonej pustyni oraz w politycznych korytarzach Canberry. Na pustynnych terenach Australii tajemnicza ciężarówka ulega wypadkowi, w którym poszkodowanych zostaje dwoje aborygeńskich nastolatków. Ciężarówka najwyraźniej przewoziła pewien dziwny ładunek.
Czy ja też jestem marudą? ;p [i][color=#BF0000]Edit. tu się dopiszę, żeby nie rozciągać wątku - no nie sindar, Ty nie marudzisz tak, jak szef./ joana[/color][/i]
[quote="asd"]ekch abc... moja ulubiona stacja... Szkoda, ze nie mini ale może sprawdzę pilota w wolnej chwili..[/quote] Australijskie ABC1 to nie to samo co amerykańskie ABC.
Ja też ostatnio ograniczyłem oglądanie pełno sezonowców. Miniseriale - takie od 3 do 8 odcinków - to idealna i najlepsza forma i formuła opowiedzenia historii. A marudzenie to się dopiero zacznie po 50.
Ja też ostatnio ograniczyłem oglądanie pełno sezonowców. Miniseriale - takie od 3 do 8 odcinków - to idealna i najlepsza forma i formuła opowiedzenia historii. A marudzenie to się dopiero zacznie po 50. :P
Miałem to dziś na n24 dopisać...
Ciekawy zbieg okoliczności, parę miesięcy serial juz ma, nikt się specjalnie nim nie interesował, a wpis pojawił się akurat po publikacji informacji u nas...
No nic, z Havenami się kopał nie będę, na razie skończę LoD, a potem zobaczymy co dalej.
Miałem to dziś na n24 dopisać... Ciekawy zbieg okoliczności, parę miesięcy serial juz ma, nikt się specjalnie nim nie interesował, a wpis pojawił się akurat po publikacji informacji u nas... No nic, z Havenami się kopał nie będę, na razie skończę LoD, a potem zobaczymy co dalej.
Obejrzałem pierwszy odcinek już jakiś czas temu, był dobry, ale bez większej rewelacji i odłożyłem dalsze oglądanie na bliżej nieokreślony czas.
Niby jest ciekawa intryga, dobre aktorstwo, fajny klimat, ale czegoś brakuje. Dobrze, że to tylko 6 odcinków, więc jak pojawi się całość napisów, to dokończę.
Sindar, nie masz się co łamać, przetłumaczysz coś lepszego. No i w lutym może pojawić się 3 sezon LoD, więc akurat jak się uporasz z sezonem drugim
Obejrzałem pierwszy odcinek już jakiś czas temu, był dobry, ale bez większej rewelacji i odłożyłem dalsze oglądanie na bliżej nieokreślony czas. Niby jest ciekawa intryga, dobre aktorstwo, fajny klimat, ale czegoś brakuje. Dobrze, że to tylko 6 odcinków, więc jak pojawi się całość napisów, to dokończę. Sindar, nie masz się co łamać, przetłumaczysz coś lepszego. No i w lutym może pojawić się 3 sezon LoD, więc akurat jak się uporasz z sezonem drugim :D