Hmm, znalazłem napisy do 20 odcinka na napisy.info i obejrzałem. Zakończenie sezonu ciekawe, zwłaszcza przez wzgląd na spory rozmach działań przestępczych
Spoiler:
Sama końcówka w sumie przewidywalna, no i chyba już podobny motyw w jakimś serialu był. Ale spełnia swoje zadanie zaciekawienia na kolejny sezon - ktoś zginął. Tylko kto?
Hmm, znalazłem napisy do 20 odcinka na napisy.info i obejrzałem. Zakończenie sezonu ciekawe, zwłaszcza przez wzgląd na spory rozmach działań przestępczych :)
[spoiler] Sama końcówka w sumie przewidywalna, no i chyba już podobny motyw w jakimś serialu był. Ale spełnia swoje zadanie zaciekawienia na kolejny sezon - ktoś zginął. Tylko kto? :) [/spoiler]
Jak ktoś jeszcze nie miał możliwości zobaczenia serialu to zapraszam na sezon 3 [url=http://www.bt-chat.com/details.php?id=42577&hit=1][img]http://tvshows.i365.pl/images/down.gif[/img][/url]
Właśnie skończyłam pierwszy sezon - super serial
Przez niego na chwilę odstawiłam ReGenesis
Jeden z lepszych seriali kryminalnych jaki widziałam
Rada dla tych, którzy dopiero zaczynają oglądać: ściągnijcie sobie od razu 2 sezon, bo ostatni odcinek pierwszego sezonu nie kończy się, tylko ma kontynuacje w drugim (totalna głupota, no ale cóż...)
Właśnie skończyłam pierwszy sezon - super serial :D Przez niego na chwilę odstawiłam ReGenesis ;) Jeden z lepszych seriali kryminalnych jaki widziałam
Rada dla tych, którzy dopiero zaczynają oglądać: ściągnijcie sobie od razu 2 sezon, bo ostatni odcinek pierwszego sezonu nie kończy się, tylko ma kontynuacje w drugim (totalna głupota, no ale cóż...)
ja tam widzialem wszystkie :P i powiem wam ze [spoiler]zmiana glownego detektywa byla wedlug mnie troche niewypalem tamten trzymal akcje troche bardziej[/spoiler]
//fluid
Liroy +1 warn za spojler ktory rowniez i mnie spier...ił ogladanie tego serialu a mialem sie zamiar kiedys za niego zabrac...
Komiksowy motyw extra! Pierwsze moje skojarzenie - Sin City, drugie - krzyżówka Sin City z Heroes.
Na prawdę fajnie nakręcona walka z początku odcinka. I te zbliżenia, dzwięki, fajniutkie!
Mogliby jakiś serial w ten sposób nakręcić - aż miło popatrzeć na coś takiego
Początek 10 epizodu 3 sezonu boski :D [spoiler]Komiksowy motyw extra! Pierwsze moje skojarzenie - Sin City, drugie - krzyżówka Sin City z Heroes. Na prawdę fajnie nakręcona walka z początku odcinka. I te zbliżenia, dzwięki, fajniutkie! [/spoiler] Mogliby jakiś serial w ten sposób nakręcić - aż miło popatrzeć na coś takiego :grin:
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Super wiadomość, szczególnie, że właśnie skończyłam 3 sezon Bez 4 to naprawdę byłoby kiepskie zakończenie [spoiler]może nie tyle, że kiepskie, ale zostawiające zbyt wiele pytań na które chciałoby się poznać odpowiedź, jak np. kto wybuchł...[/spoiler]
Nareszcie sezon 4. Chyba nie wytrzymam i obejrzę bez napisów
Spoiler:
W końcu się dowiemy kto wybuchł
Po obejrzeniu mogę z całą pewnością stwierdzić, że ten serial jest genialny
Istnieje teoria, że jeśli kiedyś ktoś się dowie, dlaczego powstał i czemu służy wszechświat,
to cały kosmos zniknie i zostanie zastąpiony czymś znacznie dziwaczniejszym i jeszcze bardziej pozbawionym sensu.
Istnieje także teoria, że dawno już tak się stało.
Douglas Adams
Pierwszy odcinek nowego sezonu jest ciekawy, ale ....(nie zaglądać pod żadnym pozorem, bo zdradzam wszystko )
Spoiler:
Liczyłem na coś więcej. Taka wielka akcja terrorystów, a w sumie rozwiązanie problemu okazało się - w stosunku do skali problemu - dość proste. Spodziewałem się większego dramatyzmu, trochę masochistycznie liczyłem, że zginie ktoś z głównej ekipy, a nie osoba poboczna.
Podobał mi się początek, te pięknie opadające kartki papieru, dobry jest moment wybuchu, ale już obrażenia, jakie odniósł Hotch wydają się zbyt błahe. Jak oglądamy ten wybuch, to widać, że jest tak samo blisko jak ta kobieta - ona w rezultacie umiera, a on ma tylko coś z uchem i jakieś odłamki w nodze. Trochę mi to nie pasuje.
Podobnie rozczarował mnie moment wywiezienia bomby - widzimy jak karetka jedzie w centrum miasta, zostało 10 sekund, a tu raptem już jest jakiś teren trawiasty, a na dodatek kierowca zdążył wyskoczyć. Jakoś mi takie rozwiązania deus ex machina nie leżą w tym serialu.
Tak czy siak, dobrze, że serial wrócił, bo to jednak nadal jeden z lepszych, jakie widziałem
Pierwszy odcinek nowego sezonu jest ciekawy, ale ....[b](nie zaglądać pod żadnym pozorem, bo zdradzam wszystko :) )[/b]
[spoiler]Liczyłem na coś więcej. Taka wielka akcja terrorystów, a w sumie rozwiązanie problemu okazało się - w stosunku do skali problemu - dość proste. Spodziewałem się większego dramatyzmu, trochę masochistycznie liczyłem, że zginie ktoś z głównej ekipy, a nie osoba poboczna.
Podobał mi się początek, te pięknie opadające kartki papieru, dobry jest moment wybuchu, ale już obrażenia, jakie odniósł Hotch wydają się zbyt błahe. Jak oglądamy ten wybuch, to widać, że jest tak samo blisko jak ta kobieta - ona w rezultacie umiera, a on ma tylko coś z uchem i jakieś odłamki w nodze. Trochę mi to nie pasuje.
Podobnie rozczarował mnie moment wywiezienia bomby - widzimy jak karetka jedzie w centrum miasta, zostało 10 sekund, a tu raptem już jest jakiś teren trawiasty, a na dodatek kierowca zdążył wyskoczyć. Jakoś mi takie rozwiązania deus ex machina nie leżą w tym serialu. [/spoiler]
Tak czy siak, dobrze, że serial wrócił, bo to jednak nadal jeden z lepszych, jakie widziałem :)