Jak dla mnie serial był w miarę. Kilka ciekawszych odcinków było.
Trzeba jedno przyznać że pomysł na serial był dobry, tylko wykonanie...Przeszło by w latach 70, może 80:)
Jak dla mnie serial był w miarę. Kilka ciekawszych odcinków było. Trzeba jedno przyznać że pomysł na serial był dobry, tylko wykonanie...Przeszło by w latach 70, może 80:)
spełnił się mój koszmar to jednak kleopatra ehh liczyłem na coś lepszego czekoś z klasą w stylu Klimatach ERGO czy terminatora a tu mamy Power Ranger po liftingu a tam w opisie jest chyba błond bo nie maszyny przejeły kontrole a obcy, chyba bo już nie za dobrze pamiętam fabułke. Gdy było więcej dramatyzmu w serialu to może by sie przyjoł ale wyszło że 3 kipiące sexem laski i jeden Android z ciałem którego by sie Arnold S nie powstydził kopią tyłki złym obcym ehh. Serial ma ciekawy klimat jednak scenarzyści spaprali robotę.
spełnił się mój koszmar to jednak kleopatra ehh liczyłem na coś lepszego czekoś z klasą w stylu Klimatach ERGO czy terminatora a tu mamy Power Ranger po liftingu a tam w opisie jest chyba błond bo nie maszyny przejeły kontrole a obcy, chyba bo już nie za dobrze pamiętam fabułke. Gdy było więcej dramatyzmu w serialu to może by sie przyjoł ale wyszło że 3 kipiące sexem laski i jeden Android z ciałem którego by sie Arnold S nie powstydził kopią tyłki złym obcym ehh. Serial ma ciekawy klimat jednak scenarzyści spaprali robotę.
ten serial nigdy mi nie przepadl do gustu, historia jest niezla, ale scenarzysci zle ja wykorzystali. A co do dziewczyn, to nie wiem co Wy w nich widzicie... nie sa ladne! Ale de gustibus est non disputandum .
ten serial nigdy mi nie przepadl do gustu, historia jest niezla, ale scenarzysci zle ja wykorzystali. A co do dziewczyn, to nie wiem co Wy w nich widzicie... nie sa ladne! Ale de gustibus est non disputandum :P.
, to nie wiem co Wy w nich widzicie... nie sa ladne
wszystkie dziewczyny są ładne
...tylko czasem wina brak
hahaha, wodki wodki prosze pana!
A tak na serio, to mogli wziac o wiele ladniejsze aktorki, jest tyle mlodych nieznanych aktorek w USA, a tutaj musieli wybrac 3 "mutanty" :S (zadnego powiazania z Alba i dark angel )
[quote="Shedao Shai"][quote="GreG"][quote], to nie wiem co Wy w nich widzicie... nie sa ladne[/quote] wszystkie dziewczyny są ładne :wink:[/quote]
...tylko czasem wina brak :D[/quote]
hahaha, wodki wodki prosze pana!
A tak na serio, to mogli wziac o wiele ladniejsze aktorki, jest tyle mlodych nieznanych aktorek w USA, a tutaj musieli wybrac 3 "mutanty" :S (zadnego powiazania z Alba i dark angel :P)
DWPL pisze:"Cleopatra" leciała na Polsacie zamiennie z jakimś innym filmem. Było to chyba o parze amerykańskich agentów we Francji w czasach pseudo-napoleońskich. Zna może ktoś tytuł tego filmu???
Ten drugi serial to: "Jack of All Trades". Nie pamiętam, jak go przetłumaczyli. Główną rolę grał Bruce Campbell, wcześniej znany m.in. z seriali Xena/Hercules, gdzie grał rolę Autolycusa
Zarówno Cleopatra jak i Jack... miały krótkie, 20-25 min. odcinki i emitowane były w jednym bloku na Polsacie. Nie jestem pewny, ale sądzę, że były to seriale produkowane przez tą samą ekipę, która robiła Xenę i Herculesa. Duże podobieństwo w sposobie kręcenia i często te same twarze.[/i]
[quote="DWPL"]"Cleopatra" leciała na Polsacie zamiennie z jakimś innym filmem. Było to chyba o parze amerykańskich agentów we Francji w czasach pseudo-napoleońskich. Zna może ktoś tytuł tego filmu???[/quote]
Ten drugi serial to: "Jack of All Trades". Nie pamiętam, jak go przetłumaczyli. Główną rolę grał Bruce Campbell, wcześniej znany m.in. z seriali Xena/Hercules, gdzie grał rolę [b][i]Autolycusa[/i][/b] :)
Zarówno Cleopatra jak i Jack... miały krótkie, 20-25 min. odcinki i emitowane były w jednym bloku na Polsacie. Nie jestem pewny, ale sądzę, że były to seriale produkowane przez tą samą ekipę, która robiła Xenę i Herculesa. Duże podobieństwo w sposobie kręcenia i często te same twarze.[/i]
Co do Cleopatry i Jacka to masz racje, producentem był Sam Raimi, facet od Xeny i Herkulesa. Zanim wziął się za telewizję nakręcił jeden z moich ulubionych horrorów, Evil Dead- jak ktoś nie widział polecam. A Cleopatra jest wg. mnie okropna- nie warto marnować czasu.
Co do Cleopatry i Jacka to masz racje, producentem był Sam Raimi, facet od Xeny i Herkulesa. Zanim wziął się za telewizję nakręcił jeden z moich ulubionych horrorów, Evil Dead- jak ktoś nie widział polecam. A Cleopatra jest wg. mnie okropna- nie warto marnować czasu. :D
Za gnojka się oglądało, a że było to jakiś czas temu na pewne aspekty przymykało się oko. A co do aktorek to w tedy mi się podobały, ale teraz patrząc z perspektywy czasu... eh, może przemilczę.
Choć w sumie z sentymentu bym sobie obejrzał
Za gnojka się oglądało, a że było to jakiś czas temu na pewne aspekty przymykało się oko. A co do aktorek to w tedy mi się podobały, ale teraz patrząc z perspektywy czasu... eh, może przemilczę. Choć w sumie z sentymentu bym sobie obejrzał :)