Elektron, dzięki któremu mamy napisy do serialu, piekli się w sprawie odcinka 8, oceniając go baaardzo nisko. Największe strata by była, gdyby - jak grozi - porzucił tłumaczenie, jeśli w serialu pojawią się podobne głupoty, co w odcinku 8. Epizodu nie widziałem (czekam na napisy ), więc trudno mi się odnieść do narzekań Elektrona, ale dotąd takich emocji nie widziałem.
Elektron, dzięki któremu mamy napisy do serialu, piekli się w sprawie odcinka 8, oceniając go baaardzo nisko. Największe strata by była, gdyby - jak grozi - porzucił tłumaczenie, jeśli w serialu pojawią się podobne głupoty, co w odcinku 8. Epizodu nie widziałem (czekam na napisy :) ), więc trudno mi się odnieść do narzekań Elektrona, ale dotąd takich emocji nie widziałem.
Można prosic o ponowne wstawienie odcinka 1x13 bo nigdzie nie moge znalezc torrenta ktory jeszcze żyje. Jak znalazlam zywy 1 sezon to nie bylo odcinka 1x13.
Można prosic o ponowne wstawienie odcinka 1x13 bo nigdzie nie moge znalezc torrenta ktory jeszcze żyje. Jak znalazlam zywy 1 sezon to nie bylo odcinka 1x13.
Wrzucilem wszytskie sezony na rapida. Odcinka 13 pierwszego sezonu nie było. Znalazłem za to torrenta z osobnym odcinkiem tegoż sezonu. Jeżeli uda mi się go ściągnąc to dorzuce
Wrzucilem wszytskie sezony na rapida. Odcinka 13 pierwszego sezonu nie było. Znalazłem za to torrenta z osobnym odcinkiem tegoż sezonu. Jeżeli uda mi się go ściągnąc to dorzuce
A czy ktos moze poseedowac choc troszke sezon 2? Ciagle mam 28% a wpadlam w trans ogladania. W 2 dni obejrzalam sezon 1 i nie moge 2-go sciagnac..... help.............
A czy ktos moze poseedowac choc troszke sezon 2? Ciagle mam 28% a wpadlam w trans ogladania. W 2 dni obejrzalam sezon 1 i nie moge 2-go sciagnac..... help............. :shock:
saper202 pisze:Wrzucilem wszytskie sezony na rapida. Odcinka 13 pierwszego sezonu nie było. Znalazłem za to torrenta z osobnym odcinkiem tegoż sezonu. Jeżeli uda mi się go ściągnąc to dorzuce
[quote="saper202"]Wrzucilem wszytskie sezony na rapida. Odcinka 13 pierwszego sezonu nie było. Znalazłem za to torrenta z osobnym odcinkiem tegoż sezonu. Jeżeli uda mi się go ściągnąc to dorzuce[/quote]
Serialu nie oglądam ale pobieżnie sprawdzam napisy czy nie ma rażących błędów ort i stylistyki. Angielskiego nie znam to i nie wiem czy jest zgodność tekstu z wypowiadaną kwestią. Wydaje mi się, że jest wszystko . Jak nie no cóż można poczekać i je sobie podmienić . Mnie tam to nie przeszkadza
Serialu nie oglądam ale pobieżnie sprawdzam napisy czy nie ma rażących błędów ort i stylistyki. Angielskiego nie znam to i nie wiem czy jest zgodność tekstu z wypowiadaną kwestią. Wydaje mi się, że jest wszystko :ok. Jak nie no cóż można poczekać i je sobie podmienić :). Mnie tam to nie przeszkadza :P
Powiedzcie co się dzieje, ale odcinkow z 5 sezonu praktycznie nikt nie seeduje..... jaka wiec rada? poczekac az wrzucicie caly sezon, co bedzie bardzo trudne, czy usilnie prosic o udostępnienie tych extra odcinków juz tu obecnych?
Powiedzcie co się dzieje, ale odcinkow z 5 sezonu praktycznie nikt nie seeduje..... :( jaka wiec rada? poczekac az wrzucicie caly sezon, co bedzie bardzo trudne, czy usilnie prosic o udostępnienie tych extra odcinków juz tu obecnych?
anetag77 pisze:
Powiedzcie co się dzieje, ale odcinkow z 5 sezonu praktycznie nikt nie seeduje..... jaka wiec rada? poczekac az wrzucicie caly sezon, co bedzie bardzo trudne, czy usilnie prosic o udostępnienie tych extra odcinków juz tu obecnych?
Nie wiem dlaczego nikt nie seeduje wstawianych odcinków. Prawdopodobnie dlatego, że jest mało chętnych do oglądania go. Nie wiem dlaczego piszesz, że wstawienie całego sezonu będzie trudne. Będą napisy do całego sezonu to bez problemu go wstawię. Rada na pobranie kolejnych odcinków jest tylko jedna - trzeba na bieżąco przeglądać forum czy już nie ma wstawki zrobionej. Nie cofam się wstecz i nie seeduję wstawionych wcześniej odcinków jednak można o to prosić osoby, które już je pobrały.
[quote="anetag77"] Powiedzcie co się dzieje, ale odcinkow z 5 sezonu praktycznie nikt nie seeduje..... :( jaka wiec rada? poczekac az wrzucicie caly sezon, co bedzie bardzo trudne, czy usilnie prosic o udostępnienie tych extra odcinków juz tu obecnych?[/quote]
Nie wiem dlaczego nikt nie seeduje wstawianych odcinków. Prawdopodobnie dlatego, że jest mało chętnych do oglądania go. Nie wiem dlaczego piszesz, że wstawienie całego sezonu będzie trudne. Będą napisy do całego sezonu to bez problemu go wstawię. Rada na pobranie kolejnych odcinków jest tylko jedna - trzeba na bieżąco przeglądać forum czy już nie ma wstawki zrobionej. Nie cofam się wstecz i nie seeduję wstawionych wcześniej odcinków jednak można o to prosić osoby, które już je pobrały.
ok dzięki. Male sprostowanie- chodzilo mi o to ze TRUDNO bedzie dla mnie czekac tak dlugo na caly sezon, a nie ze trudno go bedzie wstawic. Sorki :grin: