Premiera 7., ostatniego już sezonu miała miejsce 2 września, wiec jak do tej pory ukazały się 2 odcinki, do obu są już napisy, czyli robione są na bieżąco. Stad powstaje takie nieśmiałe pytanie, czy byłaby chęć ze strony uploaderow na wystawianie poszczególnych odcinków 7. sezonu?
Nie zamieszczam tutaj żadnych linków, bo serial jest już w bazie danych. [url]http://www.tvshows.yoyo.pl/shield_the.html[/url]
Gdyby ktoś nie widział najlepszego serialu gliniarskiego wszechczasow, to poniżej jest link do wszystkich dotychczasowych 6 sezonów w asd: [url]http://btjunkie.org/search?q=the+shield+XviD+asd[/url]
Premiera 7., ostatniego już sezonu miała miejsce 2 września, wiec jak do tej pory ukazały się 2 odcinki, do obu są już napisy, czyli robione są na bieżąco. Stad powstaje takie nieśmiałe pytanie, czy byłaby chęć ze strony uploaderow na wystawianie poszczególnych odcinków 7. sezonu? :tak :tak :tak
Pierwsze kilka sezonów były świetne - potem już mi się znudziły.
Ponieważ dawno już go nie widziałem chętnie zabrałbym sieza niego "po odcinku" ale niestety nie dam rady:
Pierwsze kilka sezonów były świetne - potem już mi się znudziły. Ponieważ dawno już go nie widziałem chętnie zabrałbym sieza niego "po odcinku" ale niestety nie dam rady:
xvidasd pisze:Pierwsze kilka sezonów były świetne - potem już mi się znudziły.
A widziałeś może dwa ostanie sezony? Były świetne, co najmniej tak samo dobre, jak poprzednie, jeśli nie lepsze. Szczególnie jeśli chodzi o całą "strike team", na której członkach coraz mocniej zacieśniała się pętla na szyi. W ogóle, żaden z sześciu sezonów nie zszedł poniżej bardzo wysokiego poziomu... Jak dla mnie jest to ścisła serialowa czołówka
[quote="xvidasd"]Pierwsze kilka sezonów były świetne - potem już mi się znudziły.[/quote] A widziałeś może dwa ostanie sezony? Były świetne, co najmniej tak samo dobre, jak poprzednie, jeśli nie lepsze. Szczególnie jeśli chodzi o całą "strike team", na której członkach coraz mocniej zacieśniała się pętla na szyi. W ogóle, żaden z sześciu sezonów nie zszedł poniżej bardzo wysokiego poziomu... Jak dla mnie jest to ścisła serialowa czołówka
No widzisz, a właśnie w piątym i szóstym naprawdę dużo się działo. [quote="xvidasd"]Ponieważ dawno już go nie widziałem chętnie zabrałbym sieza niego "po odcinku" ale niestety nie dam rady:
Zależy, zależy, tylko sądząc po zdumiewająco małym zainteresowaniu innych użytkowników tym tematem, są raczej małe szanse, żeby wygrał :-(...Ale mimo to zaraz go dopiszę
Zależy, zależy, tylko sądząc po zdumiewająco :shock: małym zainteresowaniu innych użytkowników tym tematem, są raczej małe szanse, żeby wygrał :-(...Ale mimo to zaraz go dopiszę
Oczywiście,że tak.Asd,co racja 4 sezon rozczarował trochę,ale w 5 i 6 były "akcje" jak za najlepszych czasów.Szkoda że z końcówka 6 sezonu były problemy,jakieś słabe były wersje w necie(hiszpańskie?)
Oczywiście,że tak.Asd,co racja 4 sezon rozczarował trochę,ale w 5 i 6 były "akcje" jak za najlepszych czasów.Szkoda że z końcówka 6 sezonu były problemy,jakieś słabe były wersje w necie(hiszpańskie?)
Ostatni sezon serialu dobiegł końca i właśnie ukazały się polskie napisy do finału, więc stąd moje pytanie, czy możemy się w najbliższym czasie spodziewać The Shield 7 w wersji asd? cholernie mnie ciekawi jak to się wszystko skończyło, a słyszałem, że sezon wymiatał
Ostatni sezon serialu dobiegł końca i właśnie ukazały się polskie napisy do finału, więc stąd moje pytanie, czy możemy się w najbliższym czasie spodziewać The Shield 7 w wersji asd? :) cholernie mnie ciekawi jak to się wszystko skończyło, a słyszałem, że sezon wymiatał :smile:
ja już jestem po, i polecam wszystkim, siodmy sezon naprawde rewelacja, jest ostatni wiec sporo było do wyjasnienia, wiec każdy odcinek trzyma w napieciu
az sie łezka w oku kreci że to już koniec
dziwie sie tylko że serial jest tak mało popularny w Polsce
jak dla mnie numer 1 wszechczasów
ja już jestem po, i polecam wszystkim, siodmy sezon naprawde rewelacja, jest ostatni wiec sporo było do wyjasnienia, wiec każdy odcinek trzyma w napieciu az sie łezka w oku kreci że to już koniec :smt022 dziwie sie tylko że serial jest tak mało popularny w Polsce jak dla mnie numer 1 wszechczasów