Jak dla mnie, jak to ostatnio z Lutherem zwykle.
Początek obiecujący, ale końcówka pozostawia niedosyt.
Znaczy, nie jest źle, warto ten sezon obejrzeć, ale od takiej produkcji oczekuję naprawdę sporo więcej.
Jeśli jeszcze kolejny sezon tej produkcji powstanie, to chyba dobrze,
Spoiler:
że pożegnaliśmy się z Alice. Fakt, że zawsze mocno przykuwała i "ożywiała" uwagę, ale dalsze ciągnięcie jej wątku nie miało sensu.
Jak dla mnie, jak to ostatnio z Lutherem zwykle. Początek obiecujący, ale końcówka pozostawia niedosyt. Znaczy, nie jest źle, warto ten sezon obejrzeć, ale od takiej produkcji oczekuję naprawdę sporo więcej. Jeśli jeszcze kolejny sezon tej produkcji powstanie, to chyba dobrze, [spoiler]że pożegnaliśmy się z Alice. Fakt, że zawsze mocno przykuwała i "ożywiała" uwagę, ale dalsze ciągnięcie jej wątku nie miało sensu.[/spoiler]
I to jest świetna wiadomość.
Dawno nie widziałem Idrisa w czymś dobrym.
Miałem nawet myśl aby wrócić do Luthera ale czasu brak.
A na film czas się znajdzie.
Miejmy nadzieję że dorówna serialowi.
I to jest świetna wiadomość. Dawno nie widziałem Idrisa w czymś dobrym. Miałem nawet myśl aby wrócić do Luthera ale czasu brak. A na film czas się znajdzie. Miejmy nadzieję że dorówna serialowi.
pierwsze sezony Luthera to był majsterszczyk praktycznie od tego zaczęła się moja przygoda z kryminałami brytyjskimi niestety im dalej tym gorzej... mam nadzieję, ze film będzie trzymał poziom ale jestem mocno sceptyczny
pierwsze sezony Luthera to był majsterszczyk :) praktycznie od tego zaczęła się moja przygoda z kryminałami brytyjskimi :) niestety im dalej tym gorzej... mam nadzieję, ze film będzie trzymał poziom ale jestem mocno sceptyczny :]