Opis:
Martian, agent CIA, musi porzucić swoje życie pod przykrywką.
Gdy dawny romans odżywa, kariera, tożsamość i misja stają w opozycji do jego serca,
prowadząc do szpiegowskiej intrygi.
Produkcja: USA, Gatunek: Thriller,Kryminał‚ Obsada:
Michael Fassbender ... Martian
Jeffrey Wright ... Henry
Richard Gere ... Bosko
Jodie Turner-smith ... Sami Zahir
Katherine Waterston ... Naomi
John Magaro ... Owen
India Fowler ... Poppy
Julia Westcott-hutton ... Analityczka
Sergej Onopko ... Dr Koval
Curtis Lum ... Guo
[b]Opis:[/b] Martian, agent CIA, musi porzucić swoje życie pod przykrywką. Gdy dawny romans odżywa, kariera, tożsamość i misja stają w opozycji do jego serca, prowadząc do szpiegowskiej intrygi.
[b]Produkcja:[/b] USA, [b]Gatunek:[/b] Thriller,Kryminał‚ [b]Obsada:[/b] Michael Fassbender ... Martian Jeffrey Wright ... Henry Richard Gere ... Bosko Jodie Turner-smith ... Sami Zahir Katherine Waterston ... Naomi John Magaro ... Owen India Fowler ... Poppy Julia Westcott-hutton ... Analityczka Sergej Onopko ... Dr Koval Curtis Lum ... Guo https://www.youtube.com/watch?v=pAxMy31nffA
Obejrzałem 3 odcinki i zapowiada się całkiem dobrze. Faktycznie widać mocną inspirację francuskim pierwowzorem. Sporo rzeczy mozna powiedziec jest identycznych z tego co pamietam. Szkoda, ze emisja w USA zakonczona a nas beda raczyc "laskawie" odcinkiem co tydzien.
Obejrzałem 3 odcinki i zapowiada się całkiem dobrze. Faktycznie widać mocną inspirację francuskim pierwowzorem. Sporo rzeczy mozna powiedziec jest identycznych z tego co pamietam. Szkoda, ze emisja w USA zakonczona a nas beda raczyc "laskawie" odcinkiem co tydzien.
Podszedłem i jestem pozytywnie zaskoczony tym serialem, oglądam dalej.
Ciekawa, rzadko oglądana na ekranie koncepcja agentów - obserwatorów, którzy mają zakaz "wychylania się", zamiast prowadzenia akcji w stylu Bonda.
Podszedłem i jestem pozytywnie zaskoczony tym serialem, oglądam dalej. Ciekawa, rzadko oglądana na ekranie koncepcja agentów - obserwatorów, którzy mają zakaz "wychylania się", zamiast prowadzenia akcji w stylu Bonda. ;)
Zakończył się 1 sezon, który oceniam dość pozytywnie. Według mnie zbyt dużo rzeczy udało się załatwić w finałowym odcinku czyli zakończenie zbyt optymistyczne. Zobaczymy czy główny bohater
Zakończył się 1 sezon, który oceniam dość pozytywnie. Według mnie zbyt dużo rzeczy udało się załatwić w finałowym odcinku czyli zakończenie zbyt optymistyczne. Zobaczymy czy główny bohater[spoil]zmienił stronę na dobre[/spoil]. Serial otrzymał zamówienie na 2 sezon.
Czy za dużo rzeczy załatwiono w finale? Fakt, że pośpieszne finały i leniwe scenopisarstwo potrafią zepsuć seriale, ale tego tu nie odczułem.
W mojej ocenie w finale powinna być pewna kulminacja i ją tutaj dostaliśmy.
Zasadniczo Agencja przypadła mi do gustu i cieszy mnie zamówienie kolejnego sezonu.
Będę oglądał dalej.
Czy za dużo rzeczy załatwiono w finale? Fakt, że pośpieszne finały i leniwe scenopisarstwo potrafią zepsuć seriale, ale tego tu nie odczułem. W mojej ocenie w finale powinna być pewna kulminacja i ją tutaj dostaliśmy. Zasadniczo Agencja przypadła mi do gustu i cieszy mnie zamówienie kolejnego sezonu. Będę oglądał dalej.
Chodziło mi o to, że praktycznie jak zawsze, bohaterom udaje się wszystko bez ponoszenia wielkich strat. Zarówno akcja na Ukrainie jak i Iranie wyszły znakomicie bez wielkich strat, nie będąc nawet zagrożone w dużym stopniu w jakimkolwiek momencie. A jak wiemy nawet najlepiej przygotowany plan 'bierze w łeb' gdy zetknie się z rzeczywistością. Ale oglądać będę.
Chodziło mi o to, że praktycznie jak zawsze, bohaterom udaje się wszystko bez ponoszenia wielkich strat. Zarówno akcja na Ukrainie jak i Iranie wyszły znakomicie bez wielkich strat, nie będąc nawet zagrożone w dużym stopniu w jakimkolwiek momencie. A jak wiemy nawet najlepiej przygotowany plan 'bierze w łeb' gdy zetknie się z rzeczywistością. Ale oglądać będę.
[quote=sindar post_id=125987 time=1744279747 user_id=5739] Ta francuska jest gdzieś dostępna? Warto do niej podchodzić, jeśli się widziało 1 sezon Agencji? [/quote]Na SkyShowtime jest.